Delil toplayın biliyorsunuz delil çok önemli dünyada maddi haklarınızdan feragat etmeyin. İnşallah cezasını Allah verirKonularimi bilen arkadaslarim cok.bilmeyenlere,aldatildim bosuyorm onu.....ve o kadinda tekmeyi vurdu buna.simdi sedayla beraber.
Bu gun bir arkadasim aradi.nice1985 senin kocan sedaylami beraber beni ilgilendrmyr dedim.sen nerdn ogrendin dedim.su anda karsimda caddeler ve ikiside spaydermenli tsort giymis ve birbirlerine kur yapiyolar.o kuz annemlerin binada oturuyor.birlikte olmadigi kimse yok.hatta senin gorumcenin esiylede birlikteydi bir ara.gidip geliyordu ona.ve en son dediki kocan senle evliykende onunla beraberdi.arabasi hep annemlerin kapidaydi.bende bu gun arkadasimla konusurken o da bende biliyordum...soylemedim dedi.
Evt aldatildim bosaniyorm bu kdrda ............diyorm.yazack bir sey bulamiyrm.insanlar bu kdr adilesirmi?simdi cok hirsim var.ve bu evi ona vermwmek icin elimden grleni yapicam.vermiycem ona.bu evde benim ve cocuklarimin yokluk anilari...her tuglasinda bir bedeli ve bir hayali var.onunsa kirli elleri....yedirtmiycm ona bu evi.dilerim ne diliyecegimi bilemedim.ònceden ölsun derdim o bile az.
Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı yaŞuanki sevgilisi ile de aldatmış yani. E iyi işte tencere kapak olmuşlar. İkisi de birbirinden şerefsiz ve birbirlerinin şerefsiz olduğunu da biliyorlar. Sen onurlu bi kadın olarak zaten yapman gerekeni yapıyorsun. Ha 1 kişi ha 10 kişi, ha o ha bu, artık senin için farketmez, farketmemeli. Her seferinde hayal kırıklığı yaşamanın anlamı yok, adamın kumaşı bu işte, buldıukları da ondan beter. İşte bi şansı senmişsin senin de kıymetini bilememiş. Beter olsun boşver. Tüm haklarını al çocuklarınla mutlu ol inşallah.
Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
Eşi konu sahibini x le aldatıyor. Sonra x den ayrılıyor. seda diye biriyle sevgili oluyor. Ama meğer seda yeni biri değilmiş. X den önce de varmış.Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?