Aldatılan ve onuru çiğnenen arkadaşım için yardım

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
Merhaba. Çok sevimsiz bir mesele için konu açıyorum. Bir arkadaşım var, uzun yıllardır evli ve çocuğu olmadı. Eşi hep öküz ve egoistti ama son bir yıldır işler çığırından çıkmıştı. Geldiğimiz noktada arkadaşım inanılmaz bir aşağılama, psikolojik şiddet ve birkaç kez de fiziksel şiddetle karşı karşıya. Herif arkadaşımı aldatıyor. Kadını zorla annesinin evine yollayıp daha doğrusu evden kovup sevgilisiyle buluşuyor. Yürüyüşe çıkacağım deyip arabasını alıp karıyı gezdiriyor. Kadını boşanmaya zorlamak için yapmadığı işkence kalmadı.

Boşanma kararı alındı ve arkadaşım bu durumu bize son aşamada detaylarıyla anlattı. Kendisi çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığı için tamamen baskı altında ve bitik bir psikolojideydi. Aile avukatları ona evi alma karşılığı anlaşmalı boşanma önerdi. O da kabul etti ama bu iş bu iki pisliğin tam da hayallerindeki gibi bitemez. Arkadaşım anlaşmalı boşanma sonrası bu herifin kurumuna yollamak için aldatma delili toplayacak. Bu ikisi aynı kurumda ve direkt ahlak(!) üzerine bir işte çalışıp devletten maaş alıyorlar. Yaptıkları pislikten kurum haberdar olursa onları bu işte tutmazlar. İstediğimiz de bu. Şimdi arkadaşımın 1 hafta kadar bir zamanı var. Arabaya ses kayıt cihazı koyacak. Ama en önemli deliller telefonda. Bu kısımda sizden yardım istiyorum. Telefonun markası xiaomi. Bu cihazın içeriğine nasıl ulaşabiliriz, lütfen yardım edin.

Merhaba. Çok sevimsiz bir mesele için konu açıyorum. Bir arkadaşım var, uzun yıllardır evli ve çocuğu olmadı. Eşi hep öküz ve egoistti ama son bir yıldır işler çığırından çıkmıştı. Geldiğimiz noktada arkadaşım inanılmaz bir aşağılama, psikolojik şiddet ve birkaç kez de fiziksel şiddetle karşı karşıya. Herif arkadaşımı aldatıyor. Kadını zorla annesinin evine yollayıp daha doğrusu evden kovup sevgilisiyle buluşuyor. Yürüyüşe çıkacağım deyip arabasını alıp karıyı gezdiriyor. Kadını boşanmaya zorlamak için yapmadığı işkence kalmadı.

Boşanma kararı alındı ve arkadaşım bu durumu bize son aşamada detaylarıyla anlattı. Kendisi çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığı için tamamen baskı altında ve bitik bir psikolojideydi. Aile avukatları ona evi alma karşılığı anlaşmalı boşanma önerdi. O da kabul etti ama bu iş bu iki pisliğin tam da hayallerindeki gibi bitemez. Arkadaşım anlaşmalı boşanma sonrası bu herifin kurumuna yollamak için aldatma delili toplayacak. Bu ikisi aynı kurumda ve direkt ahlak(!) üzerine bir işte çalışıp devletten maaş alıyorlar. Yaptıkları pislikten kurum haberdar olursa onları bu işte tutmazlar. İstediğimiz de bu. Şimdi arkadaşımın 1 hafta kadar bir zamanı var. Arabaya ses kayıt cihazı koyacak. Ama en önemli deliller telefonda. Bu kısımda sizden yardım istiyorum. Telefonun markası xiaomi. Bu cihazın içeriğine nasıl ulaşabiliriz, lütfen yardım edin.

Arkadaşınız adamı rezil edeceğim derken suç işleyecek ; belki de anlaşmalı boşanma protokolünde verilen evden de olacak. Sonra ne yapacak ?

ADam istenemiş aldatmış şiddet uygulamış babasının evine göndermiş arkadaşınız tüm bunlara ok demiş
Yani adam kadar arkadaşınızda ne bileyim yüzsüz arsız onursuzmuş
Bence karışmayın
Nasıl biliyorsalar öyle yapsınlar
Bu kadar pasif insanları hiç sevmiyorum

Bu adamla konuşurken yaptıklarıyla ilgili ses kaydı alsın. Sonra gitsin iş yeri amirine dinletsin.

