Aldatıldığımı kafamdan atamıyorum ayrılsamda

Hepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
Sen soktun sen çıkaracaksın. Değmez boş ver ;)

adam sizi hasta etmiş zaten.ağda bile yaptırmamış.verilmiş sadakanız varmış.kurtulmuşsunuz.ap..l yerine konmuş hisestmiyorsunuz her halde kendinizi.benim için tecrübe oldu deyin.hem güçlü olmak zorundasınız kızınız için.her şey zamanla geçer
Sadece o adama nasıl izin verdim bunları yapmasına acaba

Hepsi ayrı konular toparlamakta zorlanıyorum ilaçlarında etkisiyle fırtınadan çıkmış gibiyim yorgun bitkin yeni farkına varıyorum olayların bende şimdi şaşırıyorum kendime kızıyorum herşeyin suçlusu benim o adamı hayatıma soktum
Yaşınız küçükte değil hani kandırılmış olasınız.

Evladınız var üstelik ,bu adam başta sizi kısıtlamaya başladığı zaman bir durup düşünecektiniz "ben napıyorum"diye

O zaman kızınızla birlikte temiz bir sayfa açın hayatınızda. Intihardan bahsediyorsunuz aldatılmış olmak, küfür işitmek, dayak yemiş olmak hepsi kızınızın intiharı yanında hikaye. Ya kurtaramasaydınız. Hiçkimse evladınızdan daha değerli değil. Hiçbir aşk da evlat sevgisinin yerini tutamaz. Tükürürüm öyle aşkın içine.

Ilaclarla kafa yapacaginiza oturun cocugunuzu dusunun bence.

Cocuk sizi aglarken, caresiz, zayif; ilactan sızmış sekilde uyurken goruyor surekli farkinda misiniz??? Ilacı neyi birakin bir silkelenin cocugunuzun başında durup annelik yapin acilen.

Boşverin şimdi adamı falan bitti gitti cocukla ilgilenin.

Son düzenleme:
Bende istermiydim böyle olacağını tahmin edemezdim belki düzgün bir yuvam olur diye düşünmüştüm ama yanlış tercih işte

Yaşınız küçükte değil hani kandırılmış olasınız.

Evladınız var üstelik ,bu adam başta sizi kısıtlamaya başladığı zaman bir durup düşünecektiniz "ben napıyorum"diye
Bende ona yanıyorum ya ne olduda diyemedim bu hal geldim okadar dayak kısıtlamaya neden dur demedim

Bende ona yanıyorum ya ne olduda diyemedim bu hal geldim okadar dayak kısıtlamaya neden dur demedim
Bu saatten sonra olmuşla ölmüşe çare yok

Biran önce toparlanıp kızınızın dağılan psikolojisini düzeltmeye uğraşın.

Bu şekilde devam ederseniz korkarım kızınız ikinci girişimde bulunabilir

Bu saatten sonra olmuşla ölmüşe çare yok

Biran önce toparlanıp kızınızın dağılan psikolojisini düzeltmeye uğraşın.

Bu şekilde devam ederseniz korkarım kızınız ikinci girişimde bulunabilir
Evet birde çevrenin dedikodusu var tabiki o beni bitiriyor birazda ondan dibe vuruyorum

Sen neden bu adamın her dediğini yapmaya calistin ki? Hiç mi kendine saygın yok? Bu ilişkiyi çoktan senin bitirmen gerekirdi, onun değil.

Sanki adam sana bugün gel evlenelim dese o nene kıyafetlerine o baskıya dayaga herşeye katlanıp evlenirsin gibi geldi.

Napicam demissin ya birincisi bu beş para etmez adamı aklından atacaksın. Hayatından da. Sonra da kizina bi söz vereceksin artık kimsenin seni üzemeyeceğine dair. Kızınla yepyeni bir hayat kuracaksın. Hayatına da her erkeği almayacaksin. Alsan bile moron gibi her dediğini yapıp kendine saygini kaybetmeyeceksin.
Evlenene kadar da mesafeni ağırlığını koruyacaksin.

Büyük konuşmak da istemiyorum ,son cümlenize kadar gençliktir cahilliktir diyecektim ama ben koca koca insanların AŞK için dahi olsa bu kadar kendilerinden vazgeçmelerine özsaygılarını yitirmelerine anlam veremiyorum ..Evlilik planı yapılan kadının anneden saklanması hiç şimşek çaktırmadı mı sizin kafanızda mesela? Neyse olan olmuş kızınız için çok üzüldüm Allah ikinize de sağlık ve sabır versin

Büyük konuşmak da istemiyorum ,son cümlenize kadar gençliktir cahilliktir diyecektim ama ben koca koca insanların AŞK için dahi olsa bu kadar kendilerinden vazgeçmelerine özsaygılarını yitirmelerine anlam veremiyorum ..Evlilik planı yapılan kadının anneden saklanması hiç şimşek çaktırmadı mı sizin kafanızda mesela? Neyse olan olmuş kızınız için çok üzüldüm Allah ikinize de sağlık ve sabır versin
Bende kafamdaki sorulara cevap bulamadım da enazımdan şimdi düşünebiliyorum onuda yapmamışım ya

Oha ya, millet evladınıza yazık, intihar etmiş boru değil diyor siz hala adamın derdindesiniz.

Hala elin herifinden bahsediyorsunuz 17lik genç kız gibi, koca kadın. Bırakın o hasta herifi düşünmeyi de çocuğunuza odaklanın.

Asabım bozuldu gece gece ya.

Oha ya, millet evladınıza yazık, intihar etmiş boru değil diyor siz hala adamın derdindesiniz.

Hala elin herifinden bahsediyorsunuz 17lik genç kız gibi, koca kadın. Bırakın o hasta herifi düşünmeyi de çocuğunuza odaklanın.

Asabım bozuldu gece gece ya.

+1
Milletin ici sisti yahu.

Back
X