Aldatıldığımı kafamdan atamıyorum ayrılsamda

Lütfen yorumlarınızı çok ağır eleştirmeden yapın kızlar zira antidepresan ve ağır uyku ilacı alıyorum sabah akşam psikoloğa gittim yani ve sizin tavsiye ve önerilerinizle toparlanmak istiyorum birazcık.Daha önce bahsettiğim konu üzerine devam etmek istiyorum anlattığım gibi bir senelik ilişkim sonlandı onun evlenmek istememiyorum ben demesi üzerine benim sinir krizine girmemden.Ama bana sana ümit vermedim dedi çıldırttı nasıl vermedi ev aldı senin için aldım dedi bütün eşyalarını ben seçtim hep bana beğendirtti temizliğine kadar ben yaptım gelecek planları yaptık ikimizinde ikinci evliliği olacağı için ben zaten acele edemezdik diye düşünüyordum zaten çok aşırı kıskanç olduğu için izlediğim diziye karıştı dizideki bi aktör yüzünden beni dövdü sosyal hesaplarım yüzünden de kapattırdı ayrıca en yakın arkadaşlarımla konuşturmadı hiçbiryere çıkmamı yasakladı kılık kıyafetim doksanlık nineler gibi oldu saçımı boyamamı istemedi hatta ağda yapmama bile kızdı çalıştırmadı nerdeyse hergün biyerdeydik birinci sorun şu ben bunlara nasıl göz yumdum :KK43: diğeride hadi bunlara sustum nasıl olduysa buzdolabında poşette bayan saçı gördüm kasiyerindir poşette dedi montunda gördüm işterinden dedi banyoda buldum neyse onun evinde kalan eşyalarımıda poşete koy sakla dedi tarağıma kadar annem gelir görmesin dedi peki dedim annesi benim oğlumun bi bayanla ilişkisi var zaten çalıştığı yerde demiş bi kadına bende bi patladım kadının evine gittim benimle oynamayın dedim bütün şehir bizim birlikte olduğumuzu biliyo istemiyosa neden benimle oynadı dedim eve geldim aradım açmıyo işterine geliyorum diye msj attım ve bütün bunlara şahit olan kızım hap içip intihar etti neyseki kurtardık şimdi yangın yeriyim ben naptım noldu bana napıcam ben unutamıyorumda
Adam ayrilarak en büyük iyiliği yapmış size.Sizde onu unutarak kendinize bu iyiligi yapın lütfen
Evde nasıl bir ortam varki kızınız intihara kalkıştı? Sizi döven adamin onada baskı yapıp şiddet uygulama potansiyeli olmasi korkunç.

Son düzenleme:
Çok şey söylemek isterdim ama işte......
Unutmak nedir ya unutamamak nedir bende uyku ilacı antidepresan ve yeşil reçete ilaç kullanıyorum ama çocuklarımın saçının teline zarar gelse bilmiyorum yani,hele bide elin herifi yüzünden o adamı.....

Kızının intihar sebebi ne. Her şey çıkabilir altından.
Şuan sen ve aşk acın zerre umrumda değil. Kızın neden hap içmiş bunun Asıl sebebini öğrenmek zorundasın

son cumleye kadar ergene bak diyerek ikudum ama kizun var be kizin. sen napiyorsun? bi de elestirmeyin demis.
saf misin sen?
ya yoluna devam et ne diye hala adamin derdindesin. kizindan degerli mi? anlayamiyorum...

Senin yapacağın tek sey ablacim yada kardesim.
Cocuguna sımsıkı sarilman. Birinize birbirinizden baska dost yok.
Oyle serefsizde kurtulduguna dua et. Sensiz gununu gun ederken, sana resmen biktirma politikasi uygulamis elinden gelen eziyeti yapmış sen birak diye, sen anlamayinca kendisi birakmis.
Ne demek dizideki aktor yuzunden dovmek? Bu resmen biktirma ve kacirma politikasidir.

Oeki, bir adamdan ayrildin bu hale geldin, cocuguna birsey olsaydi ne hale gelecektin? Geri dosunusu olmayacakti bile.isin aci tarafi, o adam icin satirlar yazip kizinin intharini bir cumleye sigdirman basit birseymis gibi...

ALLAH once size saglik verdin hem ruh hemde beden ki kizina sahip cikabilesin. Kendine sahip cikabilesin.
Kendine gel. Koca kadinsin. Bir erkek icin bukadar yipranman, antidepresyon haplari vs icmen nekadar dogru.
Bi besmele cek silkelen kendine gel. Benim kizim var de. Tek dunyam o de.
Onum icin hersey de ..

