- 5 Ağustos 2017
- 52
- 32
- 18
- Konu Sahibi Kahvesizolmaz
-
Hayır sosyolog değilim, kafama takılan bir şeydi, anlatamayacağım bir olay yaşadım (aile içerisinde) ve bu sebepten ötürü kafamdaki soru işaretlerini gidermek amaçlı açtım konuyu, kimse yazmak zorunda değil fakat burada derdini anlatanlar belki bana da yardımcı olur diye bir şey danıştım. Agresifleşmenin bir manası Yok :)Ya bu konunun sana ne faydası var sosyolog filan misin ?
Neyi araştırıyoruz.???
Hayır sosyolog değilim, kafama takılan bir şeydi, anlatamayacağım bir olay yaşadım (aile içerisinde) ve bu sebepten ötürü kafamdaki soru işaretlerini gidermek amaçlı açtım konuyu, kimse yazmak zorunda değil fakat burada derdini anlatanlar belki bana da yardımcı olur diye bir şey danıştım. Agresifleşmenin bir manası Yok :)
Yanlış anlaşıldım sanırım. Şöyle anlatayım, asla ama asla ummadığım birinin aldattığını hatta hala aldatıyor olduğunu öğrendim (işaretler o yönde fakat elle tutulur kanıt ya da kesin bir şey Yok) doğal olarak bu durum beni etkiledi, 'düzgün biriyse aldatmaz canım' mantığı çöktü.Açılan konu daha çok kamuoyu yoklaması gibi neyse umarım bulursun aradığın cevabı
Hayatımı bilmeden böyle bir sonuca varmanız ilginç. Detaylı açıkladım. KiDertsiz başa dert dedikleri...
aminTek derdin bu olsun sosyolog hanım :)
Mevzunun o kadar basit olduğunu sanmıyorum. Yine de Allah kimseye yaşatmasınYa o değil de Allah kimseyi aldatıldığı kişiyle devam edecek kadar erkeksiz/kadınsız bırakmasın
Başka ne gibi sebepler olabilir çocuk vs gibi miMevzunun o kadar basit olduğunu sanmıyorum. Yine de Allah kimseye yaşatmasın
Çocuk, ekonomik, düzen gibi şeyler.Başka ne gibi sebepler olabilir çocuk vs gibi mi
Çocuğun böyle bir ortamda yetişmemesi gerek. Burada bir sürü hanım var babam annemi küçüklüğümden beri aldatıyor diye konu açıp içlerini döküyorlar psikolojik olarak yıpranmış oluyorlar.Çocuk, ekonomik, düzen gibi şeyler.
Aslında çok haklısınız. Ama gerçekten insan yaşamadan bilemiyor. Dediğiniz gibi hasarı çocuklar alıyor :/Çocuğun böyle bir ortamda yetişmemesi gerek. Burada bir sürü hanım var babam annemi küçüklüğümden beri aldatıyor diye konu açıp içlerini döküyorlar psikolojik olarak yıpranmış oluyorlar.
Ekonomik özgürlüğe gelirsek evlenmeden önce zaten bu yapılıp evlendikten sonra da iş bırakılmamalı oldu bir hata dersek iş bulup çalışmaya başlayabilir.
Kadın-Erkek kendi başına hayatını sürdürebilecek güce sahip olmalı maddi ve manevi, bu güce sahip değilse zaten çocuk yapılmamalı.
Tabi bunlar bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor. Sonra da toplumun aile yapısı yozlaşıyor...En büyük hasarı da çocuklar alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?