aldatılan ve bunu atlatan kaç kadın var

• Konu Sahibi Konu Sahibi ubo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında insan bu konu açıldıgında kendiyle aynı durumu yaşayan kadınları gördüğünde yalnız kendinin bu durumu yaşamadıgını anlıyor .hatta daha farklı yorumlar okudugumda hem aşşağılama hem ihanet saygısızlık vs durumların bir arada oldugu hayatlarda varmış kadınlarda şükretmekmi gerekir böyle durumda onuda bilemiyorum .ama şeytan bazen öyle dürtüyorki töbe töbe nasıl içimi rahatlatacam .halbuki ben onu öyle sevmiştimki çok sevdim sevgilimdi aşkımdı akşam gelemsini mutlulukla beklerdim .gece uyurken saçlarını okşardım okadar cok sevredim ki çamaşırlarını koklardım katlamadan önce .nasıl tüketti bu kadar sevmeseydim bu kadar çok kırılmazdım yıkılmazdım tüm seevgim nefrete döndü sanki ona laf sokmak canını sıkmak için bahane arar oldum şimdi .onu her ortamda rezil ediyorum saçma sapan laflarına müdahale ediyorum yatakta bile degdirmiyorum kendime .bu çok üzücü aslında kocaman bir aşk bitti. şimdi kalbim bomboş:43:

Aslında insan bu konu açıldıgında kendiyle aynı durumu yaşayan kadınları gördüğünde yalnız kendinin bu durumu yaşamadıgını anlıyor .hatta daha farklı yorumlar okudugumda hem aşşağılama hem ihanet saygısızlık vs durumların bir arada oldugu hayatlarda varmış kadınlarda şükretmekmi gerekir böyle durumda onuda bilemiyorum .ama şeytan bazen öyle dürtüyorki töbe töbe nasıl içimi rahatlatacam .halbuki ben onu öyle sevmiştimki çok sevdim sevgilimdi aşkımdı akşam gelemsini mutlulukla beklerdim .gece uyurken saçlarını okşardım okadar cok sevredim ki çamaşırlarını koklardım katlamadan önce .nasıl tüketti bu kadar sevmeseydim bu kadar çok kırılmazdım yıkılmazdım tüm seevgim nefrete döndü sanki ona laf sokmak canını sıkmak için bahane arar oldum şimdi .onu her ortamda rezil ediyorum saçma sapan laflarına müdahale ediyorum yatakta bile degdirmiyorum kendime .bu çok üzücü aslında kocaman bir aşk bitti. şimdi kalbim bomboş:43:

CANIM BENİM YA SANKİ BENİ ANLATMIŞSIN inan bende eşimin iş gereyi uzaga gittiğinde elbiseleri koklardım çok kıskanırdım paylaşamam ölürüm derdim ve öldürdüde benide sevgimide içimdeki herşeyide şimdi bu günden itibarenden sanki daha sogudum buz gibi oldu içim onu aramıyorumda artık gerçekten soguyormuyum napıyorum herşey onun suçu çok sevmiştim elimde klan ihanetle nereye kadar ilerleye bilirsem okadar ilerlemeye dayanmaya çalışacagım canlı ölü gibiyim kimseleri istemiyorum ne gelmelerini nede bir yere gitmek içime kapandım burayada yazmasam çatlarım burası beni rahatlatıyor

merhaba hanımlar;
ben erkeklerin nefsine bağlanan aldatma durumu açıklamalarına karşıyım. yüce rabbim onlara bizden fazla nefis verdiyse her insana sabır ve akılda vermiştir. keşke sabrı nefislerine karşı, aklıda durumu düşünmek için kullansalar. sadece nefis deyipte açıklanamaz.
bu durumu yaşayan vefakar hanımlar, ben evli değilim ama aldatılmış bir insanım (artık herşey benim için çok açık) herkes kendi yaşamını kendine göre yaşıyor, karakterler farklı, durumlar farklı siz kendiniz bu durumu düşünün bence başkalarının durumlarını o öyle yapmış ben de böyle yapayım diye düşünmeyin. bence yazılanları benden başkaları da varmış diye düşünün, bende bunu deniyeyim değil. ben öyle yaptım ve durumumu (kendi psikolojimi kastediyorum ilişkimi değil) bu şekilde düzelttim.
evlilik çok farklı bir durum. mutlu , güzel ve hayırlı günlerin gelmesi dileğiyle........

