• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı kanıtlamam lazım ?

Sana bi tavsiye vereyim. Eşin eve geldiğinde çocukları parka ya da komşuya götürüyorum bahanesiyle evden çık. Kendi telefonunun ses kayıt cihazını aktif hale getir onun göremeyeceği bir yere koy sen evde yokken eğer gerçekten hayatında biri varsa mutlaka onunla konuşacaktır. Eve gelince de kaydet ve dinle emin ol işe yarayacaktır.

Kardeşim eşinin telini hızlıca kapıp kendini WC ye kilitleyip öyle karıştırmış teli,sadece bu geliyor aklıma 😒 orada ekran görüntüsü vs alıp kendinize atarsınız ama şiddet uygular mı

Sizin adınıza da çok üzüldüm çünkü eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş anlar derler ama benim için üzülmeyin ben zaten evli ama evliyken dul olan bir kadınım evin içindeki perdeden farkım yok , boşanmamak söz konusu değil Allah'ıma her gün dua ediyorum ki karşıma çıkarsın diye . Üzülmek derseniz üzülmüyorum bile öyle de kabullenmişim zaten hazırmışım hep hissediyordum emin olunca da sadece güldüm . Amacım rahatça kurtulmak . Ben evdeyken asla telefonla konuşmaz sürekli mesaj elinden düşmez tek sorunum telefonu alamamak nasıl yapacağım inanın bilmiyorum
Telini alsanız bile mesajlarini açıp ekran görüntüsü almak yasa dışı delile giriyor, aldatmayı ispat etmek çok zor.Tel elinizdeyken ekran üzerine mesaj düşecek ki ancak onun ekran görüntüsü yasal olabiliyor.

Sana bi tavsiye vereyim. Eşin eve geldiğinde çocukları parka ya da komşuya götürüyorum bahanesiyle evden çık. Kendi telefonunun ses kayıt cihazını aktif hale getir onun göremeyeceği bir yere koy sen evde yokken eğer gerçekten hayatında biri varsa mutlaka onunla konuşacaktır. Eve gelince de kaydet ve dinle emin ol işe yarayacaktır.
Çok teşekkür ederim aklıma yattı inanınnnn

Hal ve hareketlerinden mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz? Yoksa tuvalete bile telefona gittiği için mi şüpheleniyorsunuz? Bende tuvalete telefonla giderim çünkü :KK70: Banyo yaparken bile alırım müzik vs. açarım sıkılmayayım diye.
Eğer ki başka bir durumdan dolayı şüpheleniyorsanız uyurken bakabilirsiniz. Eğer uykusu hafifse, yani doğru bir tavsiye olmayabilir ama uyku ilacı verip akşamdan rahat bir şekilde telefonu karıştırıp bakabilirsiniz. Mesaj, fotoğraf bulursanız da ekran görüntüsü alıp kendinize gönderirsiniz.
Diğer bir tavsiye de dedektif.. Bu işi yapan insanlar var. Dedektif tutup ona fotoğraflar çektirebilirsiniz.
Banyo yaparken sıkılmak mı😁

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )
Maddi bir beklentiniz yoksa boşanma için illaki kanıt edinmeye çalışmanız bence çok saçma ve gereksiz yorucu. Barodan avukat talep edebilirsiniz. Eşiniz dirense de en fazla 2 yıl sonra bu iş biter -ki o kadar direneceğini de düşünmüyorum sürekli bir ilişkisi varken-

Maddi bir beklentiniz yoksa boşanma için illaki kanıt edinmeye çalışmanız bence çok saçma ve gereksiz yorucu. Barodan avukat talep edebilirsiniz. Eşiniz dirense de en fazla 2 yıl sonra bu iş biter -ki o kadar direneceğini de düşünmüyorum sürekli bir ilişkisi varken-

Kadın diyorki bu yolu denedim ama kanıtım yokken , beni çevremizi kullanarak maniple ediyor

Peşine gidemiyorsun , telefonuna erişemeyorsun, dedektif tutamıyorsun elinde kalan ses kaydı ve hack ses kaydı bazen yasal yazmışlar ama hack yasal değil acaba dedektifi arasan boşanma tazminatında ödeme yapacağını söylesen yardımcı olabilecek biri çıkarmı?

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )
İkinizde de iPhone varsa, telefonu en müsait anınızda alıp bul uygulamasından konum daveti yollayın birbirinize. Gün içinde konumdan nerede olduğuna bakarsınız. Takip edersiniz. Gerekirse o mekana gidersiniz.

Bosanma davasını açtığınızda telefon dokümanını talep edin Mahkemeden...mahkeme cikarttirir orda zaten görüşme ve mesajlasmalar bariz belli olur

Neden ispat etmek istiyorsunuz davada kullanmak için mi? Eğer öyleyse mahkeme aracılığı ile telefon dökümlerini, otel kayıtlarını isteyebilir bu şekilde kanıtlayabilirsiniz

Back
X