- 5 Ağustos 2016
- 22
- 15
- 3
- 43
- Konu Sahibi umutsuzkralice
-
Kendime kızıyorum nasıl böyle bu hale geldim diye onun için kendimi görmediğim neysede ailemi gözüm görmemiş bile bu adam beni büyülemiş gibiSaçını boya, ağda yap, kiyafetlerini değiştir, mesela bi aktörü beğen ne yakışıklı adam beee kendi kendine. Unutursun.
Yani sen eski sen olmadıkça zor.
Hala evladınızın değil de adamın derdindesiniz, pes.
+1Hanimefendi sorumsuz davranislariniz yuzunden cocugunuz olecekmis, soyleyin deger mi?
Ben sizi gayet anladim, adam ayrilmasin diye her seyi yapan tiplerdensiniz. Problem adamin sizi dovmesi degil zaten ayrilmis olmasi, ayrilmadigi surece dayak yemis olmak umrunuzda bile olmamis. Bu ne karaktersizlik yahu, adam evlenicem ama her gun 5 parti doverim dese kabul edeceksiniz.
Kendinize gelin lutfen cocugunuza yazik. Cocugunuz intihara kalkismis hala adam da adam diyorsunuz yahu birakin cehennem olsun gitsin adam. Evladinzi nerdeyse olecekmis sizin zirvalariniz yuzunden farkinda misiniz?
Erkek pesinde kosmayi birakin oturun cocugunuzla ilgilenin.
Çocukta intihar etme eylemini gerçekleştirecek kadar yaralar açmış zatenNe olur cocugunuzu bunlara alet etmeyin özel hayatinizi ask hayatanizi cocugunuzdan ayri tutun cocuk etkilenmesin cocukda büyük yaralar acar cocuk piskolojik hasar görür lütfen lütfen lütfen baska birsey de demiyorum
Çocukta intihar etme eylemini gerçekleştirecek kadar yaralar açmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?