acaba aldatılmayan kadın varmı bu bizim kaderimiz mi yada bizim hatamız nee

acaba aldatılmayan kadın varmı bu bizim kaderimiz mi yada bizim hatamız nee

kaderimiz olabilir ama hatamız asla degil hiç bir hata aldatılmayı hak emez evlilikte bir sorun varsa boşasın öyle yapsın hata onların BİZİM DEGİL......

Benim Babam olacak sahis annemi aldatdi ve annem af etmedi biz tam ergenlik cagindayken oldu bu olay ve iyiki af etmedi diyorum simdi daha mutlu huzurlu sükrediyor her zaman.

Aslinda merak ediyorum erkek neden öyle birsey yapiyor sevdigi insana cocuklarinin annesine...

Ben nisanliyim ve ilk dönemlerde annemden o kadar etkilenmisim ki nisanlima soruyordum beni hic aldatirmisin birakip gidermisin vs diye...:44:

Allaha sükür babamiz olacak sahisa karsi hicbir duygu hisetmiyoruz rabbime sükür...

Dilerim Cenabi allahtan sizleri mutlu eder huzur verir bir direm de olsa unutdurur o olaylari insallah....

benim bir arkadaşım var aynı bu nedenlerden dolayı psikologa gitti ve psikolog demişki hayatın ondan ibaret olmadıgını düşün güzel düşün güzel bak kendin için bişeyler yap makyaj yada bir gezme işte boş boş konuşmuş .şahsen ben psikologa hiç gitmedim çünkü ben bir ton sıkıntı içinde o gavurun bana yaptıklarına yanarken karşımdakinin sessizce oturup elinde bir defterle sadece dinleyip not alması na daha çok sinir olurum

Aslında ubo, inanın bana başarılı bir aile danışmanına eşleriyle birlikte gidenler sorunlarının üstesinden geliyor..
Çok farklı bakış açıları katıyor ikisininde hayatına.
Psikolog belki şimdiki sorunlar için yeterli değildir, tek kişiye yöneliktir, eşlerle birlikte dinlediği zamanlarda oluyor ama aile danışmanı gibi olmuyor.
Aile danışmalarıda psikolog oluyorlar ama uzmanlık alanları aile oluyor ve ilaçla tedaviden çok akla ve kalbe yönelik tedavilere başvuruyorlar.

Bu yüzden mutlaka eşinizle birlikte gidin derin ben..Acınız dinmese bile boyut değiştirir,hayata bakış açınız daha zengin olur ve eşiniz çok daha farklı bir hale gelir.

................................................................

Allah evlatlarınız ve yuvanız için yaptığınız fedakarlıklarının karşılığını kat kat versin sizlere.
Dilerim bunu yapanlar ömür boyu vicdanlarının altında ezilsinler.

Herkes, kadın ya da erkek potansiyel aldatılacak ya da aldatan adayıdır. Allah bir daha yaşatmasın.

Bu fedakarlığı yapıp şans verdiyseniz (affettiyseniz demiyorum; bunu eşinizede demeyin, affetmedim, şans verdim denmeli bence) ne olur kalplerinizdeki sevginin tükenmesine izin vermeyin, soğumamak için mücadele edin.Yoksa zulum olur hayat.

Birde bundan sonraki hayatta maddi anlamda birikim yapılmasının çok gerekli olduğunu düşünüyorum..
Çalışılmıyorsa, çalışmaya imkan yoksa eşler ev varsa sizin ve çocuğunuz üzerine yapmalı, yoksa aylık para yatırılmalı hesaba, hanımlar ellinden geldiğince biriktirmeli çocuğu için.Mesela bir kumbara hesabı açabilir v.s

Bu söylediklerimle, nasihat havasında sınırımı aştıysam afola.

