• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

Basimdan geçenleri anlattım mantıklı görünmek gibi bir çabam olmadı zaten kendimce dogru olanı yapmaya calısıyorum neden bu kadar saldırma egilimindesiniz.?suan benim oldugu kadar en az sizinde psikolojik destege ihtiyacınız var kenarda biri bir sey yazsa da saldırsam diye bekliyorsunuz sanırım

Canım dün benim konumda da yargı dağıtan birileri vardı. Bir kesim var burda bence kendini bu şekilde tatmin ediyorlar. Hatta siz dahil bir çok kişi de farkettim kendini doğru bir şekilde açıklamak için ultra çaba sarfediyor ki bu kesim saldırmasın diye. Ama bunlar malesef inciğine cıncığına varana kadsr soruyor ki nerden açık yakalarım diye. Asıl konuya değil de kişinin ne açığı var yakalayım ordan saldırıyım diye tetikteler. Yani olan olmuş senin derdine belki derman arıyorsun ama bu kesim seni illa yerin dibine sokacak illa senin hatanı şak diye suratına çarpacak. Savunmaya geçince de seni suçluyorlar “sen eşine de böyle davranıyorsan adam aldatmakta haklı” bile diyorlar. Hiç birimiz mükemmel değiliz kim bilir kendilerinin neleri var. Çok güçlü gördüm ben seni her şey gönlğnce olsun ve buntsrz kişilere en güzeli yok sayıp cevap vermemek

Canım dün benim konumda da yargı dağıtan birileri vardı. Bir kesim var burda bence kendini bu şekilde tatmin ediyorlar. Hatta siz dahil bir çok kişi de farkettim kendini doğru bir şekilde açıklamak için ultra çaba sarfediyor ki bu kesim saldırmasın diye. Ama bunlar malesef inciğine cıncığına varana kadsr soruyor ki nerden açık yakalarım diye. Asıl konuya değil de kişinin ne açığı var yakalayım ordan saldırıyım diye tetikteler. Yani olan olmuş senin derdine belki derman arıyorsun ama bu kesim seni illa yerin dibine sokacak illa senin hatanı şak diye suratına çarpacak. Savunmaya geçince de seni suçluyorlar “sen eşine de böyle davranıyorsan adam aldatmakta haklı” bile diyorlar. Hiç birimiz mükemmel değiliz kim bilir kendilerinin neleri var. Çok güçlü gördüm ben seni her şey gönlğnce olsun ve buntsrz kişilere en güzeli yok sayıp cevap vermeme

Evet katılıyorum kendilerini tatmin etme sekilleri bu dediginiz gibi ve bu tipler hatası oldugunda da asla kabul etmezler bizim icinde oldugumuz diğer kesimi de hasta eden bu tarz insanlar sanırım kendimizi her seferinde daha da acıklamaya calısıyoruz onlara anlamsızca

