Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya arkadaşalr benim eşim mi böyle sadece bilmiyorum ama araba hayatında hiç öyle önemli bir yer almaz .. yani tabiki çok faydası oluyor olmazsa eksiklik hissediliyor ama bir zarar gelse hiç öyle hayatı yıkılmış gibi olmuyor... Sağolsun maddi şeylere hiç önem vermez canımızdan kıymetlimi der geçer... Arabayı aldığımızın 3. günü tamponu çarpık bir azik oluştu... ben nasıl üzüldüm nasıl kahırlandım eşim hiç takmadı hatta bana takıyorsun diye kızdı... Daha sonra yine küçük bir kaza yaptık sadece maddi zarar vardı , arabanın önü gitti eşim aynı soğukkanlılığı ile olaya espiri bile kattı....
ohh icim buz gibi oldu:)))ama az bile yapmis eccik daha renk katsaymis:))
ben olsam(Allahim basimiza vermesin tabii) giysilerini,sevdigi tüm esyalarinida boyardim,uyurken yüzünü bile ziftle boyardim,kartlarinin manyetigini bozardim,o kadinida bulur hemen aynilarini onada yapardim:)))cokmu kötüyüm yaw:)