İNŞAALLAH ÇOK MUTLU OLURSUNUZ. :71:

ben de aldatılan kadınlardan biriyim, psikolojiyi o kadar iyi biliyorum ki...bıraksan bırakılmıyor, devam etsen nereye etcen oooff oooofff

Aslında ubo, inanın bana başarılı bir aile danışmanına eşleriyle birlikte gidenler sorunlarının üstesinden geliyor..
Çok farklı bakış açıları katıyor ikisininde hayatına.
Psikolog belki şimdiki sorunlar için yeterli değildir, tek kişiye yöneliktir, eşlerle birlikte dinlediği zamanlarda oluyor ama aile danışmanı gibi olmuyor.
Aile danışmalarıda psikolog oluyorlar ama uzmanlık alanları aile oluyor ve ilaçla tedaviden çok akla ve kalbe yönelik tedavilere başvuruyorlar.

Bu yüzden mutlaka eşinizle birlikte gidin derin ben..Acınız dinmese bile boyut değiştirir,hayata bakış açınız daha zengin olur ve eşiniz çok daha farklı bir hale gelir.

................................................................

Allah evlatlarınız ve yuvanız için yaptığınız fedakarlıklarının karşılığını kat kat versin sizlere.
Dilerim bunu yapanlar ömür boyu vicdanlarının altında ezilsinler.

Herkes, kadın ya da erkek potansiyel aldatılacak ya da aldatan adayıdır. Allah bir daha yaşatmasın.

Bu fedakarlığı yapıp şans verdiyseniz (affettiyseniz demiyorum; bunu eşinizede demeyin, affetmedim, şans verdim denmeli bence) ne olur kalplerinizdeki sevginin tükenmesine izin vermeyin, soğumamak için mücadele edin.Yoksa zulum olur hayat.

Birde bundan sonraki hayatta maddi anlamda birikim yapılmasının çok gerekli olduğunu düşünüyorum..
Çalışılmıyorsa, çalışmaya imkan yoksa eşler ev varsa sizin ve çocuğunuz üzerine yapmalı, yoksa aylık para yatırılmalı hesaba, hanımlar ellinden geldiğince biriktirmeli çocuğu için.Mesela bir kumbara hesabı açabilir v.s

Bu söylediklerimle, nasihat havasında sınırımı aştıysam afola.

İNŞAALLAH ÇOK MUTLU OLURSUNUZ. :71:

kesinlikle nasihat havasında değil gayet mantıklı konuştunuz ama ben yakışıklı kocamı alıpta aile danışmanına gidecem ve orda anlatmaya başlayacam amanın bunları düşününce bile kaçar benim adam

ben evli deilim ama aldatılmayı annemden bılıyorum bosanmadı 2 cocugum var dıyordu ama aslında babamı da cok sevıyordu neyse ınsanlar bı daha ılıskı duzelmedı fln dıolar ama ben katılmıyorum eger aranızda sevgı ve dostluk varsa zamanla ınsan her seyın ustesınden gelıyor kavga oldumu fln annem acıyor konuyu bazen ama eskısı kadar da uzmuyor. kavga varsa zaten butun eskı kırlıler cıkar ortaya.affetmıssınız cok ıyı yapmıssınız zaman kazanmıssınız saygınızı yıtırmeyın ve kendınızı ona acındırmayın derım baktınız dayanamayacaksınız o zaman tekrar dusunursunuz .

