aldatılan kadın nasıl toparlanır

Aciklama da olay da birbirinden beter cidden

Çocuklar için bile affetmelisin ve bence aldatılmayan kadın yoktur bende yaşadım kolay değil biliyorum zamana bırak

Affet canm..affet..

Herkes hata yapar..affet ve yuvani dağıtma. .kolay düzen kurulmuyor. .bak bn terkedildm. .br kere bile pişman olup da aramadı. .

Pişman olmuş sen de pes etme..herkes aldatiyor onmli olan pişman olması.

Oncelikle herkes aldatmiyor.
Herkes serefsiz degil.

Ikincisi aldatan kadın olda adama da ayni akli verecek miydiniz ?

Herkes aldatabilir, çocuklarıni düşün diyecek miydiniz ?

Amannnn yaaa... ilk zamanlar çok utanırdım boşanma sebebimi söylemeye soran olunca...
Artık o kadar rahat söylüyorum ki :))) Çok pissss aldatıldım...

Bosveerr o utansin. İğrençliği yapan o. Sen onurlu davranansin

Gecer buda gecer bi zaman sonra hersey eskiye doner zaman lazim

uçkurunun peşinden gitmiş işte verme şans filan haketmiyor...

'İlk aldatmalarda affedin' der psikologlar.. yalnız ikinciye yeltenmesi bile boşanma sebebi bence.. bence affet.. ama uzak dur kendini toparlayana kadar.. soğuk davran.. hemen yumuşama...
Allah ikinciyi yaşatmasin...

'İlk aldatmalarda affedin' der psikologlar.. yalnız ikinciye yeltenmesi bile boşanma sebebi bence.. bence affet.. ama uzak dur kendini toparlayana kadar.. soğuk davran.. hemen yumuşama...
Allah ikinciyi yaşatmasin...
Amin inşallah birak ikinciyi en ufak bi yalaninda dahi bitersin dedim

Belki ilerleyen günlerde aylarda senelerde toparlarsın kendini fakat hiç bir şey eskisi gibi olmaz olmuyor yani.

Saygı güven bitiyor. Senin aldatan birine nasıl saygı duyacaksın ki. Sevgin de eskisi gibi değildir. Çok zor bir durum. Konunu okuduğumdan beri kafamda dönüp duruyor nedense. O kadınla konuştuğun şeyler. Seni düşünemiyorum çok çok zor olmalı. Iyi düşün artıları eksileri Allah yardımcın olsun. Inşallah bir an önce atlatırsın

Bence size anlatmamaliydi. Evliliginiz istesenizde eskisi gibi olmayacaktir.

Yaaa aklım almıyor bu orospuluk işinide bu parayla yapılan işleride Allah belalarını versin

UNUTAMAZSIN!!!

Her yanına geldiğinde miden bulanacak

Ne yani ayrıl mi diyelim kadına. .

Biz ayrıldık mecbur bırakıldık başımız göğe mi erdi..ne oldu ..haklı olduğum halde zorluklarini çekiyorum bosanmis olmanın. .

Size ne kadar basit geliyor ..bacm sen kimseye bakma kafanı da bulandirma. .unut gitsin..üzerinde durmamaya çalış ..

Sakın boşanma. .adam suçunu anlamış ve af dilemis ..yuva yıkmak bu kadar kolay mı. .Kendinize gelin..

ay yuva yıkmak kolay mı , yuva yıkmak kolay mı, adam 2 dakikalık zevkine yuvasını düşünmüş mü? Hayır. Eee niye bu sorumluluğu kadın almak zorunda? Ben olsam kesinlikle boşanırım, aldatma benim için kırmızı çizgi, bırakın başkasıyla birlikte olmasını flört aşamasına bile tanık olsam biter, ben arkasından sürekli şüphe duyacağım bi adamla evli kalamam. Benim annem de affetti babamı ve babam hep yaptı, en sonunda da boşanmak zorunda kaldı. Pişman olan adam oraya gittiğinde pişman olur, işi bittikten sonra değil, ne bilim ben hiç inanmadım

