zaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.
Uyuduğu zaman teline bak mutlaka birsey vardır
hımmm hoomm aldatılıyor olsan anlardın demek istemiyorum. lakin gercekten arkadaşları ile dışarı cıkıyor da olabilir.evlikliklerde nedense erkekler böyle sacma triplere ben eve baglandım arkadaşlarım geziyor bende gezerim diyip rutinlerini bozabiliyorlar. kadına da bu garip gelir herşey iyiyken ne oldu şimdi diyebiliyoruz.ikinci senemiz şuan
Miss cim ne yapayım kendimi kızın yerine koydum da her türlü sinsilik geliyo aklımaÇakalllllll
Miss cim ne yapayım kendimi kızın yerine koydum da her türlü sinsilik geliyo aklıma
Valla şüphelenmekte haklısın
Adam süs püs geziyor
Telefonunu poposuna sokuyorsa
her türlü şüphelenirim
Hadi ya o programi nerden indiriyoruz gercekten boyle birsey varmiTakip programları var telefondan onları devreye sokabilirsin mesela.
telefonunda şifre var ve asla bakmama izin vermiyor özelim diyor bana güvenmiyormusun falan diyor
Eğer gps üzerinden takip etme programları kastediliyorsa hiç uğraşmayın, takip programları olduğu gibi fake konum programları da varHadi ya o programi nerden indiriyoruz gercekten boyle birsey varmi
Ay nasıl yaptı onu biraz ucundan citlatabilir misin acabazaten kendini hemen belli etti diyorum ya iki aydır hissediyorum resmen başka biri var ben takip edemem yakalanırsam kötü olur ama takip ettirebilirim arkadaşımın tanıdığı bu işi yapan biri var. arkadaşımın kocasının herşeyini ortaya serdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?