Benim annemi de ilk eşi aldatmış. Daha annem bunu öğrenmeden annemden gizli boşanıyor kendine ait bi mağazası varmış, x mağazısını senin üstüne yapıcam diye annemden imza alıp bu imzayı boşanma dilekçesinde kullanıyor. Bir gün annemi dedemlere getiriyor babanı özlemişsindir bahanesiyle.. 2 gün sonra dedemlere boşanma kağıdı geliyor ve öz babam denilen adam aldattığı kadınla birlikte başka bi şehre kaçıyor.
Yıllar sonra annem bazı çaresizliklerden dolayı 2. Evliliğini yapıyor. Onda da aldatılıyor. Fakat maddi manevi bi güvencesi olmadığı için maalesef boşanamıyor. Beni umudu yapıyor. Sabırla uzun bir bekleyişe giriyor. Hani hep aileler çocuklarına oku sınavı kazan kendini kurtar derler ya, bizde ben dedim anneme ‘’okucam, sınavı kazanıcam, seni kurtarıcam bu hayattan’’diye..
Evde her gün bağrış çağrış (tabii üvey babam kazanmamı istemiyor, kazanacağından da ümidi yok kendi oğlu okumamış diye)
Şu an sınıf öğretmenliğinde okuyorum. Ve üvey babam süt dökmüş kedi gibi.. kısmetse seneye atanıcam. Annemle hayaller kuruyoruz. Annemin sabırla umudu bekleyişinin sonuna geldik sanırım. Ve o umut artık yaşam sevincine dönücek kısmetse.
Demek istediğim siz de bi umut ışığı arayın hayatınızda ve o ışığı yakalayın. Yakaladıktan sonra da hiç bırakmamacasına bekleyin umudunuzun sevince dönüceği günü..
:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar bu konuyu açmak istedim çünkü bende aldatılan ve affeden bir kadınım çok zor günler geçirdim ve merak ediyorum bu durumda olan kaç kadın var lütfen gercekten söyleyin açık yüreklilikle utanmadan bu evreler nasıldı ne zaman geçti yada hiç geçmedimi affeden kadın hep hatırlayacakmı o günleri yada gönül rahatlıgıyla kocasına yaslayabilecekmi sırtını

Bende aldatıldım tek tutunacağım dalım güvendi oda bitti ve en kısa zamnaada ayrılacağım güvenmediğim bir adamla aynı çatı altında yaşayamam bir defa affedersen o bunu alışkalık haline getirir

yalanlar yalanlar 6yıl oldu ve butun hersey yalanmış...artık nasıl güvenicem ne yapıcam hiçbir fikrim yok arkadaşlar..bize kendimizden başkası yardım edemez..serin kanlı olup bidaha asla taviz vermemeliyiz ve ben içimdeki azda olsa osevgiyi atmak istiyorum sevmeden daha rahat atlatabilirsin bu durumu...sevgisizde yaşayan var evliliğini..ben bunu yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapmaya çalışıcam...en başta da dua ve allaha sğınalım,ancak bir nebze rahatlarız belki sonuçta onlar için gelmedik dünyaya herkes kendinden sorumlu...allah yardımcımız olucak inşallah,ama bizimde istememiz lazım iyileşmeyi...ben psikolağa gitmek istiyorum zaten hep istiyodum,,bu vesileylede kesinlikle gitmek istiyorum..

evet canımkesinlikle güven olmayınca olmuyor ne kadar sevsende aşkından ölsende olmuyor ben eşimi sevdiğim halde ondan ayrılacağım çünkü benim sevgimi haketmiyor peşinden gitiği şıllıklarda mutluluğu bulacağını tahmin etmiyorum ona bir tek ben katlanabilirim çünkü sadece ihanet değil şiddet, saygısızlık, ilgisizlik ihanet herşey var bu adamda evliliğide hayatıda zehir etti bana ama yinede üzülmüyorum bencede her kapanan kapının ardından yeni kapılar açılır hayat bu ne getirir bilinmez ama aldatıldığını bilerek tiksinerek aynı evin içerisinde yaşanmaz onun herşeyi batar hep şüphe kemirir içinizi çünkü artık güvenmezsin böyle yaşamaktansa yanlız kalmayı tercih ederim ve eminim hayat hakettiğin insanı tekrar karşına çıkarır ve aynı hataları yapmazsın

-Kadın kadın olursa aldatılmaz! mış ta mış..neleri var aldatan kimler aldatılmış..boynuzu taktığı kişi çokta güzel olmuyor aldatandan..(gözlemlerim)

-sonraaa biz kadınlar aldatsak erkekten ya dayak yeriz ya kurşun..
-eğer affeden kadın kadar erkekte olsa kocanı affettikten sonra kendini kötü hissetmezsin bu kadar.
işte enayilik sendromu burda devreye girer.