Kadın önce kendisine yapılan şiddetler için ayrı bir dava açıp tazminat alsın. Kendi hakkını aramadan ne bu film çevirir gibi ses kaydı almalar arabada.

Bu şekilde hareket ederse arkadaşınız kaybeder.
Öfke, nefret kısmını anlayabilirim ama buna yenilip fevri hareketlerde bulunmaması için arkadaşınıza destek olmalısınız.
Gerekiyorsa psikolojik destek alsın.
Biraz daha sakin olmalısınız.
Aman diyeyim arabasına ses kayıt cihazı falan yerleştirmeyin başınız belaya girer bu suç..
Avukatlarıyla halletsin onlar yasal şekilde yönlendirsinler.

Çoluğu yok çocuğu yok ne diye çekmiş bu adamı arkadaşınız, evden kovulmalara kadar getirmiş yaşadıklarını? Anlamıyorum bazı şeyleri bu kadar zorlamalari, kendine yazık etmiş.
Suç teşkil edecek bir sey basini beleya sokmasın. O koca olaylar dediğiniz gibi olursa arkadaşınıza neler yapabilir hiç düşünüyor mu?
Çok istiyorsa çekişmeli boşansın. Olmadık şeylerin içine girmesin.

Arkadasiniz boşanmak istiyorsa ve duyurmak istiyorsa çekişmeli bosansin.

Arabaya ses kaydı yerleştirmek yada telefona gizliden ulaşmak suçtur este olsa suç olarak kabul edilir ayrıca ses kaydı delil olarak kabul edilmez.

Hakliyken haksiz duruma dusme planı :) Sadakat hukmu sadece kocasi icin gecerli. Karsi taraf x olsa ne olur, y olsa ne olur. Ayrilmayi hazmedemiyorsa cekismeli bosansin.

Bu adamla konuşurken yaptıklarıyla ilgili ses kaydı alsın. Sonra gitsin iş yeri amirine dinletsin.

Kadın önce kendisine yapılan şiddetler için ayrı bir dava açıp tazminat alsın. Kendi hakkını aramadan ne bu film çevirir gibi ses kaydı almalar arabada.

Yetişkin 2 insanın arasındaki ilişkinin, iş yeriyle ne ilgisi var ? Neden ses kaydı alıp iş yeri amirine dinletsin; amir neden konuşma kaydı dinlesin ?

Ses kaydı yasadışı yollarla elde edileceği için, suç işlenmiş olacak bu arada.

Son düzenleme:
Arkadaşınız adamı rezil edeceğim derken suç işleyecek ; belki de anlaşmalı boşanma protokolünde verilen evden de olacak. Sonra ne yapacak ?
Bence de herifi rezil edeyim derken evden olucak, hic bulasmam ben olsam, benden irak cehenneme direk, bana ne, ne halt ederse etsin, alicagimi alirim, yoluma bakarim

Bide fbı operasyonu gibi anlatmanız yok mu 😂 ya kimi işten kovmuşlar karısını aldattı diye, hadi velev ki kovuldu başka iş bulur. Arkadaşınız salakça ve kendini zarara sokacak intikam planları yapacağına çoktan boşanmalıydı. Gururu onuru ayaklar altında ama beyin de öyle belli ki😂

Bence de herifi rezil edeyim derken evden olucak, hic bulasmam ben olsam, benden irak cehenneme direk, bana ne, ne halt ederse etsin, alicagimi alirim, yoluma bakarim

Ayrıca, olayı tek taraftan dinleyerek, tarafsız ve gerçekçi bir sonuca ulaşmak mümkün olmayabilir.

Boşanma kararı alıp, dava açıp; aile konutu terk edilirse, terk eden taraf davada kusurlu görülebilir kaygısıyla aynı konutta ikamet eden çiftler de var. Ya olaylar kadının anlattığı gibi değilse; ne olacak ?

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçu işleyip ceza alır, üzerine bir de yukluce tazminat öder. Kim vermiş bu aklı?

Back
X