Vallah ilk okudugumda o isi yapmadigini anladim 3 dakika kaldi gitdi yazdiginiz icin. Simdi yorumlara bakinca anladim o isi yaptigini. Benim kocam bunu yapsaydi bosanirdim ikinciyi beklemezdim. Ama siz bosanmak istemiyorsunuz o halde piskologa gitmeye devam edin cünkü sanirim hep bocalarainiz hep aklinizda olacak unutacaginizi sanmiyorum. Bide hayretle okudum bazi kadinlar yok bir defa dan birsey olmaz pisman diyorlar siz kocalarinizi aldatsaydiniz o ev den lesiniz cikardi muhtemelen

Ben mi yanlis hatirliyorum acaba, siz degil miydiniz arkadasiniz evli bir erkekle beraber olan. Sizi Facebook'tan cikardi diye dellenip her seyi herkese anlatmakla tehdit eden. Verdiginiz akillar ozel hayatinizda kendi isinize pek yaramiyor sanirim. Sacma sapan fikirler sacma sapan hayatlar hey Allah'im...

Affedeceksin belli ki. Affet zaten bosanmak daha cok aci verir gibi duruyor senin icin.
Biraz da gururlu olmak lazim degil mi?
Sen baska bir adamla yatsan esin ikinci sansi verir miydi? Bir de boyle dusun.
Seni herkese rezil edip evden kovabilirdi, melek degilse tabi.

Anlattiklarinizi uzulerek okudum.yalniz merak ettigim birsey var ki esinizi nasil yakaladiniz yani kendisimi itiraf etti yoksa görülmüşmü.bu durum karar vermenizde cok onemli.

Benim durumum farklı. .
Ne yani yuvasını dagitsin mi..bnm de yuvam dağıldı başım göğe ermedi. .aldatmayan erkek mi kaldı..hatasini kabul etmiş işte. .kolay mı boşanmak. .kolay mı yeni bir düzen kurmak. .

Bn hala bocaliyorum. .o dedigin arkadaşım o adamı savunuyordu. .bnm kizdigim oydu..onun bu yaklaşımı. .

Ey konu sahibi iyice dinle beni..yuvani bozup da bn çok yalnizm. .bana yakışmayan insanlarla bile yakıştırılır oldum..is yerinde sorun oluyor ..bosanmis olmak gerçekten zor diye..bn gibi bir sürü konu açarsın ..bunu kendine yapma..

Biliyorum kolay değil. .üzerine git ..dua et ve sabret..

Kimsenin sözüne bakma olur mu..Çünkü kimse kimsenin derdinden anlamıyor. .

Çoğu kişiye göre "boşa gitsin" gibi beylik laflar etmek çok kolay..

yani sanki aldatmamis imajı verir gibi dokuman çıkarmak ne oluyor zihniyet olarak galiba bikere oldu ama başka birine de gitse beni sevsın yeter diyorsun yada sana morel veriyor böyle düşünmek macera yaşamış sadece diye.
dostları çağırdıginda evliyim ve karımi seviyorum diyebilirdi ne merakiymis bu ve biz kadın olarak bizde macera yaşayalım o zman nefret ediyorum şu zihniyetten erkek o yapar... üzüldüm adına..

Hem benim durumum farklı diyorsun hem hala aynı şeyleri yazıyorsun. Eski kocan aldatsa seni affedip devam edecektin belli ama adam seni terk etti farklısın konu sahibinden aman aldatmayan erkek mi var diyip kendi kendini avutuyorsun. Sağlıklı düşündüğünden emin misin? Kimsenin sözüne bakma diye bitirmişsin maşallah konu başında beni dinleeeee beni dinleeeee sakın boşanmaaaaa demişsin madem senin de sözünü dinlemesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…