• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Bu durumda cevapta zaten sizde saklı bir üye çok güzel demiş sizin varlığınız ona ödül olur diye çok güzel bir tespit
Onun yokluğuyla kendinizi huzura kavuşturun
Böyle bir meselede asla haklılık yoktur kadın veya erkek evlilikte yapması gerekeni yapmıyorsa tek haklılık boşanmadır sonrası da hiç kimseyi ilgilendirmez
Çok güzel konuşmuşsunuz teşekkürler.

Evliligimde aldatilmadim ama bazi sevgililerimden boynuz yemişliğim var. İlk defa aldatildigimda baya baya 1-2 hafta aglamakli ve aç mideyle gezmiştim sanirim biraz surmustu atlatmak. 🙄
Ben sevgiliyken içime sindiripte kabul edemedim aldatan adami, eş diye tekrar eve yataga almak nebileyim...
Neyin krizi firsati bu bilmiyorum.

Kadındaki cesaret çıplak resim atmak vay vay .. o tel bozuluverse karşıdaki adam resimleri dağıtsa kocasına karin yolladı dese suçum yok vs dese ...

Evet krizi fırsata çevirmek bunu uzmanlar psikologlar söylüyor evliliği eskisinden iyi olanlar varmış araştırdım biraz önce destek almak gerekiyor tabi. Aldatılsanız naparsiniz diye kadınlara sorulduğunda çoğu elbette boşarım biter gider diyormuş. Ama büyük çoğunluk devam ettiriyormuş evliliğini. Bu durumu yaşayıp düzelen varmi diye merak ettim bende.
Tabi canım, mükemmel evlilik için gerekli olan tek şey ihanet zaten. :deli:
Yav bırak kardeşim, onların hepsi yalan. Evliliğini sürdürenler de dibine kadar mutsuz. Adam bir daha aldatmayacak olsa bile nasıl güvenecekler? Bir saat geç kalsa, telefonu sessizde kalsa ilk düşündükleri başına bir şey mi geldi olmayacak. Beni aldatıyor mu olacak. Bir akşam elinde telefonla koltukta meşgul olsa, aklına ilk ne düşecek? Öyle hayat mı geçer ya? Ömrünüz kısalır valla, hayattan soğursunuz.

Kadındaki cesaret çıplak resim atmak vay vay .. o tel bozuluverse karşıdaki adam resimleri dağıtsa kocasına karin yolladı dese suçum yok vs dese ...
Ar damarı çatlamış çünkü kadınla konuştum telefonda yalan makinası çocuklarım olmazsa yaşayamam ama rahat da durmam

Krizi fırsata ancak burnundan fitil fitil getirip ardına da koca taş düşesice adama, güvenmediğim biri için bir ömür kendimi heba edemem, sen yoluna ben yoluma demek olur..

Birinin affetmemesi , diğerinin affedip hayatına devam etmesi sizi bağlamaz.

Sizin ne istediğiniz önemli burda. Söylediğiniz gibi tarafsız birinden destek alarak affedip affetmeyeceğinize kendiniz karar vermelisiniz.
Herkesin hayatı kendine tabiki ama merak ettim iste düzelen varmi iyi olan varmi.

Söylediklerinizde sonuna kadar haklısın böyle ömür nasıl geçer kendime yazık ederim
Evlilik düşündüğüm ilişkim vardı önceden,değişen tuhaf davranışlarından şüphelenmiştim. Aldatıldığımı öğrendiğim an bıçak gibi kestim attım. İnsan öpüşürken sevişirken bile aklında başka biri mi var diye şüpheye düşer. Vakit çok değerli, nereden dönersek kardır. Böyle adamlarla hayat geçmez.

Evlilik düşündüğüm ilişkim vardı önceden,değişen tuhaf davranışlarından şüphelenmiştim. Aldatıldığımı öğrendiğim an bıçak gibi kestim attım. İnsan öpüşürken sevişirken bile aklında başka biri mi var diye şüpheye düşer. Vakit çok değerli, nereden dönersek kardır. Böyle adamlarla hayat geçmez.
Haklısınız bir kere mide bulandi. İnsan kendine yapar onun yaptığı yanına kalır.

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
Adamın içindeki sadakatsizliği ,kırık gözlülüğü ,namussuzluğu görmüşsünüz nasıl bir fırsata çevireceksiniz ki bu krizi ?
O fırsat dediğiniz şey sizden korkup daha gizli yapması mı ,namuslu gibi/ size sadık gibi görünüp o şekilde yaşaması mı?

Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi?
Keizi fırsata gecırme deyımı iş ınsanlarında olur .Bu dvlılık iş deıl .Tabıkı olc tart henen boşanıyorummdıye ortaya düşme

Herkese merhaba
Lütfen bunu inceleyin affederseniz bir daha aynı kadınla aldattığında maddi manevi tazminat haklarınızı talep edemezsiniz. Alsanız bile düşük düzeyde alırsınız. Affetme hukuken o konu hakkında hak talebinde bulunmamaktır. Kadının kocasını araştırın aklı selim bir tipse ulaşıp durumu izah edin fotoları yollayın o da boşansın adama da yazık gerçi kadına bir zarar vs verme ihtimali var yapmazsanız daha iyi olur gibi... Ne bileyim çok karmaşık bir konu. Mutlu olamazsınız bir daha yapacak. Sizi sevseydi, sadık bir insan olsaydı yapmazdı zaten. Ekran görüntülerini alın hiç olmadı, eşinizle mesajlaşın konu ile alakalı nasıl beni aldatabildin, kadınla neler konuşmuşsun hiç mi utanman yok kadın bir de evli vs şeklinde. Mesaj üzerinden itiraf alın mutlaka delil olarak kullanırsınız. Kadının ismi soyismini telefon numarasını vs mutlaka dava dosyanıza koyun. Şahit olarak çağırırlar belki de rezil olur biraz köpek. İkisi de iğrenç.

Back
X