- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
- Konu Sahibi umutsuzkralice
-
Sen soktun sen çıkaracaksın. Değmez boş verHepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
Sadece o adama nasıl izin verdim bunları yapmasına acabaadam sizi hasta etmiş zaten.ağda bile yaptırmamış.verilmiş sadakanız varmış.kurtulmuşsunuz.ap..l yerine konmuş hisestmiyorsunuz her halde kendinizi.benim için tecrübe oldu deyin.hem güçlü olmak zorundasınız kızınız için.her şey zamanla geçer
Yaşınız küçükte değil hani kandırılmış olasınız.Hepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
O zaman kızınızla birlikte temiz bir sayfa açın hayatınızda. Intihardan bahsediyorsunuz aldatılmış olmak, küfür işitmek, dayak yemiş olmak hepsi kızınızın intiharı yanında hikaye. Ya kurtaramasaydınız. Hiçkimse evladınızdan daha değerli değil. Hiçbir aşk da evlat sevgisinin yerini tutamaz. Tükürürüm öyle aşkın içine.Hepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
Hepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
Bende ona yanıyorum ya ne olduda diyemedim bu hal geldim okadar dayak kısıtlamaya neden dur demedimYaşınız küçükte değil hani kandırılmış olasınız.
Evladınız var üstelik ,bu adam başta sizi kısıtlamaya başladığı zaman bir durup düşünecektiniz "ben napıyorum"diye
Bu saatten sonra olmuşla ölmüşe çare yokBende ona yanıyorum ya ne olduda diyemedim bu hal geldim okadar dayak kısıtlamaya neden dur demedim
Sadece o adama nasıl izin verdim bunları yapmasına acaba
Evet birde çevrenin dedikodusu var tabiki o beni bitiriyor birazda ondan dibe vuruyorumBu saatten sonra olmuşla ölmüşe çare yok
Biran önce toparlanıp kızınızın dağılan psikolojisini düzeltmeye uğraşın.
Bu şekilde devam ederseniz korkarım kızınız ikinci girişimde bulunabilir
İlk eşide çıldırmış dediler ben kıskanıyolar dedim düşünebiliyomusunuz sanki içinde değildimnormal düşünmenizi engelleyecek kadar ruh sağlığınızı bozzmuş.sağlıklı bir şekilde düşünen kişi ağdasına kadar karıştırmazdı.
Kızım zaten boşandığımızdan beri tedavi görüyordu ben başladım şimdi şu dedikodularda kesilirsetedavinizi aksatmayın.kızınızın da tedavi görmesi gerek.
Bende kafamdaki sorulara cevap bulamadım da enazımdan şimdi düşünebiliyorum onuda yapmamışım yaBüyük konuşmak da istemiyorum ,son cümlenize kadar gençliktir cahilliktir diyecektim ama ben koca koca insanların AŞK için dahi olsa bu kadar kendilerinden vazgeçmelerine özsaygılarını yitirmelerine anlam veremiyorum ..Evlilik planı yapılan kadının anneden saklanması hiç şimşek çaktırmadı mı sizin kafanızda mesela? Neyse olan olmuş kızınız için çok üzüldüm Allah ikinize de sağlık ve sabır versin
Oha ya, millet evladınıza yazık, intihar etmiş boru değil diyor siz hala adamın derdindesiniz.Bende ona yanıyorum ya ne olduda diyemedim bu hal geldim okadar dayak kısıtlamaya neden dur demedim
Oha ya, millet evladınıza yazık, intihar etmiş boru değil diyor siz hala adamın derdindesiniz.
Hala elin herifinden bahsediyorsunuz 17lik genç kız gibi, koca kadın. Bırakın o hasta herifi düşünmeyi de çocuğunuza odaklanın.
Asabım bozuldu gece gece ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?