Merhabalar bu platformda ilk defa paylaşım yapıyorum. Direk konuya gireceğim. 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var ve 4 aylık hamileyim şuanda. Öncelikle 3 senedir herhangi bir rahatsızlığımız olmadığı halde hamile kalamıyordum. İkinci çocuk fikri bana hep uzaktı aslında çünkü atanmak hayalim var yıllardır ama özellikle eşimin ikinci çocuk için çok ısrarcı olması oğlumun kardeşsiz büyümesini istemiyorum demesi ve oğlumun da devamlı benim neden kardeşim yok demesi bu kararı almama ve tedavi sürecine başlamama sebep oldu. Bazılarınız bu sebepleri çocuk yapma kararını vermekte yeterli bulmayabilir fakat her zaman oğlum benim önceliğim oldu onun yalnız büyümesi ve açıkça bu istekte bulunması bana bu kararı verdirdi. Eşim ilk hamileligimde üstüme çok titredi devamlı yanımda oldu dogumda ve sonrasında hep destekçim oldu. Yaklaşık olarak son iki yıldır duygusal anlamda benden cok uzaklastıgının farkındaydım ama bir anlam veremiyordum konuyu ona actığımda işinden dolayı stres altında olduğunu bunun benimle bir ilgisi olmadıgını söyledi ve evet 2 yıl önce işyerinden terfi alıp daha çok sorumluluk altına girmişti bu dönemde ona destek oldum sadece. Ara sıra işyerine uğrarım calıştıgı ortamda hic kadın calışan yok. Gel gelelim son zamanlarda ilgisizliğin dozu epey arttı bana hakaretler etmeye, olur olmaz sebeplerden kavga çıkarıp günlerce küs kalmaya, eve geç gelmeye aradığımda açmamaya başladı. Bu durum beni cok süphelendirdi. Bunlara hamile kaldıktan bir ay sonra falan başladı diyebilirim ama cinsel anlamda herhangi bir degisiklik yok aramızda eski rutin bir sekilde devam ediyor zaten riskli bir gebelik olmadığından ve doktor da onay verdiginden bizde eskiden olduğu gibi devam ettik. Ben ara sıra gittiği ortamdan bana konum atmasını isterim veya resim vs bu durum daha yeni yeni sorun olmaya başladı. Bu aralar asla açmıyor telefonu gece geç geliyor sonrasında gece 2 saat civarı daha oturma odasında vakit geciriyor ders çalısıyorum bahanesiyle sınavı var bir kac ay sonra görevde yükselme sınavı.sabahta erkenden işe gidiyor. Ben bunu sorun etmeye en azından aksamları biraz erken gel sofrada beraber olalım ailecek vakit gecirelim dedigimde bu sürekli onun kavga çıkarmasıyla sonunda da bana küsmesiyle sonuclandı. Haliyle ben bir seylerin ters gittiğine emin oldum. Telefonunu sürekli kurcalıyorum buna engel de olmaz zaten herhangi bir şey bulamadım şu ana kadar ikinci bir telefon ihtimaline karşı arabayı iyice kontrol ettim onda da herhangi bir ipucuna rastlamadim ama yine de emin olmak istiyordum çünkü dedigim gibi son zamanlarda çok degişmişti. Bu arada ben oldukça bakımlıyımdır o da benim tam tersim dişlerini dahi iki günde bir zor fırçalar. Her zaman düzgün özenli giyinirim yatağa girecegim zaman bile bu böyledir. Bu arada yasımda 33 çoğu kişi 20. 25 civarı gösterdiğimi söyler. Bunu neden söylüyorum bazılarınız hamile kalınca saldın mı kendini ya da onu, kendini ihmal mi ettin diye düsünebilir bu açıdan yazma gereksinimi duydum. Benim son zamanlarda psikolojim iyice alt üst oldu cünkü bana cok kötü davranıyor en son kavgamız cok siddetli oldu sonunda da sülük gibi yapıstın kaldın üstüme dedi. Bu cümlesine cok incindim. Benim ailem sehir dısında suan kalkıp gitme durumum olamaz maalesef oğlumun egitimi bölünsün veya okul degisikliği yapsın istemiyorum apartmanda okulda cok iyi anlastığı arkadaşları, ortamı var. Bundan dolayı gidemedim bunun yerine ona hic uzatmadan bir süre ayrı yaşayalım bu şekilde yürüyemez, oğlumun düzeni bozulmasın sen bir arkadasında vs kalır mısın dedim. Kararımda net olduğumu anladığında biraz arayı yumusatmaya calıştı çicek aldı geldi ertesi gün akşamı biraz ilgi göstermeye calıstı özürler diledi yine de benim içim rahat degildi.oğlumun güvenliği açısından ona konum ve ortam dinleme özellikli akıllı saat almıştık daha önce. Bu saati dün arabaya görünmeyecek bir yere yerleştirdim. Dk bir gol bir ertesi sabah tahmin ettiğim gibi biriyle ilişkisi varmıs evden cıkar çıkmaz aradı o kadar yumuşak o kadar naif bir ses tonuyla konusuyordu ki bu kişinin kocam oduğuna inanadım. Hamile kaldığımdan beri bana bir kere yemeğini yedin mi diye arayıp sormayan adam telefonun diğer ucundaki kişiye yemeğini yemeyo aksatma olur mu kendine iyi bak çünkü seni cok seviyorum diyordu daha fazla dinleyemedim kapattım... akşam eve geldiğinde ise bana o kadar kötü davrandı ki inanamadım sabah telefonda konuşan adamla aynı kişi olduğuna. Bütün ilgisini sevgisini başka birine verdiği için bana sadece nefretini verebiliyordu. Daha fazla uzatmayayım sonuç olarak bir sekilde delil toplayıp boşanma davası açacağım. Delil toplamak istememin sebebi ona tazminat vs açabilmek çünkü maddi güvencem yok kenara atmış olduğum üç beş altın dısında ailemin de maddi durumu yok maalesef iki cocukla ortada kalmak istemiyorum ve oğlumun alışmış olduğu hayat standartlarını da devam ettirmek istiyorum. Bu arada atanamadığım icin özel sektörde bir çok iş buldum çoğu da güzel sartlarda masa başı işti ama her çalışmak istediğimde o kadar engel olmaya çalıstı ki bana her seferinde pes etmek zorunda kaldım kıskançmış ve özelde calışmama izin veremezmiş.. Dün geceden beri psikolojik olarak berbat bir durumda olduğum için buraya yazıp bir nebze olsun rahatlamak ve varsa benzer bir durum yaşayan fikir alışverişinde bulunmak istedim.
Çok üzüldüm okurken ilk defa bir konuyu baştan aşağı okudum.

