- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Kızlar ben yaklaşık 5 ay önce boşandım.Son iki yılda neler neler yaşadım,hatta burada açtığım konularım vardı..Geçen hafta,eski eşimin evlenmeyi düşündüğünü öğrendim,sonrasında da kiminle evleneceğini..Herşey arka arkaya geldi..Meğer ben ne salakmışım..Koynumda yılan beslemişim de haberim olmamıs..Ruhum bile duymamıs..Eski işyerinde bi kız vardı,meğer bu herif Aralık 2013, hatta daha önceden beri bununla berabermiş..Biz ayrıldıktan bi süre sonra boşandık ,o dönemlerde birlikte tatillere falan gitmişler,boşanmadan evlenme kararı vermısler, aılelerıne söylemısler ..İnsanlar nasıl böyle olabiliyor anlamıyorum gerçekten ..Ben böyle şeylere aşırı karşıyımdır,her zaman derdım kı ''aldatacagına söylesın bırakıp gıtsın'' derdım..Biz boşanana kadar herkese inkar etmısler,bosandıktan bı gun sonra eskı esım eskı ısyerıne kızımla birlikte metresını zıyarete gıtmıs..Hatta boşandıktan berı sevgılısıyle kızımı görusturuyordu,ben ızın vermedıgım halde görusturmeye devam edıyordu..Kızım da ıyıce alısmıs abla abla dıyıp duruyor..Herkes kabullenmıs durumda (işyerındekıler, aıleler,kızım vs) yakında evlenecek...Anlam veremıyorum..Kız bekar,ben kızın aılesı olsam bosanalı bıkac ay olmus cocuklu bırıyle evlenmesıne ızın veremem,ya da yenı bosanan cocuklu ogluma kız ıstemeye gıdemem ..Yanı herkes bız ayrılmadan önce bılıyor muydu acaba?Kafam cok karısık kızlar..Ama ben boyle bırseyı yenı ogrenmeyı hazmedemıyorum..Cok salak hıssedıyorum..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..
Şu anda herşeye,herkese güvensiz;suskun,düşünceli,darmadağın bi durumdayım..Kafam karmakarışık..