Ay nasil ya bende sevinmistim kocasi ikisinide mahvetmistir diyeIsin ilginc olani adam sadece benm serefsz kocama nasi yaparsn gb bisi yazmis gidip vurmamis dovmemis o kadina bise olmadi en cok ona canim sikiliyor
Adam dedi don kendine bak nerde hata yaptim die dedi ya olayi ort bas etmeye calisiyor kanim donduAy nasil ya bende sevinmistim kocasi ikisinide mahvetmistir diye
Aaa inanamiyorumya affetti mi yani o kadini. Kocan olacakla hala gorusuyolar miAdam dedi don kendine bak nerde hata yaptim die dedi ya olayi ort bas etmeye calisiyor kanim dondu
Gorusmuyorlardr cnku hergun arayip zirliyor kocam bn bosanma dilekcemi verdmAaa inanamiyorumya affetti mi yani o kadini. Kocan olacakla hala gorusuyolar mi
İyi olmus beter olsun. Kadini sen taniyo muydun? Cinsellik de var miymis sadece mesajlasma miGorusmuyorlardr cnku hergun arayip zirliyor kocam bn bosanma dilekcemi verdm
Adam dedi don kendine bak nerde hata yaptim die dedi ya olayi ort bas etmeye calisiyor kanim dondu
Esimin en yakin arkadasinin karisi aile dostumzdu yani kadin cirkn degil ama herkes soyler tam bi seytanyok artık ya :O kadın çok mu güzel birisi ya da sakin, huyu iyi ? çok merak ettim. Gerçi huyu iyi olsa bu pozisyonda neden olsun :/
Kadının kocasının tepki vermemesine cok sasırdım açıkcası, en doğrusunu yaptınız sürünsün kocanız. Terbiyesizler.
Oha diyorumAynen bnde cok sasirdm ona face hesap acip herkese gosterdm konsmalari adamlr kinaya gtms o gun ort bas etmk icin
Annemlerdeyim ben yakinda baska bi sehre tasinip orada bibise baslamayi dusunuyorum.karsi taraf bosanmak istemiyor.dava 2 yila yakin surecek muhtemelen.esimde her hafta onca yol gelip aglayip yalvarip gidiyor.ama ben vazgectim umrumda dgilSon durumlar neler konu sahibi
Beter olsun. kadınla kocası ne alemdeAnnemlerdeyim ben yakinda baska bi sehre tasinip orada bibise baslamayi dusunuyorum.karsi taraf bosanmak istemiyor.dava 2 yila yakin surecek muhtemelen.esimde her hafta onca yol gelip aglayip yalvarip gidiyor.ama ben vazgectim umrumda dgil
Kadinla kocasinda bise yok.herseyi ort bas ettiler tamam.kadinin ne oldugu belli de kocasinin midesizligi cok ilginc.kadinaa dava actm onlar da bana acacaklarms sozde bakalmBeter olsun. kadınla kocası ne alemde
sıkma canını boşver en ıyısını yapıyosun bugünlerde gecerKizlar aldTiliyorim galiba diye bi baslik acmistm evet yanilmamisim hemde ayni kadinla aldatiliyorum delil toplayip ni kac gune evden ayrilocam.yeni ogrendm kotuym cok hmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?