• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılarak ayrılanlar

Konutta serh yoksa satabiliyor. Tapu kimin ustuneyse istedigi gibi satar
Şerh olmasa bile aile konutu olduğu için diğer eşin rızası olmadan satılamaz diye biliyorum. Eskiden dediğiniz şekildeymiş, ama sanırım 2009daydı gelen düzenlemeyle evlendikten sonra edinilen tüm mallar ortak sayılıyor. Yinede konu sahibi cvp verince daha iyi anlarız.

Şerh olmasa bile aile konutu olduğu için diğer eşin rızası olmadan satılamaz diye biliyorum. Eskiden dediğiniz şekildeymiş, ama sanırım 2009daydı gelen düzenlemeyle evlendikten sonra edinilen tüm mallar ortak sayılıyor. Yinede konu sahibi cvp verince daha iyi anlarız.
Boşanma durumunda ortak mal olarak kabul edilir ama aile konutu şerhi konmadıysa tapudaki sahip satabilir.

Mal rejimi nedeniyle malların ortak olması ayrı, taşınmazın maliki olan kişinin satabilmesi ayrı konu. Ancak edinilmiş mallar elden çıkarılsa bile boşanma durumunda paylaşıma dahil edilirler. .

Ayrıca tapuda taşınmazın aile konutu olduğuna ilişkin şerh konmadıysa o taşınmazın aile konutu olduğu nereden bilinecek ki.

Burada zaten muvazaalı bir işlem var. Konu sahibinin bir avukat desteği alması gerekiyor.

Teyzesinin çocuğu var mı? İnşallah onlara miras kalır da o hayvan kocanız bir kuruş alamaz. Böylesine her şey müstahak
Var herşey hak ona 1 haftadır eve almıyorum geliyor tehditkar tehditkar evin etrafında dolanıyor evdemiyim degil miyim diye gelip kapıyı dinliyor işyerime gelip orada dışarı çık diye rahatsız ediyor bıraktım terkettim affet diyor sonrada gidip o hayat kadınına tuttuğu evde onun koynunda geceyi geçiriyor.Ben bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum çok zoruma gidiyor 😓😔😔

Hiç öyle bir rıza imza almadılar benden

Bazen nette bir şey ararken burada yazılanlari okuyordum şimdi sıra bana geldi sanırım😓 Evliliğimde hep aldatildim asagilandim zan altında bırakilarak tehdit edildim ne yaptıysam olmadı.Defalrca yakaladım bir daha olmaz dedi yine yakaladım .Bunca şeyin yanında da hastalıkli bir ilgisi vardı bana .Ama son günlerde iyice bitmişti.Ogrendikten sonra onu eve almadım ilk başta çocuklarimida alıp gideceğim dedim Sonra 3 çocukla hayat kurmak zor dedim evde biraz birikimimiz vardı onu alacaktım bir baktım altınların hepsini alıp satmış benim haberim yok.Evimiz arabamız vardı ama başkasınin üstüne verdi sırf borçlarından dolayı mal kaçırdı benimde üstüme vermiyordu meğerse başka kaygıları varmıştı.Ne kadar aptalmisim düzelir diye yuvam çocuklarimin babası diye ona şans verdim .Bu evden çıkıp gidersem bu evide satar o kadınla yer yada o kadi kadınıni alır buraya getirir.Ben yıllarımı verdim ve çocuklariminda hakkı var bu evde.Birikimimizide yemiş karaktersiz kadında hayat kadını gibi bir şey😢 dolandiriyor parasını yiyor onun haberi yok.Neyini yerse yesin umurunda değil ama yeniden bir hayat kurmak çok zor helede 3 çocukla destekçin olmadan ne yapacağım bilmiyorum ama 2 dünya bir araya gelse yine o adamla artık evlilik devam ettirmem ama ne yapacağımı bilmiyorum .Ben gidip de yoktan 2 çocukla yeniden düzen kurmak için mücadele verirken o şerefsizin birikimimizi o ahlaksız kadinla yemesini hazmedemiyorum.Ne yapayım ben
Çocuk iki mi üç mü

3 ama içim anne olarak yansada ben ikisinin velayetini almayı düşünüyorum.Bimiyorum ne yapacağımı bir oğlum 15 yaşında babasının kopyası çok eziyetkar yalancı okula gitmiyor jüfürnaz aykırı bir çocuk sigarayı gizli gizli içiyordu babası evde olmayalı aynı babası gibi tabağı alıp baş köşeye geçip içiyor beni takmıyor.Onun sorumluluğunu almak beni korkutuyor.Ama babasına versem tamamen sahipsiz gibi olup herşeye bulaşacak diger türlü beni bitirecek çünkü sürekli kontrol etmek gerek ne yapsam olmuyor

Aldatan şerefsizden boşandım.10 ay oldu.8 yaşında kızımla yeni bir düzen.kurduk.Evet kolay olmadi ama başardık.Baska dertlerim var şimdi .
Ex şerefsiz boşanmadan 1 ay sonra beni aldattığı o.pu ile evlendiği için babalik müessesesinden de boşandı. O yüzden evlatlarınizla ilgili yalniz başına oldugunuz simülasyonlar düşünün.Bu hayatta tek başımızayiz.istersek de herseyin üstesinden geliriz.Allah yardımcınız olsun

Ben✋ Aldatıldım. İkiz 3 yaşında çocuklarım vardı. Kolay olmadı çok zorluk çektim. Halada çekiyorum. Ama en azından artık kendim ve çocuklarım için çabalıyorum sırtımda kamburum yok. Beni haketmeyen birine bel bağlamıyorum. Bir yıla yakın sürdü mahkeme. Hala tehditleri hayatımı zorlaştırmaları devam ediyor diken üstündeyim hala. Sizinki adam gibi boşanmaya yanaşıyorsa boşanın. Benimki bir gün tehdit ediyor 1 ay sonra affet çok pişmanım barışalım diyor. Şeytan görsün yüzünü😐
Süreciniz nasıl devam ediyor şu an hala tehditleri yada ısrarı devam ediyor mu

Ben boşandım aldatılma nedeni ile. Ama benim şartlarım tam anlamıyla oluşmuştu. Yani zorlandım tabi ama herşeye değdi geeçekten. Yani bi çok kadına göre gerçekten iyi kurtuldum.

Ne konuda zorlandiniz ne kadar süre sonra tam anlamıyla kurtuldun
Yaşadığım yer ufak bir yer istediğim gibi ev bulmak biraz zor oldu. Hala aklıma gelir annemle sokak sokak ev aradığım ve gözlerim dolar. O evden eşyayı çıkarırken arkadaşını yollamıştı. Arkadaşına süreki mesaj atıyordu. Polis getireceğim eşyayı vermeyeceğim diye. Sonra kalan tüm işler ile kendim uğraştım. Birikmiş altınları 1 ay önce araba alırken ona satmıştım ve hiç toplu param yoktu. Şükür ki araba benim üstümdeydi bana alınmıştı. Dava açana kadar süreki birilerini yolladı barışmak için. Baya yıprandım yani. Sonra davayı açtım oda karşı dava açtı. tazminat talebini filan görünce geri çark etti. Elimde bi sürü kanıt vardı. çok geçerli kanıtlardı. Sonra anlaşmalıya çevirdik tek celsede bitti. He hakkını alabildin mi dersen alamadım. Ama şükür kurtuldum.

Back
X