aldatılan kadın nasıl toparlanır

Farklı bi

Bilmiyorum canım neyi merak etti sordum anlattı ama anlamadım inan bende hiçbirşey sadece aklımda kalan bumuymus demiş çıkınca bide gulerek soyluyorum suan şeyin kopsaydi da yapamasaydin demiş kendi kendine acinacak halime guluyorum yanlız

Farklı bi

Bilmiyorum canım neyi merak etti sordum anlattı ama anlamadım inan bende hiçbirşey sadece aklımda kalan bumuymus demiş çıkınca bide gulerek soyluyorum suan şeyin kopsaydi da yapamasaydin demiş kendi kendine acinacak halime guluyorum yanlız

Evet canım yapmış
yapmamış olsaydı belki affet derdim , gerçi yapmis olup yapmadım da diyebilirdi . Baskasina şey yapmış adamla hayat gitmez diye düşünüyorum.zamanla affedecegini de düşünmüyorum, hiçbir zaman dokunmak istemeyeceğin adam olacak karşında, cok zor bir durum Allah sabır versin hakkında hayırlısıni versin

Ayrilarak.

3 dk 3 sn. Sen yapsan 3 sn dr surse nolurdu bi sor bakalim

Anlamıyorum ya 100 kisiyle konussa nolur 1 kisi bile olmasa nolur

Elalemin kadınıyla yatmis !!! daha ne olsun

Bende affetmem asla büyükte konuşuyorum ama herkes aynı değil .

Hepsi igrenc. 1 10 farketmez. hepsinde bosanirim.

Su mesaji okuduktan sonra kan dolasimim degisti.Ne kadar rezil ve aci verici birsey .Allah yardimcin olsun.Cikmaz insanin icinden yahu

Zina söz konusuysa nikah düşer.dini nikahınızı tazeleyin.bu durum çok bilinmiyor,sakın yanlış anlamayın amacım bilgi paylaşmak.eğer nikahınızı yenilemezseniz her birlikteliğiniz zina olur
Ee öyleyse zina yapıp gizleyen tüm erkeklerin karısıyla nikahı düşmüş oluyor ve onlar da hadi nikah tazeleyelim diyemediklerine göre durup dururken herkes karısıyla zina mı yapıyor nedir?

Peki ayni seyi siz yapmis olsaniz affedermiydi? Ciddi ciddi sorun verecegi cevaba gore bir yil cizin.

neyi merak etmiş Allh aşkına ? umduğu gibi cıkmamıs mı ? yani ben anlamıyorum ya. ben napardım bilmiyorum ama kabullensem bile bu benım yıllarıma mal olurdu , kabullenemesemde yıllarım giderdi. cok zor üzücü bi durum. eskort bi kıza giden bi eş. sindirilmesi cok zor. yapmış yapcağını telefon dökumanı cıkartsa ne olur ki. yıkıcı e toparlanması zor. istemezdim heralde , isteyemezdim. buraya olumlu bir destek almak için yazdınız muhtemelen o potansiyel var ama, o desteği ercek potansiyel sanırım bende yok.

Ee öyleyse zina yapıp gizleyen tüm erkeklerin karısıyla nikahı düşmüş oluyor ve onlar da hadi nikah tazeleyelim diyemediklerine göre durup dururken herkes karısıyla zina mı yapıyor nedir?
Evet malesef öyle.aslında çok önemli ama pek bilinmiyor.düşününce çok korkunç birşey.palaşmamın sebebi benimde üzerimde hak kalmasın.

Zina söz konusuysa nikah düşer.dini nikahınızı tazeleyin.bu durum çok bilinmiyor,sakın yanlış anlamayın amacım bilgi paylaşmak.eğer nikahınızı yenilemezseniz her birlikteliğiniz zina olur

Iyi niyetli oldugunuzu dusunerek yumusak yumusak yazacagim.
Zina bosanma sebebi olabilir dinde ancak nikah dusme sebebi degildir.
Lutfen, bakin lutfen, arastirmadan sorusturmadan ondan bundan duydugunuz bilgileri dindenmis gibi yansitmayin, asil vebal budur.
Internet elinizin altinda, iki tık tık'a bakar.
Lutfen.

ailenin piskinligine bak valla empati dahi yapamıyorum allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…