aldatıldığımı düşünüyorum ne yapmalıyım ?

Ya onlar daha kadında suç buluyorlar yok dırdır yapmış onu istemiş bunu istemiş e hadi boşa bunu al diğerini bakalım geçim derdi kapıdan girdimi aşk bacadan cikiyormu cikiyormu görelim onuru yapmicakmi dırdır en alasını yapar çünkü zamanında evdekinden kısıp diğeri ne yedirdi ya bilemedi o da paralı sandı ama o kaf dağının görünen kısmı bide görünmeyen kısmı var

Catsap web nedir nasl kullanılır mi

Şifre al tlfdan ve dökümüne bak
şifre alırken canım dikkat et telefonu snin elinde olsun online işleme girerken telefona mesaj gidiyor giriş yaptınız diye
gece yap o işi uyuduğunda telefonu al online işleme giriş yap şifre için yönlendirir telefon
şifre mesajla gelecek dökümü al sonra gelen tüm mesajları sil

Vod. Şifre alıyorum aynen gece yapıyorum bende şifre alınca kendi tlf giris yapıyorum çıkıs yapmıyorum oda girmediği için arada kolayca guriyorum

İnternet sayfasından WhatsApp Web e giriyorsun, eşinin telefonundan WhatsApp Web ayarlarına girip internet sayfasında çıkan kodu, telefona okutuyorsun. Web sayfasında telefondaki WhatsApp görünüyor.
Açıklayıcı oldu mu bilmiyorum kafanı karıştırdıysam internetten nasıl yapıldığına bakabilirsin :)

Silinen mjlar geri döndürülüyomu ? Birde google arama geçmişi silindiğinde bakılabilecek farklı bi yol varmı biliyomusunuz

Aşkım Kapışmak 'ın bir videosunu dinledim geçen aldatan erkekle ilgili anlattıkları birebir. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Silinen mjlar geri döndürülüyomu ? Birde google arama geçmişi silindiğinde bakılabilecek farklı bi yol varmı biliyomusunuz
Arama geçmişi özellikle temizlendiyse usta bi bilgisayar kullanıcısı olmadan görebileceğinizi sanmıyorum. Silinen mesajları da göremezsiniz, o anda kendi WhatsApp ında ne konuşuluyorsa veya kayıtlı hangi konuşma varsa onu görürsünüz maalesef.

Tesk. Ederim cnm yeni güncellendi benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…