Aldatılanlara bir soru ?

Üzüntünüzü yaşamasamda anlayabiliyorum. İnşAllah iyi insanlarla karşılaşırsınız. Son cümlenize katılıyorum, bilmiyorum Allah yaşatmasın ama ne gariptir ki Kendimi olur da böyle bir şeyle karşılaşırsam diye hazırlıyorum, güçlü kalabilmek için.

Uuu hangi ünlü?? Magaziinnn çok severim murat dalkılıç mı? Hıh yoksa murat boz mu

Başka ne gibi sebepler olabilir çocuk vs gibi mi
Kimsesizlik gibi,çocuğum sığınma evlerinde telef olmasin gibi,dışarıdaki tehlikelere karşı yeterince güçlü olamamak gibi...kimse erkeksizlikten yada kadınsız kalmaktan gururunu onurunu cignetmez

Büyük lokma ye büyük konusma

Elbette bende böyle planlar yapıyordum ..ama hayat sana başka planlarda hazirlayabiliyor bazen olmuyor...

Ben evlenmeden önce , Babamın annemi aldatması benim için büyük travma olmuştu, insanlara erkeklere güvenim kalmamıştı. bunu çok şükür eşim sayesinde aştım , o gençlik dönemimde yaşadıklarım maruz kaldığımız saçmalıklar üzerine evlenmem bile mucize aslında. O yüzden sanırım benim için böyle bir durumda geri dönüşü olmaz ( büyük konuşmayım tabi )

her erkek aldatmaz ama tabiki yüzde yüz güvenmemek lazım , az önce ıg de bir hikaye okudum, tanımadığım halde üzüldüm, kadını 32 günlük lohusa iken hiç beklemediği şekilde en yakın arkadaşı ile aldatmış kocası. Demekki insanlar gerçekten bu kadar adi olabiliyor, ne diyelim Allah vicdan sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın

Uuu hangi ünlü?? Magaziinnn çok severim murat dalkılıç mı? Hıh yoksa murat boz mu

Ah he ben de merak ettim.
Ceceli sanırım.
Yere bakan yürek yakan.
K.çı kalktı.
Dalkılıç evlendiği gün en geç iki yıla boşanır dediydim.
Ama ceceliyi iyi bi eş sanıyodum yanılmışım.

Aynen babama ben nasil duzgun bir evlilik yapacagim diye agladigimi hatirliyorum dilerim evliligimizde yasamayiz bende de tramva kaldi ne yazik ki.nisanlimin telefonuna bakamiyorum bir sey gorurum diye.surekli tetikteyim.daha 5 yasindayken babamin annemi aldattgini biliyordum.basima gelse ne yaparim bilmem ama anneme ayril diye cok agladim.demem o ki aldatilanlar sineye cekerek evlatlara yapiyor.bosanan ailelerin cocuklari inanin daha mutlu ofkeyle buyumuyorlar

Bence mustafa ceceli yi kastetmiş maalesef medyada normalleştiriyor bu şeyleri. Ha bi de iğrenç ötesi murat Başoğlu sapığı var o da olabilir
Tabiki bir sürü örneği var medyada. Ama en çarpıcısı tabiki ceceli. Babyface olması, sergilemeye çalıştığı inançlı ve imanlı imajı, ailesinin üstüne titrer hallerinden sonra patlak veren aldatma olayı dünyaya ve insanlara inancımı bir kez daha sarsmıştı.

Mevzunun o kadar basit olduğunu sanmıyorum. Yine de Allah kimseye yaşatmasın
aldatan adam belli ediyor zaten bi sekilde anlasiliyor rabbim hissettiriyor sanirim;ama bu adam aldatmaz diye bisey yok insan beşer şaşar,guveniniz bitiyor ha iyi yanı her an bakimli oluyorsunuz kendinize deger vermeye basliyorsunuz en kotu tarafi gelecege donuk hicbi planiniz olmuyor gunluk yasiosumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…