Aldatıldığımı öğrendim

crpdm1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
329
32
118
uzun süredir devam eden ve evlilik planları yapmaya başladığım kişi tarafından aldatılmışım meğer hep gel gitlerimiz olmuştu ilişkimizde bi ayrı bi barışık geciriyoduk zaten ama sevıyoduk yada ben onuda sevdıgını sanıyodum ayrı olduğumuz dönemlerde birkaç defa aldatmış benı duyunca yıkıldım hemen ayrıldım bunu duyunca gecelik ilişkiydi yasandı biti diyo nolur bana moral verin barışmam asla ama sımdı napıcam nasıl bı yol ızlıcem bılmıyorum bıde bunu bana gayet normal bı sekılde gecelik demesı ağırıma gıdıyo hep suphelenıyodum sonunda emın oldum ustune gıttım ıtıraf ettı ya cok canım sıkkın napıcam sımdı nasıl toparlancam ben o kadar anı yaşananlar hayaller hepsi yok artık nasıl biticek bu sevgi içimde

Yapacak bir sey yok.
Gonul ister eline alip onu iyice pataklamak ama degmez ki.
Kendi hayatina bak, yolunu ciz, hayallerini projelerini yerine getirmeye calis. Kisacasi, mutlu olmaya bak.

boyle bı ıgrenclık olabılır mı ya sakın yumusama sakın ha .. bukadar basıt zavallı bı ınsan ıcın deger mı bunu bı dusun ?
dımdık dur suan hıc gecmıcek gıbı hıssedebılırsın ama gecıcek ve kurtulduguna sukredıp mutlu olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…