-bi kere kadın erkeğin evde ne kadar o.. su olursa olsun adamın yapacağı varsa yapıyor kardeşim yapıyor işte.bunu anlamayan zihniyet varsa zorla anlatamayız ya.illa başlarına mı gelmesi lazım,Allah göstermesin genede.

-ben temizliğime çok düşkünümdür.ev temizliği kendi temizliğim eşime ilgim vs vs.. ama ben eşime göz dağı vermesem oda aldatır.şimdi korkusu var mesela uzun süre bekar yaşamış şimdi arkasını toplayan yemeğini yapan önüne hazırlayan evi derleyen toplayan temizlik yapan ütüleyen biri var.o şimdi bu huzuru bozmak istemediği için yapacağı varsada bi kez daha düşünür ama düşünmezse beraber düşünmek zorunda kalıcaz.

-ama eşim beni aldatsaydı ve öğrendiğimi anlayınca mahcup olsaydı ona tek kelime etmden affedeceğim varsa tabi yola devam ederdim.çünkü bu konuyu konuşunca tartışınca ve ayrılmayınca bana kalırsa bi şans daha vermiş oluyoruz.ama eğer kendimi tutamayıp konuşmuş bağırıp çağırmışsam gene ayrılmayı düşümüyorsamda,biraz zaman geçtikten sonra karşıma alır konuşurum.

-sen benim güvenimi sarstın,arada bir çocuk var.sanmaki hiç ayrılmam bi daha yakalarsam ayrılırım.bu sana çocuğum için verdiğim şanstı ikincisi kendim için böyle bir şans asla düşünmem derdim.ikincisi benden çocuk isteyen erkeğe bu sefer sen bakacaksan ben doğurma işini üstlenirim derdim.

-toparlıyorum şimdi anlatmak istediğimi:kendinizi enayi gibi hissetmeyin erkekler kadınlardan çok daha zayıf.onalrın üstünlüğü fiziki olarak bizden farklı.ama nefse sahip çıkma konusunda çok basitler.büyümeyen çocuklar ve bizde o çocukların bekçileriyiz malesef.ayrılınca daha iyisinimi bulucaz bence hayır.kadın erkeğini zamanla yontar ama bundanda nasibini alır diye düşünüyorum.benim affedici olmam olgunluğumdan ve asaletimden kaynaklanmalı.çaresizliğimden asla.erkeklere bu havayı vermeyin.aile değerlerine sıkı sıkı sarılmış güçlü bir kadın öğretici bir kadın gibi olun.ona her zaman isterseniz ayakalrınız üstünde kimseye muhtaç olmadan durabileceğinizi gösterin.o zaman ne kadar zayıf olduklarını göreceksiniz.zaten siz piştikçe bu olay unutulacak zamanla ve siz tam bir kadın olacaksınız zaten kadın olmak böyle birşey..

-kendinizi üzmek yerine kendinizi şımartın..

malesef ben size katılmıyorum ben ilk aldatıldığımda affettim çocuğum var dedim affettim ama sonra yine yaptı sayısızkere yaptı hep inkar etti bende safımya galiba innamakta istedim yapmaz dedim son olarak boyumun ölçüsünü aldım şoktayım ve asla güvenmiyorum sizin olgunluğunuzu asaletinizi affediciliğinizi fazla takmıyorlar ve görmüyorlar bana mecbur muhtaç diye düşünüyorlar sanırım ülkemizde kadın erkke ne kadar eşit densede ayrıldığınızda sizin yanlız kalıp toplumdan dışlanacağınızı düşünüyorlar kendileri içinse daha gencini yüzüne bakmaya kıyamayacağı kızı alırım yada birlikte olurum düşüncesindeler ve rahatça her haltı yiyorlar bence taviz vermemk lazım bende bitiyor kendime saygımdan birarada olamam yanlız olurum sinir harbi yaşamam huzurlu olurum daha iyi belki kişilikli karakterli ahlaklı başka bir insan çıkar yoluma bilemmeki

