• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı kanıtlamam lazım ?

prabl1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2022
46
22
3
Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )

Son düzenleme:
Uyurken ulasabilme ihtimaliniz yok mu telefona? Takip programi yukleyin ya da gercekten takip edin. En son care kanitliyamazsaniz da bosanma davasini acin.

Tuvalete bile telefonla gidiyor .
Yahu ben de dahil olmak üzere buradaki bir çok üye tefonuyla wc'ye gidiyordur zaten.
Kocanizin wc'ye telefonla girmesi.bir aldatma.kriteri olamaz.
Ancak duyuyorum ,görüyorum,haberleri bana geliyor diyorsanız bunu size söyleyenler mahkemede şahitlik yapmak durumunda.
Ayrica telefon kişiye sıkı sıkıya bağli.
Eşinizin telefonuna casus bir yazilim kurmaya çalışmanızı önermem.
Hakliyken haksız çıkarsınız çünkü kanitlarinizi yasal yollara elde etmiş olmuyorsunuz.
Mahkeme bu kanıtları usulsüz olarak elde ettiğinizi düşünürse ; kabul etmeyebilir.
En azından benim bildiğim bu.
Mesleği avukatlik olanlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir elbette.

Hal ve hareketlerinden mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz? Yoksa tuvalete bile telefona gittiği için mi şüpheleniyorsunuz? Bende tuvalete telefonla giderim çünkü :KK70: Banyo yaparken bile alırım müzik vs. açarım sıkılmayayım diye.
Eğer ki başka bir durumdan dolayı şüpheleniyorsanız uyurken bakabilirsiniz. Eğer uykusu hafifse, yani doğru bir tavsiye olmayabilir ama uyku ilacı verip akşamdan rahat bir şekilde telefonu karıştırıp bakabilirsiniz. Mesaj, fotoğraf bulursanız da ekran görüntüsü alıp kendinize gönderirsiniz.
Diğer bir tavsiye de dedektif.. Bu işi yapan insanlar var. Dedektif tutup ona fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor .
Tuvalete telefonla gittigi icin aldattigini dusunuyorsun, bu dogru olmayabilir.

Nereden ogrendim, ya da gordun mu? Nasil bu kadar eminsin? Soruyorum zira ona gore oneride bulunacagim

Bende wc telefonla giriyorum, belki orda video izlemek internette gezmek hoşuna gidiyordur, hemen aldatıyor diye niye düşündün ki
Hayır o sebebten düşünmedim telefonu alamam wc ye bile onla girer diyorum aldatıldığımı zaten biliyorum ama ispat edemiyorum

başka sizi şüphelendiren ne old
Bende wc telefonla giriyorum, belki orda video izlemek internette gezmek hoşuna gidiyordur, hemen aldatıyor diye niye düşündün ki
Soruyu yanlış sormuşum düzelttim . Telefonla tuvalte giriyor diye aldatıldığımı düşünmüyorum telefona ulaşamam telefon hep yanında demek istedim

Tuvalete telefonla gittigi icin aldattigini dusunuyorsun, bu dogru olmayabilir.

Nereden ogrendim, ya da gordun mu? Nasil bu kadar eminsin? Soruyorum zira ona gore oneride bulunacagim
Bir çok sebep
Yahu ben de dahil olmak üzere buradaki bir çok üye tefonuyla wc'ye gidiyordur zaten.
Kocanizin wc'ye telefonla girmesi.bir aldatma.kriteri olamaz.
Ancak duyuyorum ,görüyorum,haberleri bana geliyor diyorsanız bunu size söyleyenler mahkemede şahitlik yapmak durumunda.
Ayrica telefon kişiye sıkı sıkıya bağli.
Eşinizin telefonuna casus bir yazilim kurmaya çalışmanızı önermem.
Hakliyken haksız çıkarsınız çünkü kanitlarinizi yasal yollara elde etmiş olmuyorsunuz.
Mahkeme bu kanıtları usulsüz olarak elde ettiğinizi düşünürse ; kabul etmeyebilir.
En azından benim bildiğim bu.
Mesleği avukatlik olanlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir elbette.
soruyu düzelttim arkadaşım. Telefondan şüphelenmiyorum biliyorum zaten

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )
Peşine birini takın

Hal ve hareketlerinden mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz? Yoksa tuvalete bile telefona gittiği için mi şüpheleniyorsunuz? Bende tuvalete telefonla giderim çünkü :KK70: Banyo yaparken bile alırım müzik vs. açarım sıkılmayayım diye.
Eğer ki başka bir durumdan dolayı şüpheleniyorsanız uyurken bakabilirsiniz. Eğer uykusu hafifse, yani doğru bir tavsiye olmayabilir ama uyku ilacı verip akşamdan rahat bir şekilde telefonu karıştırıp bakabilirsiniz. Mesaj, fotoğraf bulursanız da ekran görüntüsü alıp kendinize gönderirsiniz.
Diğer bir tavsiye de dedektif.. Bu işi yapan insanlar var. Dedektif tutup ona fotoğraflar çektirebilirsiniz.
Uykusu çok hafif. Telefondan şüphelenmedim bir çok sebeb var aldatıldığıma eminim ama nasıl kanıtlarım bilmiyorum dedektif tutamam bütçem yok takip de edemem çocuk var elimde arabam yok

Uykusu çok hafif. Telefondan şüphelenmedim bir çok sebeb var aldatıldığıma eminim ama nasıl kanıtlarım bilmiyorum dedektif tutamam bütçem yok takip de edemem çocuk var elimde arabam yok
Çalışmıyorsanız eşinizden aldığınız paralardan birikim yapıp ispatlayın. Ya da bir bahane ile eşinizden para alın dedektif tutun. Başka bir yolu yok malesef.

Kesin eminim diyorsun da ;
Adamın eve geliş gidis saati nasıl.
Aranızdaki cinsellik nasıl ?
Eskiden şöyle davrnirdi artık böyle davranıyor vs..
Kredi kartları,harcama yaptığı kalemler nasıl ?
Yani evlilik kurumunun ruhuna aykırı hareket edecek ne yapıyor bu adam ?
Sizin elinizde gerekce yok ki..
Sadece "eminim aldatıyor" var.
Bununla bir yere varamazsiniz
Doğru bir şekilde anlatmadiginiz içinde sağlıklı bir yanıt alamıyorsunuz. 🤷
Ses kaydını da önermem,yasal bir geçerliliği yok.

Back
X