Aldatıldığımı kafamdan atamıyorum ayrılsamda

Cocugunuzun hayatına sebep olacakmissiniz..Neden ? Bir senedir tanıdığınız bir adam icin.. Allah korusun cocugunuza birşey olsaydı ne yapacaktinız? Sizin Şuan o adamdan nefret ediyor olmanız ve cocugunuzla hayatınıza devam ediyor olmanız lazimdi.. Çocuğunuzu düşünün Allah aşkına..Bunu ona yaşatmaya ne hakkınız var.. Peki onun psikolojisi? Neyse Allah yardımcınız olsun..

Kadın da zaten adamın derdin de mi bir okuyun yahu. Yaşadıkları yüzünden pişmanlık duyuyor. Kendini toplamaya ihtiyacı var sizden yardım istiyor . Biraz ılımlı yaklassaniz ölür musunuz. Herkes aynı şeyi söylemiş. Kadın da farkında zaten. Bundan sonra önüne bakması gerektigiyle ilgili bir İki laf edeceginize hala kiniyorsunuz. Herkesin mükemmel hayatları var galiba.

sonuçta şu anda pişmanlık duyuyorsunuz. burada arkadaşların dediği gibi aldatılmaktan ziyade önceliğiniz kızınızın durumu olmalı. adam ipsiz sapsız faydasız biriymiş işte. siz de belliki bir boşlukta kapılmışsınız. gerçek yüzünü gördünüz artık kendi hayatınıza dönme ve kızınız için örnek olma zamanı. bir daha birine böyle kapılmamanızı tavsiye ederim. kız annesisiniz attığınız adımı kırk kere düşünmeniz gerekiyor bu zamanda. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Kızınızla alakalı olarak herkes yazılması gerekenleri belirtmiş. Onun için ekstra ekleyeceğim bir şey yok ama siz nasıl sizi bu kadar kısıtlayan, ruh hastası biriyle yuva kurulabileceğini düşündünüz acaba?
Bir erkek abartılı kıskançlık yapıyorsa kadınlara karşı niyeti kötü demektir. İçi fesattır. Kendisi böyle olduğu için diğer erkeklerin de o şekilde fesat olduğuna inanarak yanındaki kadını kısıtlar.
Hem de öyle böyle değil.
Siz de eminim ki sizi sevdiğinden bunu yapıyor sandınız. Ama görün işte. Hiçbir anlamı yok böyle hastalıklı tavırların.
O denli olaylar olmuş da siz sadece aldatmaya takmışsınız. Allah yardım etsin size. Bir an evvel mantıklı düşünme yetinizi yeniden kazanın. O vakit her şeyi daha iyi anlayacaksınız.

Tıp litaratüründe adını tam olarak belirtemeyeceğim; Doktor falanda değilim. ama siz Celladınıza aşık olmuşsunuz. Stockholm sendromu gibi.. Yasadıklarınızın başka bir açıklaması yok.

Afallamış olmanız çok normal.. Şu an içinde bulunduğunuz resmin tablosunu alıp, resmin kendisine bakabilecek kadar ayılmış zihniniz... Ve bu şaşkınlıktan etrafınıza bakmaya mecaliniz kalmadığından sanırım kızınız konusunu es geçiyorsunuz.Kendi ve kızınızın iyiliği için geçmişinize sünger çekin.. Kendi şapkanızı önünüze koydunuz.Şimdi kafanızı kaldırın ve önünüze bakın! Sizin şu an geçmişinizi arkada bırakıp geleceğe sıkıca tutunmanız gerekiyor.

Zihninizin direksiyonuna hakim olamazsanız uçuruma doğru devam edeceksiniz ve bu yolda kızınızıda peşinizden sürüklüyorsunuz.İyi bir şöför olun.Girdiğiniz kötü yollara hayıflanmayı bırakın.. Direksiyonu sıkıca kavrayın.. Maviliklere yeşilliklere güzelliklere sürün.. Rotanız hep ileri olsun..

