Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.254
115.521
1.123
Eski konuları az çok bilen bilir bu yuvayı ayakda tutabilmek için onun ailesini karşımıza aldık!
Düzen bozduk, onlarla ilişiğimizi kestik sözde arkamda urdu yuvasına sahip çıktı ..

Ve bi kaç resimle beni aldattığını öğrendim!
Dünya başıma yıkıldı nefes alamıyorum bu adamla aynı ev yaşamam artık!
Napabilirim?
Aldatılanlar,aldatılıp boşananlar nolur bana yardım edin!
Ben bu adamı görmek istemiyorum
Bana akıl verin nolur ölseydimde bunları görmeseydim.

Dava açsam neler olur?
ne elde edebilirim bilir bir kişi bana yardım etsin =(

Boşanma veya aldatılma gibi bir olay yaşamadım.
Sadece dava yönünden yanıt vereceğim konunuza...

Elinizdeki fotoğraflar aldatmayı kesin olarak gösteriyorsa, boşanma davasını açarsınız ve boşanırsınız.
Eşiniz kusurlu taraf olduğu için kendisinden tazminat istersiniz ve alırsınız.
Ayrıca her ikinizin de çalışma durumuna ve gelirine göre aylık nafaka talep edebilirsiniz.

Elinizdeki fotoğraflar aldatmayı kesin olarak gösteriyorsa, boşanma davasını açarsınız ve boşanırsınız.
Ayrıca her ikinizin de çalışma durumuna ve gelirine göre aylık nafaka talep edebilirsiniz.

Ben şuan çalışmıyorum
ve şuan beynim almıyo zonkluyo boşanma var sadece aklımda ve onun üzerine tapulu 2 daire var avukatla görüşcem ne alabilirim onu mağdur etmek tek isteğim şuan bana destek olun nolur

Umarım çocuk falan yoktur..

1 tane 8 yaında oğlum var ve hiç bişi gözüm görmüyo ben 28 yaşında güzel bi kadınım eşim benden 10 yaş büyük ve bunu bana nasıl yapar aklım hayalim almıyo ölüp yok olmak istiyorum :(

Bu arada olay kışın olmuş ben resimleri bu sabah gördüm
diğer telf evde unutmuş orda buldum şuan elim ağağım buz kesti bide arıyo bide utanmıyo ben şaşkınım nereye gitsem napsam inanın bilmiyorum aklıma burası geldi
arkadaşım eşim dostum yok 3 tane antidepresan içtim duvarlar başıma yıkılıyo
karşımdaki dolap üzereime düşüp düşüp kalkıyo sanki nefesim bedenime sığmıyo ölüyorum sanki :(

Ben şuan çalışmıyorum
ve şuan beynim almıyo zonkluyo boşanma var sadece aklımda ve onun üzerine tapulu 2 daire var avukatla görüşcem ne alabilirim onu mağdur etmek tek isteğim şuan bana destek olun nolur

Size özel mesaj atıp elimden geldiğince açıklamaya çalıştım dava sürecini. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiler...

Canım benim,çok üzücü.Uzaktan davulun sesi hoş gelir biliyorum ama kendini bu kadar hırpalama.Abdest al tesbih çek inançlı bir insansan.Biraz sakinleş ve ağla içini dök.Sakinleştikten sonra daha sağlıklı düşüneceksin.İlla ki güvendiğin inandığın biri vardır.Telefonla da olsa ulaş konuş ve sonrasında nasıl bir adım atman gerektiğine karar ver.Hiçbirşeyin sonu değil.Yıpranma bu kadar.

Canım benim,çok üzücü.Uzaktan davulun sesi hoş gelir biliyorum ama kendini bu kadar hırpalama.Abdest al tesbih çek inançlı bir insansan.Biraz sakinleş ve ağla içini dök.Sakinleştikten sonra daha sağlıklı düşüneceksin.İlla ki güvendiğin inandığın biri vardır.Telefonla da olsa ulaş konuş ve sonrasında nasıl bir adım atman gerektiğine karar ver.Hiçbirşeyin sonu değil.Yıpranma bu kadar.

