Aldatilan kadinlar

elobero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
8
2
1
44
Merhaba benimde 4 aydır canim inanılmaz.yaniyor emeklerime evlatlarıma ve bir anda terkedilisime 12 yıllık evlilik kah fedakarlık kah mutluluk kah hüzün ve 2 tane aslan parçası ve 1 ayda ise başladığı yerde 2 çocuklu eşinden ayrılmış bir kadınla yasana aşk.canim cayir cayir yanıyor ama güçlü durmaya çalışıyorum ve utanmadan arlanmadan nisan yüzüklerini el ele köyün.koyuna resimlerini paylaşmaları ahh ediyorum elbette cunku içim.yaniyor cunku 4 aydır kesilen nafakayı bile ödemiyor 4 aydır evlatlarını sormuyor var mi.bunlari yaşayan ve sonuçlarını gören iyiki.varsiniz

Allah gönül ferahliğı versin. İki tane cok sağlam dayanağınız var. Onlara iyi sahip çıkın.

Hayat öyle bir şey ki olmaz dediğimiz neler neler oluyor gerçekten imtihanınız büyük Allah sabır versin bir de ortada çocuklar var şu erkeklerin bitmek bilmez doyumsuzlukları kadınlara ne acılar yaşatıyor şunu unutmayın ahınız hiç bir zaman boşa çıkmayacak size yaşattıkları acıları aynı şekilde olmasa da başka şekillerde yaşıyacaklar buna ilahi adalet deniyor

Inşallah Allah düşmanına bile yasatmasin...ama geçecek geçiyor yaralar sarılıyor ama enkazı büyük maalesef işte 9 gün ınsallah bunu gözlerimle görmek istiyorum cunku evi terkettiğinde bir sürü borçla bırakıp gitti beni ve 2 tane çocukla Ama Allah buyuk cok hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…