bende aldatılıyorum ama hala vaz geçemiyorum eşimden neden bilmiyorum düşünemiyorum zaten ortada belki çokuk olmasa bir ihtimal ama

bence çocuk bahane siz eşinizi seviyorsunuz yada ona birtakım muhtaçlıklarınız var ama asla taviz vermeyin en sonunda bu ne gurursuz kadın deyip kendisi boşar iszi biraz onurunuzu ayaklar altına aldırmayın siz hayatınızdan çıkınca zaten onda dank edecek ama geç olacak tabi hı bide bazı erkkeler çok arsızlar umursamayadabilirler kadınlar kadar duygusal değiller hiç vakit kaybetmeden yenisini peşine düşerler merak etmeyin bende öyle oldu daha evden ayrılmamın beşinci günüde adam uçağa atlayıp eski sevgilisine koştu üstelik resmen ayrılmamıştık

ben de evli değilim nişanlıyım.Askerdeyken nişanlım msjlarını okuyup aldattıgını öğrenmiştim.Ayrılmaktı niyetim yapamadım.onun son bi şans isteklerine karşı koyamamdım.Devam ediyoruz ama hala içimde şüphe var malesef.birlikte eskisi gibi olmaya başladık ama içim hiç huzurlu değil eskisi gibi,düzelir mi geçer mi yoksa hep böyle mi kalıcam ben?Ayrılmalımıyım?kafam hala karısık nerdeyse olayın üzerinden 5 ay geçti:(

ben de evli değilim nişanlıyım.Askerdeyken nişanlım msjlarını okuyup aldattıgını öğrenmiştim.Ayrılmaktı niyetim yapamadım.onun son bi şans isteklerine karşı koyamamdım.Devam ediyoruz ama hala içimde şüphe var malesef.birlikte eskisi gibi olmaya başladık ama içim hiç huzurlu değil eskisi gibi,düzelir mi geçer mi yoksa hep böyle mi kalıcam ben?Ayrılmalımıyım?kafam hala karısık nerdeyse olayın üzerinden 5 ay geçti:(

kesinlikle ayrılmalısın bu adam sana nişanlıyken yapmış bunu evli olunca doyacak sana sen artık onun için merak edilen ulaşılmaz özlenen olmayacaksın canım benim şimdi ayrılmak çok kolay yarın bir gün evlendiğinde millet ne der acaba diyecen adım dula çıkacak az daha dayanam diyecen sonra bebeklerin olacak onları düşünecen bir sürü şey aklın varsa ayrıl şüpheyle yasanmaz

kesinlikle ayrılmalısın bu adam sana nişanlıyken yapmış bunu evli olunca doyacak sana sen artık onun için merak edilen ulaşılmaz özlenen olmayacaksın canım benim şimdi ayrılmak çok kolay yarın bir gün evlendiğinde millet ne der acaba diyecen adım dula çıkacak az daha dayanam diyecen sonra bebeklerin olacak onları düşünecen bir sürü şey aklın varsa ayrıl şüpheyle yasanmaz

arkadaşıma katılıyorum sonra keşkelerle baş başa kalmak istemiyorsan bu şüpelerden ve o nişanlından kurtul derim ben hele bizim bazı mecburiyetlerimiz var

Evlendikten sonra ayrılmak kolay değil.
Çok yıpranıyor insan.
Hele çekişmeli bir şekilde ayrılıyorsan karşı tarafın öyle çirkin yüzünü,iftiralarını görüyorsun ki ''Beni bir zamanlar çok sevdiğini söyleyen adam bu muydu?Nasıl kandım?'' diyorsun.
Boşandıktan sonra da bitmiyor iş.Çocuk varsa tabii.Br şekilde irtibat şart,çocuk belli bir yaşa gelene kadar.Anlatamıyorsun da yavrun birarada olmanızı ister.Zor çok zor.

Nişanlıyken/sevgiliyken ayrılırsın biter halbuki.

Back
X