Keşke gidebilsen orada durmak daha üzecek seni , hamilesin üstüne bide kötü muamele hakaretler felan stresse üzüntüye boğar insanı. Bence gitsen daha iyi.. ama aileminde durumu yok diyosun.. evden calışma imkanın varsa ayaklarının üstünde durabileceğine çok eminim. Her türlü atlatırsın buna inanıyorum ben.

Oğlunu düşünmen çok doğal gayet anlaşılır durum ben anne değilim ama öncelik tabi ki evladın. Fakat bu durum çok çirkinleşmiş yani ben olsam kalamazdım durum ne olursa olsun. Yada çantasını eline vereceksin..

Bence bir avukat ile ilerlemen önemli.
İkinci bir telefon var muhtemelen yani telefonu kurcalayıp bişey bulamamak ilginc..

Bu durum karşısında hamile bir kadın olarak çok güçlüsün. Sabırlısn.. cidden ben yada başkası bukadar hakim olamayabilirdik kendimize. Nekadar dayanabileceksin ? Yani nekadar bir süre verdin kendine..?

En ufak bi tepkinde çicek aldıysa gittiğinde neler yapar kimbilir:)) hepsi aynı..

Konfor alanından çıkamıyolar , eviyle ütüsüyle ilgilenen bir kadın var evde güya çook sevdiği ailesi..

Ama dışarda da bekar erkek gibi fink atmayı severler.. senin eşin için demiyorum ama evlilikten sıkılacak , bekar hayatını özleyecek ne kadın ne erkek evlenmemeli ya..

Bazen ne yaş, ne güzellik.. bunlar hiç biri sebep değil heycan arıyolar..

Ne ünlüler ne güzel kadınlar aldatılıyor.. fazlaları var eksikleri yok.. erkekleri anlamak mümkün değil. İnşallah donuna alırsın kız arkandayız🙏🏼

Evet katılıyorum kendilerini tatmin etme sekilleri bu dediginiz gibi ve bu tipler hatası oldugunda da asla kabul etmezler bizim icinde oldugumuz diğer kesimi de hasta eden bu tarz insanlar sanırım kendimizi her seferinde daha da acıklamaya calısıyoruz onlara anlamsızca
Ben dün tarzını üslubunu beğenmediğim birine bana yorum yapmayın dedim diye eleştiriye gelemiyor oldum. Yani neden gelelim ki? boş argümanlarını kendilerine saklasalar keşke yapıcı eleştirilere açığımdır ama kalkıp burda bir derdimizi anlattık diye eleştiri adı altında bazı kadınların egolarını tatmin edemem. Sizin de bu duruşunuzu kendime benzettim uzun uzun yazdım ama kusura bakmayın dayanamadım:) hiç gelemiyorum böyle tiplere

Çok üzüldüm okurken ilk defa bir konuyu baştan aşağı okudum.

Keşke gidebilsen orada durmak daha üzecek seni , hamilesin üstüne bide kötü muamele hakaretler felan stresse üzüntüye boğar insanı. Bence gitsen daha iyi.. ama aileminde durumu yok diyosun.. evden calışma imkanın varsa ayaklarının üstünde durabileceğine çok eminim. Her türlü atlatırsın buna inanıyorum ben.

Oğlunu düşünmen çok doğal gayet anlaşılır durum ben anne değilim ama öncelik tabi ki evladın. Fakat bu durum çok çirkinleşmiş yani ben olsam kalamazdım durum ne olursa olsun. Yada çantasını eline vereceksin..

Bence bir avukat ile ilerlemen önemli.
İkinci bir telefon var muhtemelen yani telefonu kurcalayıp bişey bulamamak ilginc..

Bu durum karşısında hamile bir kadın olarak çok güçlüsün. Sabırlısn.. cidden ben yada başkası bukadar hakim olamayabilirdik kendimize. Nekadar dayanabileceksin ? Yani nekadar bir süre verdin kendine..?

