• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılanlara bir soru ?

Kahvesizolmaz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
52
32
18
Merhaba kk üyeleri, başlıktan anlaşılacağı üzere aldatılan hanımlara bir sorum olacak. Evliyim, mutluyum fakat her kadın gibi bazı durumlarda en kötüsünü düşünüp türlü türlü senaryolar uydurduğum zamanlarım oluyor. Diyeceksiniz ki güvenmiyorsan o evlilik olmamış.
İşte sorum bununla ilgili, şu an eşime elbette güveniyorum ondan böyle bir şey beklemiyorum ama hiç bir zamanda 'asla aldatılmam' demiyorum. Çünkü nefsi olan varlıklarız. (Bunu mazeret anlamında demiyorum)
Velhasıl gelelim soruya, eşinizin sizi aldatması şok etkisi yarattı mı ? Yani sizde çok güveniyorken mi aldatıldınız, asla yapmayacak gibi duran adamdan beklenir mi ?

Niyetim yaranıza tuz basmak değil asla, öyle anlaşılmasın, sizi kırdıysam affola.
Sadece tecrübelerinizi acı da olsa paylaşmak isterseniz diye sormak istedim.

İlk anda çok zor, hiç geçmeyecek gibi hissetmiştim,
İnanılmaz öfkeliydim, öldüresiye dövmek istedim

Ama hızla sakinleştim, hatta üstü soğumadan esprilerini bile yaptım.

Geçti gitti, ama kandırılmak, ayakta uyutulmak unutulmuyor, affediliyor belki.

Evlenmedim, sevgili tecrübe şeyi

Ya bu konunun sana ne faydası var sosyolog filan misin ?
Neyi araştırıyoruz.???
Hayır sosyolog değilim, kafama takılan bir şeydi, anlatamayacağım bir olay yaşadım (aile içerisinde) ve bu sebepten ötürü kafamdaki soru işaretlerini gidermek amaçlı açtım konuyu, kimse yazmak zorunda değil fakat burada derdini anlatanlar belki bana da yardımcı olur diye bir şey danıştım. Agresifleşmenin bir manası Yok :)

Hayır sosyolog değilim, kafama takılan bir şeydi, anlatamayacağım bir olay yaşadım (aile içerisinde) ve bu sebepten ötürü kafamdaki soru işaretlerini gidermek amaçlı açtım konuyu, kimse yazmak zorunda değil fakat burada derdini anlatanlar belki bana da yardımcı olur diye bir şey danıştım. Agresifleşmenin bir manası Yok :)

Açılan konu daha çok kamuoyu yoklaması gibi neyse umarım bulursun aradığın cevabı

Eşim evliyken değil ama evlenmeden evvel aldatmisti yazışmalar yakaladım daha doğrusu. 6 senedir tanıyorum 2 senedir evliyiz. İlk sene çok sıkıntı yarattı. Güveniyodum da.

Aşırı kısıtlayıcı ve kıskanç bir insan tarafından aldatıldım ve aldatıldıktan seneler sonra öğrendim aldatıldığımı (çoktan ayrılmıştım başka sebeplerden)
İlişki döneminde o kadar kıskançtı ki saldırıya geçemiyordum devamlı savunma yapmaktan. Giydiğimden, oturduğumdan, okuduğum kitaptan , selamlaştığım insandan herşeyden ama herşeyden kıskanır bi b.kluk çıkarırdı! Ben devamlı hesap vermekten açıklama yapmaktan kendimi savunmaktan mala dönmüştüm. Meğer adam beni aldatıyormuş o zaman.

Koca değil bu , sevgili. Eşimin şimdi en ufak bir kıskançlığına tahammülüm Yok , bu da o hayvan herifin bende bıraktığı bir iz oldu. Aklıma gelir miydi beni aldatacağı? Gelmezdi ama çok küçük ve salaktım biraz o yüzden gelmemiş aklıma. Yoksa şimdi hatırladıkça bariz arkadaşlarıma asılmış yanımda benim aklımın ucundan geçmemiş , ancak anlıyorum.

Açılan konu daha çok kamuoyu yoklaması gibi neyse umarım bulursun aradığın cevabı
Yanlış anlaşıldım sanırım. Şöyle anlatayım, asla ama asla ummadığım birinin aldattığını hatta hala aldatıyor olduğunu öğrendim (işaretler o yönde fakat elle tutulur kanıt ya da kesin bir şey Yok) doğal olarak bu durum beni etkiledi, 'düzgün biriyse aldatmaz canım' mantığı çöktü.
Aldatılan kişi de doğal olarak çok zor zamanlar geçirdi ve hala geçiriyor. Bu durum bende 'her erkek aldatabilir güvenmemek lazım' gibi bi sonuca varmama sebep oldu.Çevremdeki tek örnek bu olduğu için, böyle bir şey yaşayan var mı diye daha fazla cevap alabileceğim bu siteye konuyu açtım. Aklımdaki sorular ve genellemelere bir cevap olması için.

Çocuk, ekonomik, düzen gibi şeyler.
Çocuğun böyle bir ortamda yetişmemesi gerek. Burada bir sürü hanım var babam annemi küçüklüğümden beri aldatıyor diye konu açıp içlerini döküyorlar psikolojik olarak yıpranmış oluyorlar.
Ekonomik özgürlüğe gelirsek evlenmeden önce zaten bu yapılıp evlendikten sonra da iş bırakılmamalı oldu bir hata dersek iş bulup çalışmaya başlayabilir.
Kadın-Erkek kendi başına hayatını sürdürebilecek güce sahip olmalı maddi ve manevi, bu güce sahip değilse zaten çocuk yapılmamalı.
Tabi bunlar bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor. Sonra da toplumun aile yapısı yozlaşıyor...En büyük hasarı da çocuklar alıyor.

Çocuğun böyle bir ortamda yetişmemesi gerek. Burada bir sürü hanım var babam annemi küçüklüğümden beri aldatıyor diye konu açıp içlerini döküyorlar psikolojik olarak yıpranmış oluyorlar.
Ekonomik özgürlüğe gelirsek evlenmeden önce zaten bu yapılıp evlendikten sonra da iş bırakılmamalı oldu bir hata dersek iş bulup çalışmaya başlayabilir.
Kadın-Erkek kendi başına hayatını sürdürebilecek güce sahip olmalı maddi ve manevi, bu güce sahip değilse zaten çocuk yapılmamalı.
Tabi bunlar bir kulaktan girip öbür kulaktan çıkıyor. Sonra da toplumun aile yapısı yozlaşıyor...En büyük hasarı da çocuklar alıyor.
Aslında çok haklısınız. Ama gerçekten insan yaşamadan bilemiyor. Dediğiniz gibi hasarı çocuklar alıyor :/

Aldatılarak boşandım, bekliyor muydum hem evet hem hayır. Adam yalıçapkını modundaydı , kendince beğenilen erkek, herkesin asıldığı erkek. Bir de bu çıkarsamalarını bana anlatırdı arada. Sırıta sırıta. Ben de sinirlenir ben senin asker arkadaşın mıyım derdim. Takmaz gülmeye devam ederdi. Ama yine de bunun dilinde yapmaz derdim. 5 yıllık evlilik sonunda hissetmeye başladım aldatıldığımı. Ve 4 aydır aldatıldığımı öğrendim. Yıkıldım bildiğiniz. Çünkü öyle böyle değil resmen aptalca seviyordum...
Son sözüm bu ülke babyface, aile düşkünü ??? bir şarkıcısının bile aldatmasını görmüşken, hiçbir erkeğe inanmam ve şaşırmam artık.

Back
X