aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

meryemli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
8
5
1
35
merhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????

Baska bir sorun da olabilir ama seni aldattigindan suphen varsa ayrilmak daha mantikli bence. Boyle supheli evliligin tadi olmaz.

Ya sen evhamlisin ya da esin guven telkin eden biri degil...

Takip programları var telefondan onları devreye sokabilirsin mesela.

ne kadarlık evlisiniz ?

Açık açık sor bence kafanda fazla büyütmeden

telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor

bir arkadaşım kocasından şüphelendi. takip ettiricem dedi. biz yapmıyodur o kadar dedik ama yapıyormuş hemde fazlasıyla ortaya çıktı herşeyi. bende takip ettirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sizce ettireyim mi??

imkanın varsa takip ettir acabalarla yaşamaktansa ak koyun kara koyun belli olur.Ama tabi her türlü sonuca dayanabilecek gücün varsa

Ne özeli ya evlisiniz siz takip edin bence çaktırmadan davranışları ele verir ve illaki birsey çıkar sen tetikte ol
zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.

Canim ya o zaman yaptirt birine .
Üzme kendini ya Bak bi gün o çıkınca sende arkadaşın dediği gibi isim var ağda yapcam mutfak dolapları ni temizlicem bugün çok isim var zaten de .
Ardından hemen al paltonu çık peşinden.
Ne bileyim telefon dökümünü çıkart
Yok yspamiyosan başkasına yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…