- 9 Ocak 2015
- 1.212
- 779
- 163
- 39
Ya oylede bosanmak istemiyorum diyoro kız olmasa başkası olacak?
ben rakı içmek istiyorsam, gittiğim tekel bana rakı satmıyorsa başka tekele giderim. ben niyeti bozmuşum çünkü. içicem. biri satmasa biri satacak.
hemen hemen aynı şey.
Benim fikrim sen mantikli yorum yapzaten asıl kızla konuşması yalvarması kendini küçük düşürmesi olur, yazan arkadaş saçmalamış biraz.
Bir evli erkek başka birine seni çok beyeniyorum,buluşalım yazarsa bunu da aldarma sayfığım için aldatılıyorum yazdım.Ama daha yazışma aşamadında olduğu için susuyorum,çünki ona hiç bir şey ıspatlıyamam,ben yazmadım der,arkadaşlarla eylence olsun diye yazdım der,dedi de.Boşanmıyorum çünki elimde bani bedensel olarak aldattığına dair elimde bir delil yok,ispatlarsam seni seviyorum,kocacım,canın sağ olsun demiycem tabi.Ayrıca ben kocamla aramız doğuk,cinsel dorunumuz var da yazmadım,tam aksi bana çok iyi davranıyor yazdım.Yani bana kırmızı çamaşırmış ,filanmış gibi şeyler yazmanıza gerek yok ki.Ben sadece fikir almakistedim,diğer kadınların ne düşündüyünü merak ettim.Ayrıca sahteymişim,iki kişiymişim,ne kadar ön yarqıkı,saldırgan bazı üyeler.Bana onursuz döyleyen,sen bana yazarken kıcanın kiminle yazıştığından haberdarmısın???
Bu arada su yurdum kadinlarinin ''Bir yuva kurmak kolay mi?'' geyiklerinden illallah geldi. Avrupada bosanma oranlarinin %70lere dayandigi ulkeler var. Yanlis anlasilmasin. Biz de bol bol bosanalim, bosanmak harika deyip bosanmayi yuceltmiyorum. Elbette evlilik toplumun belkemigi, ayakta tutmak icin savasmak gerek sonuna kadar. Ama varmaya calistigim nokta su: Bir bizim kadinlara mi zor bosanmak? Bir Turkiyede mi yuva zor kuruluyor da uste kuma da getirilirse, sabah aksam dayak da yense, cocuklar arada telef de olsa o yuvalar yikilamiyor?
Valla hala daha su geyigi cevirenler var BDV'de:"sırtını kocaya dayama" kültürü bizde almış yürümüşse demek.
Valla hala daha su geyigi cevirenler var BDV'de:
''Canim eli ekmek tutuyorsa, eve para getiriyorsa problem degil aldatmasi.''
Bizim kadinlarda hic iş gotu yok. Dayak yerler, kocalari metres tutar ama sırf kiclarini kaldirip calismaya usendiklerinden bosanamazlar, cocuklar da o ortamda buyur. Kiz evlatlarin erkeklerle ilgili normal algisi bozulur. Ileride sevgilisi olunca her turlu siddete, hakareti normal gorur. Erkekler de babasini ornek alir. Kisir dongu.
Ne ugruna? Aman bizim kadinlar popolarini kaldirip calisip incilerini dokmesinler diye.
bu arada maddi olarak durumu iyiymiş konu sahibininaslında maddi bakımdan ondan asılı değilim,onu uyardım bir kez,nasıl kurana yemin ettiyini bi görseniz...
sorun maddiyat değilmişArkadaşlar ben adlında hepinizi cvaplamaya çalıştım ama,nedense gözükmüyor.Sorun maddiyat diyil,ben sadece siz olsanız ne yaparsınız,benmi abartıyorum diye merak ettim...Karısını seven aldatırmı,yoksa sadece bir kaçamakmı dıyıp gözmü yummak lazım,bilmiyorum işte kafam allak bullak...
Allah'ım bana akıl, fikir ver diye dua etsin o zaman.bu arada maddi olarak durumu iyiymiş konu sahibinin
'Çünki bildiğimi bilirse boşanmamız şart.Aksi takdirde saygımı kaybederim .'
Bu cumleyi anlamadim ben pek, acarsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?