Bazen nette bir şey ararken burada yazılanlari okuyordum şimdi sıra bana geldi sanırım

Evliliğimde hep aldatildim asagilandim zan altında bırakilarak tehdit edildim ne yaptıysam olmadı.Defalrca yakaladım bir daha olmaz dedi yine yakaladım .Bunca şeyin yanında da hastalıkli bir ilgisi vardı bana .Ama son günlerde iyice bitmişti.Ogrendikten sonra onu eve almadım ilk başta çocuklarimida alıp gideceğim dedim Sonra 3 çocukla hayat kurmak zor dedim evde biraz birikimimiz vardı onu alacaktım bir baktım altınların hepsini alıp satmış benim haberim yok.Evimiz arabamız vardı ama başkasınin üstüne verdi sırf borçlarından dolayı mal kaçırdı benimde üstüme vermiyordu meğerse başka kaygıları varmıştı.Ne kadar aptalmisim düzelir diye yuvam çocuklarimin babası diye ona şans verdim .Bu evden çıkıp gidersem bu evide satar o kadınla yer yada o kadi kadınıni alır buraya getirir.Ben yıllarımı verdim ve çocuklariminda hakkı var bu evde.Birikimimizide yemiş karaktersiz kadında hayat kadını gibi bir şey

dolandiriyor parasını yiyor onun haberi yok.Neyini yerse yesin umurunda değil ama yeniden bir hayat kurmak çok zor helede 3 çocukla destekçin olmadan ne yapacağım bilmiyorum ama 2 dünya bir araya gelse yine o adamla artık evlilik devam ettirmem ama ne yapacağımı bilmiyorum .Ben gidip de yoktan 2 çocukla yeniden düzen kurmak için mücadele verirken o şerefsizin birikimimizi o ahlaksız kadinla yemesini hazmedemiyorum.Ne yapayım ben