En ufak bi tepkinde çicek aldıysa gittiğinde neler yapar kimbilir:)) hepsi aynı..

Konfor alanından çıkamıyolar , eviyle ütüsüyle ilgilenen bir kadın var evde güya çook sevdiği ailesi..

Ama dışarda da bekar erkek gibi fink atmayı severler.. senin eşin için demiyorum ama evlilikten sıkılacak , bekar hayatını özleyecek ne kadın ne erkek evlenmemeli ya..

Bazen ne yaş, ne güzellik.. bunlar hiç biri sebep değil heycan arıyolar..

Ne ünlüler ne güzel kadınlar aldatılıyor.. fazlaları var eksikleri yok.. erkekleri anlamak mümkün değil. İnşallah donuna alırsın kız arkandayız🙏🏼
Boşanma kararımda net olduğumu anlayınca kurana el basmaya kadar ileri gitti düsün artık yalanmıs bana komplo kurmus aklınca ders vermek istiyormus bir daha bu tarz seyler yapmiyim diye son cırpınısları o da biliyor affetmeyeceğim bu kadar kötü bi yalana kim inanır ki. Sırf itibarı sarsılmasın diye evlerden birini sana vereyim sat istersen ama bosanmayalım dedi evden gönderdim onu artık tahammül seviyem o kadar tükendi iki gündür nefes alacak gücü kendimde bulamiyordum yarın davayı acıp kurtulacağım insallah

Merhsbalar, bende konuyu baştsn sona dikkatle okudum ve sizi tebrik ediyorum sukunetiniz için.
Bu özel durumunuza rağmen bu sekil dirayetli oluşunuz zaten gösteriyor nasil güçlü bir kadin oldugunuzu.
Rabbim icinizi ferahlatsin insallah gönlünüzü daraltmasin.
Yalancilarin mumu yatsiya kadar yanar ancak. Utanmakda bir erdemdir, ama böylelerine ugramaz.
Edepsiz herif... rabbim islah etsin!

Hangi yolu izleyeceginiz sizin karariniz, hangini secerseniz rabbim en mübaregi ile sizi subuta cikarsin. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin! Size umut olsun evlatlariniz insallah ♡

Sıkmayin caninizi cok olurmu?

Boşanma kararımda net olduğumu anlayınca kurana el basmaya kadar ileri gitti düsün artık yalanmıs bana komplo kurmus aklınca ders vermek istiyormus bir daha bu tarz seyler yapmiyim diye son cırpınısları o da biliyor affetmeyeceğim bu kadar kötü bi yalana kim inanır ki. Sırf itibarı sarsılmasın diye evlerden birini sana vereyim sat istersen ama bosanmayalım dedi evden gönderdim onu artık tahammül seviyem o kadar tükendi iki gündür nefes alacak gücü kendimde bulamiyordum yarın davayı acıp kurtulacağım insallah
Konunun geldiği nokta bu mu? Eşinizin sizden intikam almasıyı bahane olarak kullandığı bir davramışınız mı var? Bunu her iki mesajınızda da tekrarladığınız için merak ettim? Niye sürekli ders vermeye çalıştığını iddiasıyla kendisini savununuyoe

Adam senin özel sektörde calismani mi engelledi sanki öyle bir şey okudum. kariyer sabotajı ya ekonomik istismar gibi sebeplerden belki tazminat alabilirsin. Bence avukat bulup bunu da konus. Senin yıllarca iş hayatına girmeyip evde körelmene sebep olmuş.
Adam sana kötü davranıyor başka bir ilişkisi var ama yine de 2. Çocuğa ikna etmiş. Bilmiyorum ya senin çaresiz kalmanı ve kendisine muhtaç olmanı isteyen bir psikopat olduğunu düşünüyorum ben.

Yazik ya allahin cezasi sabirli ol dayan guzel deliller topla donuna kadar al iki cocugun var ikincinin gunahina girende o pislik nefret ediyorum ya boyle adamlardan

Yalanlar başlamış,hangi aklı başında adam karısına" ders vermek" için ihanet oyunu oynar ??! Yemin ederim zerre kafası çalışmıyor aklı şeyinde gezen bir tip .Ders verecek kapasite yok hoş ders vermek ne demek varsa bir sorun oturulur konuşulur.Siz cahil bir kadın değilsiniz gayet aklınız başınızda empati kurabilecek kadar iyisiniz.Şu kuran çarpsa bir gün bunları ne güzel olur.....

