- Konu Sahibi Birgaripkpssci
Basimdan geçenleri anlattım mantıklı görünmek gibi bir çabam olmadı zaten kendimce dogru olanı yapmaya calısıyorum neden bu kadar saldırma egilimindesiniz.?suan benim oldugu kadar en az sizinde psikolojik destege ihtiyacınız var kenarda biri bir sey yazsa da saldırsam diye bekliyorsunuz sanırım
Canım dün benim konumda da yargı dağıtan birileri vardı. Bir kesim var burda bence kendini bu şekilde tatmin ediyorlar. Hatta siz dahil bir çok kişi de farkettim kendini doğru bir şekilde açıklamak için ultra çaba sarfediyor ki bu kesim saldırmasın diye. Ama bunlar malesef inciğine cıncığına varana kadsr soruyor ki nerden açık yakalarım diye. Asıl konuya değil de kişinin ne açığı var yakalayım ordan saldırıyım diye tetikteler. Yani olan olmuş senin derdine belki derman arıyorsun ama bu kesim seni illa yerin dibine sokacak illa senin hatanı şak diye suratına çarpacak. Savunmaya geçince de seni suçluyorlar “sen eşine de böyle davranıyorsan adam aldatmakta haklı” bile diyorlar. Hiç birimiz mükemmel değiliz kim bilir kendilerinin neleri var. Çok güçlü gördüm ben seni her şey gönlğnce olsun ve buntsrz kişilere en güzeli yok sayıp cevap vermemek