Evlatlarımın saçının telini dünyaya değişmem.eğer evladın varsa adımlarını 10 kere düşünüp öyle atacaksın.bırak elin adamını canımdan çok sevdiğim kocamı bile karşıma alırım evlatlarım için.

Şimdi olan olmuş artık. Neden niçin ne yaptım falan demen bundan sonraki hayatinin da o adam tarafından mahvedilmesi demek .
Adamı unut gitsin. Ne yaptıysa hesabını kendisi öbür tarafta versin.
Sonra gelelim sen neler yapabilirsin. Bugün sabah kalk güzel bir kahvaltı yapin kizinizla. (Ilaclari faalan birakin) Ona deyin ki artik bu konuyu açılmamak üzere kapatıyorum. Bir daha asla konusulmayacak deyin ve cidden kapatın.
Bugünü birbirinize ayırın .

Şimdi olan olmuş artık. Neden niçin ne yaptım falan demen bundan sonraki hayatinin da o adam tarafından mahvedilmesi demek .
Adamı unut gitsin. Ne yaptıysa hesabını kendisi öbür tarafta versin.
Sonra gelelim sen neler yapabilirsin. Bugün sabah kalk güzel bir kahvaltı yapin kizinizla. (Ilaclari faalan birakin) Ona deyin ki artik bu konuyu açılmamak üzere kapatıyorum. Bir daha asla konusulmayacak deyin ve cidden kapatın.
Bugünü birbirinize ayırın .
Özür diledim kızımdan bi adam için gözüm görmediği için çektiğim vicdan azabını anlattım sarıldık herşey geçecek inşallah bilerek yapmadım neler oldu bana bilmiyorum tersimi çevirdi

okudukça ağzım açıldı resmen. bu yazdıkların normal şeyler değil gerçekten. Bir adam için bu kadar çabaya, psikolojinin bitmesine değer mi? hele ki kızın var senin o kıza bunları yaşatmamalısın. Benim görümcemde hem kendi hem eşinin ailesi istemediği halde 2. evliliğini yaptı. sonra noldu biliyo musun?
adam önce başı açık diye dövdü zorla kapattı sonra kapandın nenem gibisin dedi dövdü sonra görümcem geri açıldı sen dinsiz diye dövdü. en sonda 10 yaşındaki kızı oruç tutmadı 1 gün diye görümcemi balkondan atmaya kalktı ve komşular polisler engel oldu. ve görümcemin de bir kızı var çocuğun psikolojisi alt üst oldu. geri annesinin evine döndü görümcem ama yinede bu adamla konuşmaya devam etti en sonunda yine annesinin rızası olmadan geri gitti. kızı gitmek istemedi kızının saçından sürükleyerek aldı gitti.
Hayat mı şimdi bu? böyle adamlarla evlenmek için zorlamayın. vardır bi hayır ya. böyle biriyle evlensen nolacak? kıskanç diyosun yarın evine kimseyi koydurmayacak seni dışarı çıkarmayacak ama kendisi gezip tozacak sonra gelsin kavgalar dövüşler dayaklar.. Şöyle bir durunda dışardan bakın bulunduğunuz duruma. bence evlenmemeniz sizin hayrınıza olmuş bir şükür sebebi bu bence.

Sızlanıp üzülüp geçmişi geri getiremeyiz, olayları değiştiremeyiz. Geçmişin acısıyla yaşamak size bu saatten sonra bir şey kazandırmaz, zaman kaybettirir sadece. Önemli olan yaşadıklarından insanın ders çıkarmasıdır. Şimdi artık yaraları sarma zamanı. Ne güzel dünya tatlısı bir kızınız var, aslında sizin kimseye de ihtiyacınız yokmuş. Kızınızla geçmişe bir sünger çekip gelecek için planlar yapın. Ve Lütfen artık size değer vermeyen, size insan gibi davranmayan kişilerin yanında bir dakika durmayın. Kendinizi de sevin. Siz değerlisiniz.

Yaşadıklarınıza çok çok üzüldüm. Evladınız için güçlü olmak zorundasınız. O adamı boş verin, ne halt ederse etsin. Siz önünüze bakın. Eski halinize dönün.. Bir erkek için de kendinizi değiştirmeyin.. Sizi siz olduğunuz için sevecek çok insan vardır.. Ama önceliğinizi evladınıza verin.. Onunla mutlu olmayı öğrenin..

Back
X