Aldatılan kadına, aldatıldığını söylemeli miyim sizce?

kendi ahlaksızlıklarının hesabını bana mı soracaklar.. merak etmeyin bir şey olacağını zannetmem.

Bu tip durumlarda bende düşünürüm hep söylemeli söylenmemeli mi?
Bana kalırsa söylenmeli ama gizli olarak o kişiye kanıtlanmalı yani sizin direk bunu yapan kişilere bildirmemeniz gerekli suçlu duruma düşebilirsiniz. Ben bu durumlarla karşılaştığımda Allahtan mağdur olan kişinin gözleri ile görmesi için dua ediyorum.

haklısın canım. söylemekle olmaz sadece. kadını tanımıyorum zaten, adamı da öyle. sadece adamın arkadaşı benim eski sevgilimdi. ordan biliyorum. o konuşmaların direk ekran görüntüsü var elimde. iyi ki almışım zira kaldırmışlar o gönderiyi, yorumları falan. ben göndereceğim ve gerisine karışmayacağım kadın ister inanır ister inanmaz, takdir ona kalmış. dilerim sevgisi gözlerini perdelememiştir, bir zamanlar bana olduğu gibi.

Eğer birgün aldatılırsam aptal yerine konmak asla istemem kesinlikle bilmek isterim canım yansada bilmek çok daha iyidir salak yerine konmaktansa enazından ona göre hareket ederim. Olması gerektiği gibi yaşarım hayatımı yedek parçaymış gibi değil

henüz söyleyemedim. ulaşamıyorum kadına. mesaj gönderebilmem için ortak arkadaş gerekiyor. ama öylesine açtığım hesapta ortak arkadaşımız hiç yok. onun arkadaşlarından birilerini ekledim, bekliyorum.. kabul ederlerse gönderip sileceğim hesabı.

Tamamen konu dışı ama böyle tabirlere karşıyım.

İnsanların yaptığı yanlışlarla hayvanları bağdaştırmak yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…