sadece annem var onlada demin konuştuk sessizce dinliyo hayat senin diyo ben onla aynı yatağa girmem aynı evi paylaşmam içim acıyo anlıyomusunuz etlerimi cımbızla çekiyolar sanki 9 yıl dile kolay alıp başımı gitmek kaybolmak istiyorum
demin sela verildi keşke bnm selam olsaydıda görmeseydim bilmeseydim diyorum :(
Allahım nasıl acı bişiymiş bu neden ben ya neden neden:43:

sadece annem var onlada demin konuştuk sessizce dinliyo hayat senin diyo ben onla aynı yatağa girmem aynı evi paylaşmam içim acıyo anlıyomusunuz etlerimi cımbızla çekiyolar sanki 9 yıl dile kolay alıp başımı gitmek kaybolmak istiyorum
demin sela verildi keşke bnm selam olsaydıda görmeseydim bilmeseydim diyorum :(
Allahım nasıl acı bişiymiş bu neden ben ya neden neden:43:

Mesaj kutunuz dolu olduğundan mesajınıza yanıt veremedim...

Aklınıza ölümü filan getirmeyin.Sonuçta annesiniz.Hiç bir arkadaşınız,dostunuz,komşunuz,sırdaşınız yok mu?İçiniz de ki sıkıntıyı paylaşacağınız,dertleşeceğinizi,fikir alışverişi yapacağınız.En azından bir hukukçuyla görüşün.Nasıl bir adım atacağınızda yardımcı olur.

Aklınıza ölümü filan getirmeyin.Sonuçta annesiniz.Hiç bir arkadaşınız,dostunuz,komşunuz,sırdaşınız yok mu?İçiniz de ki sıkıntıyı paylaşacağınız,dertleşeceğinizi,fikir alışverişi yapacağınız.En azından bir hukukçuyla görüşün.Nasıl bir adım atacağınızda yardımcı olur.

durup durup ağlıyorum luan tek yapabildiğim bu kendimi toparlarsam bi avukata gidicem kafam okadar bulanık ki aklımı yitircek gibiyim..
kafayımı yiyorum acaba diye derin derin nefes alıyorum üzerime parfüm şişesi boca ettim bişiler pis kokuyo sanki sanki heryer pis kirli bu ev eşyalarım ben ellerim herşey pislik içinde gibi 2 defa duş aldım şuan gözyaşlarım klavyeye dökülüyo anneyim ben aslan gibi bi evladım var bakıp büyütücem elalemde umrumda değil ben hala nefes alıyorum bunca şeye rağmen hala nefes alabiliyosam biyerlerde bi umut vardır dmeektir dimi :( güzel olur dimi herşey bu lanet dünyada herşey çirkin olmak zorundamı

1 tane 8 yaında oğlum var ve hiç bişi gözüm görmüyo ben 28 yaşında güzel bi kadınım eşim benden 10 yaş büyük ve bunu bana nasıl yapar aklım hayalim almıyo ölüp yok olmak istiyorum :(

Vallahi durumun çok zor.. Allah yardımcın olsun. Böyle bir anı düşünmek bile insanı huzursuz etmeye yetiyor..

durup durup ağlıyorum luan tek yapabildiğim bu kendimi toparlarsam bi avukata gidicem kafam okadar bulanık ki aklımı yitircek gibiyim..
kafayımı yiyorum acaba diye derin derin nefes alıyorum üzerime parfüm şişesi boca ettim bişiler pis kokuyo sanki sanki heryer pis kirli bu ev eşyalarım ben ellerim herşey pislik içinde gibi 2 defa duş aldım şuan gözyaşlarım klavyeye dökülüyo anneyim ben aslan gibi bi evladım var bakıp büyütücem elalemde umrumda değil ben hala nefes alıyorum bunca şeye rağmen hala nefes alabiliyosam biyerlerde bi umut vardır dmeektir dimi :( güzel olur dimi herşey bu lanet dünyada herşey çirkin olmak zorundamı

Arkadsim biraz sakinles agla acilirsin hatta biraz uyumaya calis sonrada sakin sakin düsün kararini ona göre ver su anda kötü durumdasin yanlis bir sey yapma hayat güzel bu acilar zamanla geciyor Allah sevdiklerimizin ölüm acisini tattirmasin,annen kisa bir süre yanina gelse daha iyi olur.lütfen kendini hirpalama ayakta dimdik dur hata yapan sen degilsin.

bu siteyi yeni kullanmaya başladım yanlış bir şeyler yaparsam af ola diyerek başlamak istedim. Aldatılma konusunda hemen bir yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. Sizi üzen biri için çoooook fazla üzülmek yerine zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla acınızı hafifletecek bir uzmandan yardım almalısınız.