Lütfen yorumlarınızı çok ağır eleştirmeden yapın kızlar zira antidepresan ve ağır uyku ilacı alıyorum sabah akşam psikoloğa gittim yani ve sizin tavsiye ve önerilerinizle toparlanmak istiyorum birazcık.Daha önce bahsettiğim konu üzerine devam etmek istiyorum anlattığım gibi bir senelik ilişkim sonlandı onun evlenmek istememiyorum ben demesi üzerine benim sinir krizine girmemden.Ama bana sana ümit vermedim dedi çıldırttı nasıl vermedi ev aldı senin için aldım dedi bütün eşyalarını ben seçtim hep bana beğendirtti temizliğine kadar ben yaptım gelecek planları yaptık ikimizinde ikinci evliliği olacağı için ben zaten acele edemezdik diye düşünüyordum zaten çok aşırı kıskanç olduğu için izlediğim diziye karıştı dizideki bi aktör yüzünden beni dövdü sosyal hesaplarım yüzünden de kapattırdı ayrıca en yakın arkadaşlarımla konuşturmadı hiçbiryere çıkmamı yasakladı kılık kıyafetim doksanlık nineler gibi oldu saçımı boyamamı istemedi hatta ağda yapmama bile kızdı çalıştırmadı nerdeyse hergün biyerdeydik birinci sorun şu ben bunlara nasıl göz yumdum :KK43: diğeride hadi bunlara sustum nasıl olduysa buzdolabında poşette bayan saçı gördüm kasiyerindir poşette dedi montunda gördüm işterinden dedi banyoda buldum neyse onun evinde kalan eşyalarımıda poşete koy sakla dedi tarağıma kadar annem gelir görmesin dedi peki dedim annesi benim oğlumun bi bayanla ilişkisi var zaten çalıştığı yerde demiş bi kadına bende bi patladım kadının evine gittim benimle oynamayın dedim bütün şehir bizim birlikte olduğumuzu biliyo istemiyosa neden benimle oynadı dedim eve geldim aradım açmıyo işterine geliyorum diye msj attım ve bütün bunlara şahit olan kızım hap içip intihar etti neyseki kurtardık şimdi yangın yeriyim ben naptım noldu bana napıcam ben unutamıyorumda
ah ne yapmışsın sen ya.
unutamıyorum da dediğini okuyunca kitlendim kaldım.
evladın ölümden dönmüş be.
bişey diyemiyorum.
desem çok ağır kaçacak

klasik olcak ama yeni kurslara katıl kafanı başka şeylere yönelt. yeni insanlar tanı.
Allah seni korumuş .. öyle bi adamla ömür geçmezdi.. çocuğuna odaklan seni mutlu görsün unuttğnu görsün . o adamn adını bile ağzna alma. çocuğnu bu yükte ezme. böyle dewam ederek kötülük yapma ewladına.
bide o depresyon ilaçlarını tavsiye etmem . bn kullanmadm ama kullananlar daha kötü olmuş. bırakınca toparlandm dediler.

:( içim çiz etti o evlada. Gerçekten gözlerim doldu .

" Neyseki kurtardık " ne kadar basit soylemissiniz.

Ayrıca kurtulmuş değil. Onu da kendinizi de kurtarmak yalnızca sizin elinizde.

Tek ve gerçek olan hayat arkadaşıniz kızınızı enkaza çevirmeyin ne olur :(

Kızlar bu saçma gelecek size ama ben içine düştüğüm durumu idrak edemedim benim tersimi çevirmiş demekki ben bukadar çaresiz aptal gibi çırpınırken üstelik beni hiçe sayıp aldatmış her alanda bundan yediğim kazığı unutamıyorum dedim bana ne oldu acaba bulamıyorum ben böyle değildim kızımı bu yaşa ben tek başıma çalışarak getirdim büyülenmiş gibi oldum ben çıkış için yardım istedim