Konunun geldiği nokta bu mu? Eşinizin sizden intikam almasıyı bahane olarak kullandığı bir davramışınız mı var? Bunu her iki mesajınızda da tekrarladığınız için merak ettim? Niye sürekli ders vermeye çalıştığını iddiasıyla kendisini savununuyoe
onu gizlice dinlemek kasıtlı olarak saati arabaya yerlestirmek..bu cüreti gösterdiğim icin bir dersi hakediyormuşum

Merhsbalar, bende konuyu baştsn sona dikkatle okudum ve sizi tebrik ediyorum sukunetiniz için.
Bu özel durumunuza rağmen bu sekil dirayetli oluşunuz zaten gösteriyor nasil güçlü bir kadin oldugunuzu.
Rabbim icinizi ferahlatsin insallah gönlünüzü daraltmasin.
Yalancilarin mumu yatsiya kadar yanar ancak. Utanmakda bir erdemdir, ama böylelerine ugramaz.
Edepsiz herif... rabbim islah etsin!

Hangi yolu izleyeceginiz sizin karariniz, hangini secerseniz rabbim en mübaregi ile sizi subuta cikarsin. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin! Size umut olsun evlatlariniz insallah ♡

Sıkmayin caninizi cok olurmu?
Amin güzel dualarınız icin tesekkür ederim öncelikle duaya gercekten ihtiyacım vardı. Maalesef yeterli delil toplamadan saati farketti bu kadar erken beklemiyordum. Utanmak yüzü kızarmak bir yana dursun hala ısrarla beni kafasında kurduğu senaryoya inandırmaya çalısıyor ben ikna olmayınca ağlamaya cocuklarını hic mi düsünmüyorsun demeye başladı. bana iyi davranması cocukları düsünmesi icin bu raddeye mi gelmemiz gerekiyordu .eğer hala anlamamıs olsaydı dinledigimi bana kötü davranmaya hakaret etmeye bir yandan da baska bir kadınla gönül eglendirmeye devam edecekti

Amin güzel dualarınız icin tesekkür ederim öncelikle duaya gercekten ihtiyacım vardı. Maalesef yeterli delil toplamadan saati farketti bu kadar erken beklemiyordum. Utanmak yüzü kızarmak bir yana dursun hala ısrarla beni kafasında kurduğu senaryoya inandırmaya çalısıyor ben ikna olmayınca ağlamaya cocuklarını hic mi düsünmüyorsun demeye başladı. bana iyi davranması cocukları düsünmesi icin bu raddeye mi gelmemiz gerekiyordu .eğer hala anlamamıs olsaydı dinledigimi bana kötü davranmaya hakaret etmeye bir yandan da baska bir kadınla gönül eglendirmeye devam edecekti

Madem itiraf ediyor, tuzakla konu sahibesi. Konuşmaya çağır, ev işine bakıcaz de, o sırada video çekersin. Bu arada sana aglayıp o kadına da gidiyordur bu, izletip foto çektirme şansın var mı??

Bu arada atanamadığım icin özel sektörde bir çok iş buldum çoğu da güzel sartlarda masa başı işti ama her çalışmak istediğimde o kadar engel olmaya çalıstı ki
Asla şaşmaz zaten bu. Eşini aldatacak kadar karaktersiz bir adam eşinin maddi olarak güvende ve güçlü olmasını istemez. İkinci çocugu da o yüzden istemiştir. Sizin elinizi kolunuzu bağlamak istedi, başardı da.
Allah yardımcınız olsun. Tazminat ve nafaka ne kadar çıkar, size iki çocukla yeter mi bilemiyorum. En azından kira derdiniz olmasa sizde çalışsanız belki yürür bir şekilde.
Kanıt bulana kadar birikim yapmaya çalışın lütfen, çok lazım olacak.
Bu arada bence bu seneyi oğlunuzun kendi okulunda okumasına izin verin ama seneye ailenizin yanına gidin. Anneniz çocuklarla ilgilenir, siz çalışırsınız. Kira derdiniz de olmaz. Çocuklar bizden daha kolay alışıyorlar yeni ortama.

Adamla konusurken ben yanında degildim kadınla onlardan bir kac metre uzakta konusuyordum bir ara kafasında kurduğu senaryoyu anlatıyordu onu duydum hatta yolda bana beni rezil ettin adam güya demis ki buna karın çok problemlli bir tip allah yardim etsin demis. Yanımızda pek belli etmedi adam ama illa ki kafasında biseyler uyandı surati allak bullaktı tepki vermiyordu pek

Back
X