ALDATILDIGIMI BILIYORDUM.AMA BUNU BILMIYORDUM.

Kocanı düşündüğün kadar çocuklarını da düşünsen keşke !
Kesinlikle çok bencil. Evet kötü şeyler yaşamış ama daha bir kere çocuklarıyla alakalı bir şey yazdığını görmedim. Adam şerefsiz bunu kabul edip yoluna devam etse hiç olmazsa çocuklarına bir faydası olur. Bir de bu kadar ahlaksız bir adama çocuğunun velayetini vermiş.

Yıllardır aynı psikolojidesin daha dün aldatılmış gibi davranıyorsun nice1985
Fare zehiri içip çocuklarımla birlikte intihar edicem oğlum ölümden çok korkuyor dediğini dün gibi hatırlıyorum. Zerre değişmemişsin. Bi silkelen bi normal ol artık

Spiderman'li tişört mü, seninki tam antropozlu anlaşılan ya, ne itici..
Yedirme elbette kendinin ve cocuklarinin hakkını..
Kızını annenlerden, oğlunu o heriften al ve yoluna bak artik..

Bu Arada arkadaş çevrenizi de değiştirin bence . Biz bile biliyoruz artık kocanıza olan takıntınızı, çevreniz bilmiyor mu ki size onunla ilgili laf taşıyor ? En nefret ettiğim arkadaş tipi ‘sözde arkadaş’

Foti çek, video cek demeniz lazımdı. Neyse bulundukları mekana gidip varsa kamera görüntulrrinden bu işi halledebilirsin belki

2015: bosaniyorum
2016: mahkeme celbi eline gecti
2017: iki cocukla bosanma nasil olur
2018: bosaniyorum

Ozetle senin bosandigin falan yok, takinti haline getirmissin adami irdeleyip duruyorsun.. daha onceki konun gibi tepki almamak icin de bosaniyorum deyip duruyorsun..daha onceki konularinda kizina agiza alinmayacak hakaretler siralamissin.. destek falan da almiyorsun, burada konu acip millet kocana saydirdikca gecici bir rahatlama sagliyorsun o kadar.. bu boyle devam edip gidecek.. bir insan kendine bunu neden yapar anlamak zor..

Sanırım yaşadıklarınız , kocanıza olan sevginiz sizi bu hale getirdi diye düşünüyorum.. ya artık boşanma sürecindeymişsiniz , kaç kişiyle kimlerle aldattığı önemli olmasın artık sizin için .. ALDATMIŞ !!!

Ve bu tarz arkadaşlardan da hoşlanmıyorum , ne o dedektif gibi , adamın attığı adımı anlatıyor , beyninizi iyice sulandırıyor !

Ha siz kocanızın sizi aldattığını düşünürsünüz , ama yakalayamaz , ispat edemezsiniz o zaman eyvallah .. arkadaşlarınız yardım etsin size ama bu telefon bir yardım değil , art niyet

Ben hep burayı uzaktan takip eden biri olarak diyorum ki; o BOŞANMA ne zaman ?
Ortada öyle bir mahkemelik olay var mı kesin yoksa sahiden tepki mi toplamak istemiyorsunuz?

Önceki sayfalarda yazılanlara hak veriyorum, çocuklarınız adına endişeniz sıfır gibi... Ama adamla hala daha "ilgileniyorsunuz" O ilgiye çocuklar aç, o değil.

Gerçekten bir yardım alın bence. 2 yıldır uzaktan okuyorum, 2 yıldır bir arpa boyu yol alamadınız kendi içinizde.

O arkadaş onca zaman susup, niye boşanacağınız zaman anlatma gereği duymuş..herkes herkesi yaralama peşinde..başka bir halt değil bu.

Boşanma aşamasında da yani henüz dava bitmemişken kanunen, evliymiş gibi sorumluluklarımız devam eder. Arkadaşınızdan hemen fotoğraf, video falan isteyin. Tazminat davası açın, halihazırda böyle bir davanız varsa bu aldatma için 2. dava açın, her hatası ve biriyle görülmesi vb. durumu için açın ayrı ayrı dava. Uğraşın ve uğraştırın biraz. Görsün gününü.

Ayrıca arkadaşınızla ‘neden daha önce söylemedin bana’ tarzında kavga etmeyin, ona kendini suçlu hissettirin biraz ve size mahkemede şahitlik yapmasını sağlayın. Şahitlikten sonra görüşmeyecekseniz de görüşmeyin.

Muhtemelen bu adam evlendiginiz günden beri sizi aldatiyordu, kurcalasaniz daha neler cikar altindan, siz simdi sadece delil toplayip mahkemeye magduriyetinizi ispatlamya odaklanin, adamin yakinda mahalledeki kahve arkadaslariyla bile iliskisi oldugunu ogreneceksiniz gibi gorunuyor.

Allah yardımcın olsun. çok zor.Umarim bundan sonra daha güzel gunlerin olur.

Bu hanımefendi zamanında çocuklarını ve kendisini öldürmeyi düşündüğünü yazmış buralara.
Sonra uzaktan izlemiş paniği.
Bir de ardından Kazen ve Mune’ye atar gider yapmış.
Ben olsam bir daha siteye adım atamazdım heralde.
Ama hanımefendi hala konu açıp kendisini savunuyor..
Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…