+1Bu hanımefendi zamanında çocuklarını ve kendisini öldürmeyi düşündüğünü yazmış buralara.
Sonra uzaktan izlemiş paniği.
Bir de ardından Kazen ve Mune’ye atar gider yapmış.
Ben olsam bir daha siteye adım atamazdım heralde.
Ama hanımefendi hala konu açıp kendisini savunuyor..
Allah akıl fikir versin.
O aldattığı kadın tekmeyi basmış.Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
Cnm beni aldattigini ogrendigim zmn ayrildim....simdi ise seda adinda biriyle.hatta gecen konu acmistim.o kadinla is gorusmesine giderken denk geldik diye...yani 2. Simdiki sevgilusi seda....onunla da evliligimizdede birliktelermis..Olayi anlayabildin mi? Ben anlayamadim. Konu sahininin kocasi aldatmis yurtdisinda tatile çıkmıştı simdi başkasıyla da aldatmis oylemi. Kafam karıştı ya
BogaX kocan ya Başak ya kova burcu galiba ?
Ben o adamla kafayi bozmadim.burda sizlerle paylasmanin neyi yanlis anlamis degilim.ben oturup onu dusunup kugulamiyorum ki.....olaylar oldukca sizlerlede paylasiyorm.Boşanıyorsunuz. Ama bu adam için konular açıyorsunuz. Adamı kafaya iyice takmış gözüküyorsunuz. Yahu bırakın şu pisliği artık.
Bu dusunmek degil...olan olaylari sizlerle paylasiyorm.cocuklarimlada buraya ne konu acayim ki.Kocanı düşündüğün kadar çocuklarını da düşünsen keşke !
Guldummmm.olsa telif hakki ister.Özür dilerim dayanamıcam “spaydermen”in bundan haberi var mı hahshdjdjdj
Siz iyimisiniz.cocugum icinsimdi buraya ne yazayim....ne istiyorsunuz....baslarina kotu bir sey gelsede konumu acayim diyeyim.evt ilk duydugumdaki pisikolojm cok kotuydu...cunku coooooook guveniyordum.bitti gitti.simdi donup vaktigimda ne aptalmisim.onun icin olecekmisim.o gebersin ben niye oluyorm diyorm.....ve bu surecde de yani dava surecindede yasanilan olaylari sizlerle paylasiyorm bunun neyi tuhaf...Kesinlikle çok bencil. Evet kötü şeyler yaşamış ama daha bir kere çocuklarıyla alakalı bir şey yazdığını görmedim. Adam şerefsiz bunu kabul edip yoluna devam etse hiç olmazsa çocuklarına bir faydası olur. Bir de bu kadar ahlaksız bir adama çocuğunun velayetini vermiş.
Yıllardır aynı psikolojidesin daha dün aldatılmış gibi davranıyorsunnice1985
Fare zehiri içip çocuklarımla birlikte intihar edicem oğlum ölümden çok korkuyor dediğini dün gibi hatırlıyorum. Zerre değişmemişsin. Bi silkelen bi normal ol artık
O arkadaş onca zaman susup, niye boşanacağınız zaman anlatma gereği duymuş..herkes
Ben yalan soylemedim.bunu size aciklamak ispat etmek gibi bir cabamda yok.o gunleri ben yasadim ve siz o sirada beni suclamistiniz.ki buna ALLAH sahit.benim bilgisayarda sorun vardi.daha dun gibi hatirliyorm.+1
O kadar numaradan sonra ben olsam utanırdım.
Orda Kazen abiyi yalancı durumuna bile düşürmeye çalışmış,girmedim etmedim diyerek.
en coktannnn gittim.cnm.o ilk ihaneti duydugm zmndi.simdi bende firtina kopsa yaBir konuda kendi yazmış zaten,ne affedebildim ne gidebildim diye. Bence değişen hiç bir şey yok.
Iste boga burcu erkegi boyle olur. Sozum meclisten dışarı gercekten darbesi agir olur. O kadar sinsi oluuor ki bazi boğalar,disaridan bakinca sakin beyefendi ailesine sadık guvenilir gibi duruyorlar ne yazıkki oyle degiller ustelik ağızlarda pis olur küfür falan.
Eminim ki bu kadınlardan kat kat güzel kat kat becerikli ve vizyonlusundur. Ama bazilarinin ne yazik ki gözü çöplükte !Cnm beni aldattigini ogrendigim zmn ayrildim....simdi ise seda adinda biriyle.hatta gecen konu acmistim.o kadinla is gorusmesine giderken denk geldik diye...yani 2. Simdiki sevgilusi seda....onunla da evliligimizdede birliktelermis..
Kesinlikle sevgi yok cnm......hatta simdi diyorum ki ben onu nasl sevmisim.cooook cirkin....guzelluk gorecelidir.ilk karekter gelir benm icin ki o kadindan karekterliyum diyebilirim.ve ben gzl bir bayanim...oda cirkin degil ama normal biri...ben yururken her kez iki defa bakarken o normal biri gibi gecip gider.Eminim ki bu kadınlardan kat kat güzel kat kat becerikli ve vizyonlusundur. Ama bazilarinin ne yazik ki gözü çöplükte !
Allah yardimcin olsun canim ama ben senin üzüldüğünü düşünmüyorum artik sende tiksinti duygulari olmustur. Bundan sonraki hayatında cok cok mutlu olursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?