Tabiki zor bir durum,yaşamadım böyle birşey,yaşar mıyım bilemem.Hayat ne zaman ne olacağını bilemeyiz.O yüzden büyük konuşmam.Böyle birşeyi yaşamadım ama,çok şahit oldum çevremde.Hayatta ki en büyük acı ölüm acısıdır.Sağlıktan gerisi yalan.Ölüm acısında bile ayağa kalkıyorsun.Hayat devam ediyor.Ben şu hayatta şunu öğrendim.Sabır engüzel şey,ama bazen gereksiz mücadele de insanın ömründen ömür götürüyor.Evliliğinzde öncesinde de aşılmamış sorunlar varsa,bu olayda üstüne tuzu biberi olduysa,bazen şer gördüğünüz şey hayır gelir.Bazen sizin yapamadığınızı şeyi bir olay vesile olur yaparsınız.

Ben yine aynı şeyi söylüyorum.Tabiki en son olarak gerekiyorsa hukukçuyla görüşün ama öncesinde bir dostunuzla sevdiğiniz biriyle acınızı paylaşın.Gereksiz gurur yapıp kendi içinize atmayın.Emin olun,eksikliğiniz veya başka bir kabahatiniz yüzünden aldatılmamışsınızdır.Malesef artık erkeğin kronik huyu haline gelmiş.

Vallahi durumun çok zor.. Allah yardımcın olsun. Böyle bir anı düşünmek bile insanı huzursuz etmeye yetiyor..
İçim acıyo kadınla sarmaş dolaş resimleri öneümde şuan :(
Arkadsim biraz sakinles agla acilirsin hatta biraz uyumaya calis sonrada sakin sakin düsün kararini ona göre ver su anda kötü durumdasin yanlis bir sey yapma hayat güzel bu acilar zamanla geciyor Allah sevdiklerimizin ölüm acisini tattirmasin,annen kisa bir süre yanina gelse daha iyi olur.lütfen kendini hirpalama ayakta dimdik dur hata yapan sen degilsin.
Annem yanıma gelicek o da bişe yapmıcak yuvanı yıkma der diye korkuyorum ben bu adamla aynı evde yaşamam!
bu siteyi yeni kullanmaya başladım yanlış bir şeyler yaparsam af ola diyerek başlamak istedim. Aldatılma konusunda hemen bir yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. Sizi üzen biri için çoooook fazla üzülmek yerine zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla acınızı hafifletecek bir uzmandan yardım almalısınız.

Kokrtuğum şet sükunet içindeyim ağlama krizlerim geliyo ama geçiyo ben bukadar sakin biri değilim kendimden korkuyorum ama ben bu adamla nasıl aynı evde yaşim nasıl aynı yatağa girim kendimden nefret ediyorum :(

harfleri kelimleri yanlış yazıyo olabilirim ellerim titriyo ve buz gibi tüm kanım çekildi aç karnına 3 tane antidepresan içtim
bunu buraya yazmasaydım kendime bişe yapardım birine bişileri söylemem lazımdı telefon etti defalarca açmadım bi de utanmadan arıyo ne yüzle ya ne yüzle :(

çok olağan dışı şok bir durum ne yapsanız nasıl tepki verseniz haklısınız. kendinizi sorgulamaktan vazgeçin. maalesef erkekler iyi kötü güzel çirkin diye bakmıyor kadın değişiklik heyecan diye garip bir psikoloji içindeler. onlara göre birde bu erkeklik. ben aldatıldım mı aldatılmadım mı bilmiyorum elimde kanıt yok ama şüphelendiğim zamanlar olmadı da değil. çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şimdi yapmanız gereken sakin ve mantıklı davranmak bunun için de zamana ihtiyacınız var öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir deyim var çok doğru. Şöyle bir şey yapabilirsiniz mümkünse direk ' şu anda çok sinirli ve üzgünüm bunu hiç hak ettiğimi düşünmüyorum hatta şu anda sana verdiğim değerden dolayı pişmanlık yaşıyorum. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum ne yapacağıma karar veremiyorum düşünmeye ihtiyacım var deyip bir süre evden ayrılabilirsiniz' bu süre içerisinde sizi rahat bırakabilir o sürede o da ne yapacağını düşünür boş durmaz yada gitmemeniz için size yalvarabilir. orasıda size kalmış artık en azından bir adım atmış olur durum için çözüme gidecek bir yola çıkmış olursunuz iyi yada kötü umarım herşey iyi olur....

Back
X