- 5 Ağustos 2017
- 52
- 32
- 18
- Konu Sahibi Kahvesizolmaz
Merhaba kk üyeleri, başlıktan anlaşılacağı üzere aldatılan hanımlara bir sorum olacak. Evliyim, mutluyum fakat her kadın gibi bazı durumlarda en kötüsünü düşünüp türlü türlü senaryolar uydurduğum zamanlarım oluyor. Diyeceksiniz ki güvenmiyorsan o evlilik olmamış.
İşte sorum bununla ilgili, şu an eşime elbette güveniyorum ondan böyle bir şey beklemiyorum ama hiç bir zamanda 'asla aldatılmam' demiyorum. Çünkü nefsi olan varlıklarız. (Bunu mazeret anlamında demiyorum)
Velhasıl gelelim soruya, eşinizin sizi aldatması şok etkisi yarattı mı ? Yani sizde çok güveniyorken mi aldatıldınız, asla yapmayacak gibi duran adamdan beklenir mi ?
Niyetim yaranıza tuz basmak değil asla, öyle anlaşılmasın, sizi kırdıysam affola.
Sadece tecrübelerinizi acı da olsa paylaşmak isterseniz diye sormak istedim.
İşte sorum bununla ilgili, şu an eşime elbette güveniyorum ondan böyle bir şey beklemiyorum ama hiç bir zamanda 'asla aldatılmam' demiyorum. Çünkü nefsi olan varlıklarız. (Bunu mazeret anlamında demiyorum)
Velhasıl gelelim soruya, eşinizin sizi aldatması şok etkisi yarattı mı ? Yani sizde çok güveniyorken mi aldatıldınız, asla yapmayacak gibi duran adamdan beklenir mi ?
Niyetim yaranıza tuz basmak değil asla, öyle anlaşılmasın, sizi kırdıysam affola.
Sadece tecrübelerinizi acı da olsa paylaşmak isterseniz diye sormak istedim.