aldatıldığım halde neden ayrılmadım....

daisyshe

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
142
81
13
45
bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs iki tane çocuğum var işimde var aslında çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim . dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak önemli mi değil aslında neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için ben tek başıma çok değerliyim artık değer yargım ona göre değil neden böyleyim neden bunları yazıyorum benim gibi çok kadın var çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil, evli olan içinde evli olmk önemli değil yanlış anlaşılmasın genellemiyorum karakteri bozuk olanlar için ... Ben kendime artık daha fazla güveniyorum benden iyisi yok zaten herşeyden önce anneyim, karakterli bir kadınım ben aldatmadım o onun karakteri bu benim suçum değil şuan suçlanıyorum da karşı taraf tarafından vicdan rahatlatma meselesi umrumda değil. dışarıda daha iyi bir hayat yok iki çocuğumu alıp gittiğimde arkamda manevi desteğim yok (annem babam bu durumun sorumlusu beni görüyor ayrılırsam evlatlıktan reddecek o derece) tek başıma zorlanıcam ve gene babalarını aramak zorunda kalıcam diyeceksiniz ki neden arıyasınız biri daha bebek biri de 4 yaşında hani biraz büyük olsalar evet haklı olacaktınız zaten benim niyetimde çocuklarımı büyütmek zamanla herşey değişir mi bilmiyorum. Kendime çok kızdım en başında neden bu adamı kendin ve çocuklar ile ödüllendiriyorsun hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan, kendiminde yükünü hafifletiyorum artık ben öyle bakıyorum. AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ. Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....(not düşmek istiyorum yanlış anlaşıldığı için, ben sadece zaman diyorum.... ayrılmadım beni alkışlayın demiyorum ama grursuz da değilim aldatılıp ayrılmayan kadınların çoğu kocasını sevdiği için ayrılmamazlık yapmıyor seviyor olsa kalamaz zaten benimde niyetim bu olayı yutmak değil adamı alkışlayıp gel beni bir daha aldat demek de değil ayrıca bir kez o zinciri kıran yapar gibi de geliyor kendimi kandırmıyorum sevseydi yapmazdı ama bende onu sevmiyorum artık ilişkimiz farklı boyutta zamanı gelince eğer gene de bitmesi gerekiyorsa bitecek ben anneyim, o baba ve de burdan ayrılmayın sonucuna da varmayınız bunu yapmadığım halde... eğer ki çocuklarınız büyükse, 1 taneyse, anne babanız destekse o adamla 1 dk daha geçirmeyin derim manevi desteğe ihtiyacınız yoksa kısaca )

Son düzenleme:
Bu açıdan bakınca mantıklı gibi görünüyor olabilir ancak bundan sonra eşinle eskisi gibi olamayacaksın içinde sürekli kopan fırtınalar seni büyük bir buhrana götürebilir psikolojik çöküş yaşamamak için uzman desteği al mutlaka hakkınızda hayırlısı olsun

Bencillik yapmaktan başka bişey değil yaptığınız. Çocuklarımı düşünüyorum adı altında onları mutsuz bir aile ortamına mahkum ediyorsunuz. Aslında yaptığınız tek şey düzeninizden, rahatınızdan olmamak için susup oturmak.

Boşanınca erkeğe bir çeşit özgürlük veriliyor oraya katılıyorum. Ama ya hazmedilemeyen, yutulamayan duygular?
Bir zamanlar severek, gözünün içine bakarak evlendiğin adamın yaptığı ihanet sonucu oluşan tahammülsüzlük?
Ben aynı evde yaşamaya sürekli görüp ihaneti hatırlamaya tahammül eder miydim bilemiyorum? Büyük konuşamam. Çünkü daha önce aşık olduğunuz bir adamdı. Sevginin yerini nefret gibi başka yoğun bir duygu kapladı.

Evlilik bitmiş işte aynı evde iki yabancı gibi yaşayarak da ömür tüketilmez. Siz kendinizce doğru olanı yapmışsınız ne diyelim..

Evet yaşadığın acı ve gurur kırıcı bir durum.
Şimdi ayrılmadın tamam ona da bir şey diyemem, diyemeyiz.
Umarım aldığın karar sana pişmanlık getirmez.
Ömrün boyunca acaba demeyeceksin en azından acaba pişman oldu mu acaba düzelir miydi..
İnşallah eşin kendini toparlar ve aynı hatayı bir daha tekrarlanmaz.

Neden aldatilan erkekler de sizin gibi dusunmuyor?
En azindan ben hic "esimin biraz capkinlik huyu var ama iyi kizdir, simdi ayrilip cocuklari perisan etmeyeyim, goz yumuyorum, iyiyiz boyle" diyen erkek duymadim.
Sindirilmislikle guclu olmayi karistirmayin, yasamak sadece nefes almak, yemek yemek, guvenli bir ortamda barinmaktan ibaret degil.
Huzur, mutluluk, ozsaygi, duygusal ihtiyaclar... bunlar da yasamin en onemli ayaklarini olusturyorlar. Bunlarin olmadigi bir hayatın cok da anlami yok benim icin.

Peki sizin hayatınız?
Duygularınız? Sevgi ihtiyacınız?
Bu adama harcadığınız/harcayacağınız zamanınız?
Bir dahaki hayatınızda mı mutlu olmayı planlıyorsunuz?

Tebrik mi edelim? Ozaman karı koca ilişkisinin ne önemi var?
Bu tarz işleri yaptırmak için yardımcı tutabilirdiniz.. değişik..

Back
X