- Konu Sahibi llllpocahontasllll
-
canım benim gerçekten zor bi karar.söylesen bebek varsöylemesen kızın arkasından neler çevriliyo vs.ben senin yerinde olsam karışmam ye yanlışsa nebiliyim yanlış anlamışsındır senin yaptığın ortaya çıkınca kız sen benim kocamımı seviyosun vs aranızda birsürü kavgalar olur bencezaten kadın anlar her kadın anlar eve geç gelmesinde ilgisizliğinden vs.bence oluruna bırak sen karışma derim ben
Gün gectikce cogu insanlar zaten dini alet olarak kullaniyorlar veya paravan olarak.
Eger bu imkanin var ise bence yapman lazim, o kadina cok büyük iyilik yapmis olursun, en azindan nasil bir hayvanla evli oldugunu anlar.
Ya hayvan dedimde saygisizlik yaptim aslinda bunlar hayvanlarin dötünde cikardigi bok bile olamazlar.
Cok gülüyorum böyle tiplere, birde kendinlerini erkek saniyorlar ya....
adam ve kadın uzak şehirdeler canım. ve sanırım kadının haberi yok bir şeyden ki, yeni fotoğraflarını koymuş profiline. of yazık ya ben üzülüyorum ama. ya yaptığı yanına mı kalacak. sen öğrenmek istemez miydin böyle bi durumda. kendini onun yerine koy. o insanlarla hiçbir bağlantım yok benim. yuva yıkmak da olmaz bence bu, ki eğer böyle yuva olunuyorsa hiç olmasın çok daha iyi.
ben bu tip işlere başkasının karışmamasını düşünenlerdenim...illa ki eşide öğrenir bir gün umarım öğrenir ama bence buna sen vesile olma..sonra hep düşünürsün boşanırlarsa bebekte vardı naptım ben falan diye
öğretmenlik görevi icin demişsinizde bu arkadaş grubundaki herkes öğretmenmi? eğer öyleyse bunlara emanet edilen cocuklara üzüldüm...o adamın doğmuş yeni bebeğine çok çok üzüldüm terbiyesiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?