18 yaşında çok üzgünüm çaresizim
Kendinizi aptal gibi hissediyorsunuz yaptığınız şeylere inanamıyorsunuz ama geçti gitti hepsi tek bir gerçek var o da kızınız. Artık toparlanmalı kendinize gelmelisiniz. En tehlikeli zamanlarında şu an evladınız, sizden bulamadığı ilgiyi sevgiyi gidip saçma sapan insanlardan görmek isteyebilir, yanlış çevrelerle arkadaşlık kurabilir. Çalışıyor musunuz, kızınızla daha çok vakit geçirin birbirinizin yaralarını sarın kızınızda çok fazla olumsuz etkide bulunmuşsunuz özür dileyin ilgilenin. İnanın eski sevgilinizi düşünmek sizin kızınızla aranızı açmaktan başka bir şeye yaramaz.
Empati kurun siz 18 yaşında olsanız annenizle sorunlarınızı anlatıp sağlıklı ilişkiler kurup vakit geçirmek mi isterdiniz yoksa annenizin işe yaramaz bir herif yüzünden tükenişini izleyip onunla beraber boğulmak mı yalnız kalmak mı

Kendime kızıyorum nasıl böyle bu hale geldim diye onun için kendimi görmediğim neysede ailemi gözüm görmemiş bile bu adam beni büyülemiş gibi
Neden elin adamı ile yaşadıklarınızı çocuğunuza bu kadar yansıttınız? İntihar etmiş ya, ölebilirdi!!! Siz hala satırlarca hatta paragraflarca adamdan bahsediyor, canınız kanınız evladınızın intiharını bir cümle ile geciştiriyorsunuz. Belki bugün ölmedi ama bu raddeye gelen çocuğun psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Geleceği üzerindeki etkisini tahmin edebiliyor musunuz? Siz psikologa gidiyorsunuz, peki çocuğunuzu götürüyor musunuz? Bence çocuğunuzla yeterince ilgilenirseniz bu bunalımdan çıkarsınız!

Kadın da zaten adamın derdin de mi bir okuyun yahu. Yaşadıkları yüzünden pişmanlık duyuyor. Kendini toplamaya ihtiyacı var sizden yardım istiyor . Biraz ılımlı yaklassaniz ölür musunuz. Herkes aynı şeyi söylemiş. Kadın da farkında zaten. Bundan sonra önüne bakması gerektigiyle ilgili bir İki laf edeceginize hala kiniyorsunuz. Herkesin mükemmel hayatları var galiba.
Ben hatamı yüzüme vurun dememiştim sadece bu hale nasıl düştüm yardım edin diye konu açtım zaten benim derdim beni aştı sağol anladığın için

Ben hatamı yüzüme vurun dememiştim sadece bu hale nasıl düştüm yardım edin diye konu açtım zaten benim derdim beni aştı sağol anladığın için

asıl yorumum"neyse ki kurtuldu" orda kaldı ama ruh haliniz nedeniyle arkadaşlar da gerekeni yazdığı için başka bir yorum yapacağım.
sizin durumunuzda ciğeri beş para etmez adam için duyulan aşk neydi ,evladımın tırnağının ucu kadar değerli değildi.unutamıyorum dediğin yerde evladının intihar sonucu kurtulamadığını düşün hala unutamıyorum diyorsan anneliğini sorgula.

Bundan sonra yapman gereken önüne bakman. Evladına sarılacaksın. Geçmişi düşünme Herkes hata yapabilir. Hatanın içindeyken çoğu zaman ne yaptığının farkına varamiyor İnsan. Şunu unutma ilaçlar çözüm değil. Ben de ilaç tedavisi gördüm . Kendi kendini yönlendirmek zorundasın. Içinde bulunduğun durumdan ancak kendi cabalarinla kurtulabilirsin. Kendin için olmasa bile evladını düşün. Herkes kötü şeyler unutamam dediği şeyler yaşıyor ama sonuçta öyle ya da böyle geçiyor

Back
X