ne kadarlık evlisiniz ?merhaba kızlar
eşimde iki aydır tuhaf davranışlar seziyorum.sanki aramıza bir soğukluk girdi ve sebebi yok. eskisine göre bana asabi davranıyor bazende meleğe dönüşüyor. ruh hali değişti gece geç saatlere kadar tv başında oturuyor. önceden birlikte zaman geçirirdik şuan hep kaçıyor.ben yokmuşum gibi davranıyor kendi başına dışarı çıkıyor sürekli erkek arkadaşlarıyla planı olduğunu söylüyor. akşamları düzenli şekilde işten eve dönen adam şu sıralar gelip süslenip çıkıyor. sizce aldatılıyormuyum bunu nasıl öğrenebilirim.????
Sorunca ne olacakki heee aldatıyorummu diyecek.Hayır tabikide tükürüğünün son damlasına kadar inkar edecek.Açık açık sor bence kafanda fazla büyütmeden
ikinci senemiz şuanne kadarlık evlisiniz ?
Evli insanlarında şifreyi vermemek için özelim demelerine de uyuz oluyorumtelefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
Var bir şey o zaman. Takip et ama ona söyleme foto falan çekersin elinde kanıt olur. Ama inşallah yapmıyordur. Lütfen çok üzülme.telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
imkanın varsa takip ettir acabalarla yaşamaktansa ak koyun kara koyun belli olur.Ama tabi her türlü sonuca dayanabilecek gücün varsabir arkadaşım kocasından şüphelendi. takip ettiricem dedi. biz yapmıyodur o kadar dedik ama yapıyormuş hemde fazlasıyla ortaya çıktı herşeyi. bende takip ettirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum sizce ettireyim mi??
zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.Ne özeli ya evlisiniz siz takip edin bence çaktırmadan davranışları ele verir ve illaki birsey çıkar sen tetikte ol
dediğin gibi bu şüpheyle yaşanmaz bencede takip ettireyimimkanın varsa takip ettir acabalarla yaşamaktansa ak koyun kara koyun belli olur.Ama tabi her türlü sonuca dayanabilecek gücün varsa
zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?