ALDATILDIGIMI BILIYORDUM.AMA BUNU BILMIYORDUM.

+1
O kadar numaradan sonra ben olsam utanırdım.
Orda Kazen abiyi yalancı durumuna bile düşürmeye çalışmış,girmedim etmedim diyerek.

Sakın evi o pisliğe bırakma; afedersin donuna kadar al..
Hiç acıma! Bol bol da delil topla..
Gerekirse borca gir; avukatın çok iyi olsun.

Ya açıkçaı büyük konularını ağzım açık okudum.
Ve sende oturtamadığım şeyler var,öncelikle kızının yazdıkları.. Aşırı abartı olduğunu düşünüyorum,sosyal medyada kimse kimseye yorum olarak yerim o dudaklarıı yazmaz,yazsa da sen yicen tabi başka kim yicek diye cevap vermez bir kız. O konuda kullandığınız ithamlar falan çok itici. Sonra sürekli kendinizi övmüşsünüz,şöyle temizim vay böyle titizim süper yemek yaparım,herkes kocamın şanslı olduğunu söyler demişsiniz. Adam şanslı hissetmemiş ki bu olaylar olmuş. Ve bazı konularınızda eşinizi küçümseyip ona karşı kibirli bir yaklaşımınız olmuş,adam bundan dolayı sizden uzaklaşmış olabilir,kimse yanında onu sürekli yeren negatif enerji yayan yada kendisini öven birini istemez.
En sonunda ki ise aldatıldığınızı öğrendiğinizi yazdığınız konuda herkesi paniğe sokup "çocuklarımla fare zehri içeceğiz ama oğlum ölmekten korkuyor bilemedim kiii" yazıp sitrden çıkış yapmışsınız,ondan sonra bir ara girip hiçbirşey yazmadan çıkmışsınız,ondan sonra ise sürekli dışarıdan ziyaretçi olarak sürekli konuları/konunuzu izlemişsiniz.
Vallahi soruyorum size; ben daha doğmamış bebeğim için içim titrerken en en en basit örneği colayı bile zarar verir diye korkup içemezken siz nasıl kendinizde çocuklarınızı fare zehri ile öldürme cesareti buluyorsunuz anlamış değilim.
Kaldı ki açtığınız konuların çoğu dikkat çekiyor,herkeste size "Nice lütfen yeter artık adamı merak etmekten vazgeç,boşan,hayatına bak destek al" dediği halde siz hala elinizden gelse adama gps cihazı takıp her dakika ne yapmış ne etmiş kiminle görüşmüş izleyeceksiniz.
Bence siz bu adam size bunları yaptığı size bunu yaptığı için içten içe kinlisiniz,üzülüyorsunuz.
Ve ne olursa olsun düşünmeden edemiyorsunuz.
Not;Şimdi bana kızacak arkadaşlar öncelikle önceki konulara bir göz atsın derim.

abla boşa gitsin hala neyi dinliyorsun. Geri dönmesini mi umut ediyorsun anlamadım. Adamdaki libido dağları aşmış zaten uçana kaçana sarkıyor.

Bir konuda kendi yazmış zaten,ne affedebildim ne gidebildim diye. Bence değişen hiç bir şey yok.

Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
O aldattığı kadın tekmeyi basmış.
Seda diye biri varmış herkesle çıkan kocası evliyken onla da berabermiş şimdi de onlaymış

Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
Cnm beni aldattigini ogrendigim zmn ayrildim....simdi ise seda adinda biriyle.hatta gecen konu acmistim.o kadinla is gorusmesine giderken denk geldik diye...yani 2. Simdiki sevgilusi seda....onunla da evliligimizdede birliktelermis..

Boşanıyorsunuz. Ama bu adam için konular açıyorsunuz. Adamı kafaya iyice takmış gözüküyorsunuz. Yahu bırakın şu pisliği artık.
Ben o adamla kafayi bozmadim.burda sizlerle paylasmanin neyi yanlis anlamis degilim.ben oturup onu dusunup kugulamiyorum ki.....olaylar oldukca sizlerlede paylasiyorm.

Siz iyimisiniz.cocugum icinsimdi buraya ne yazayim....ne istiyorsunuz....baslarina kotu bir sey gelsede konumu acayim diyeyim.evt ilk duydugumdaki pisikolojm cok kotuydu...cunku coooooook guveniyordum.bitti gitti.simdi donup vaktigimda ne aptalmisim.onun icin olecekmisim.o gebersin ben niye oluyorm diyorm.....ve bu surecde de yani dava surecindede yasanilan olaylari sizlerle paylasiyorm bunun neyi tuhaf...

O arkadaş onca zaman susup, niye boşanacağınız zaman anlatma gereği duymuş..herkes
+1
O kadar numaradan sonra ben olsam utanırdım.
Orda Kazen abiyi yalancı durumuna bile düşürmeye çalışmış,girmedim etmedim diyerek.
Ben yalan soylemedim.bunu size aciklamak ispat etmek gibi bir cabamda yok.o gunleri ben yasadim ve siz o sirada beni suclamistiniz.ki buna ALLAH sahit.benim bilgisayarda sorun vardi.daha dun gibi hatirliyorm.

Bir konuda kendi yazmış zaten,ne affedebildim ne gidebildim diye. Bence değişen hiç bir şey yok.
en coktannnn gittim.cnm.o ilk ihaneti duydugm zmndi.simdi bende firtina kopsa ya

Cnm beni aldattigini ogrendigim zmn ayrildim....simdi ise seda adinda biriyle.hatta gecen konu acmistim.o kadinla is gorusmesine giderken denk geldik diye...yani 2. Simdiki sevgilusi seda....onunla da evliligimizdede birliktelermis..
Eminim ki bu kadınlardan kat kat güzel kat kat becerikli ve vizyonlusundur. Ama bazilarinin ne yazik ki gözü çöplükte !
Allah yardimcin olsun canim ama ben senin üzüldüğünü düşünmüyorum artik sende tiksinti duygulari olmustur. Bundan sonraki hayatında cok cok mutlu olursun insallah

Kesinlikle sevgi yok cnm......hatta simdi diyorum ki ben onu nasl sevmisim.cooook cirkin....guzelluk gorecelidir.ilk karekter gelir benm icin ki o kadindan karekterliyum diyebilirim.ve ben gzl bir bayanim...oda cirkin degil ama normal biri...ben yururken her kez iki defa bakarken o normal biri gibi gecip gider.

Ablacim senin kocayı ölüm paklamaz sapik bir herife benziyor anca hapis paklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…