- 24 Aralık 2016
- 155
- 85
- 98
- Konu Sahibi birhayalimsenn
-
selam herkese öncelikle iyi günler dilerim
Aldatıldığınızı nasıl anladınız? Çok merak ediyorum. Hissettiniz mi? Şüphe duydunuz mu? Öğrendikten sonra ne yaptınız ? Eşiniz sevgiliniz nasıl bir tepki verdi neler yaptı? İşin özü aldatıldığınza Nasıl Emin oldunuz?
Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadarneden sordunuz bu soruyu?
şüpheleriniz neler?
Resmen aldatıyor ayrıl, affetme.Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadar
Böyle bir şey varsa ayrılın sizin şüpheniz nedirselam herkese öncelikle iyi günler dilerim
Aldatıldığınızı nasıl anladınız? Çok merak ediyorum. Hissettiniz mi? Şüphe duydunuz mu? Öğrendikten sonra ne yaptınız ? Eşiniz sevgiliniz nasıl bir tepki verdi neler yaptı? İşin özü aldatıldığınza Nasıl Emin oldunuz?
Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadar
Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadar
Gençlik dönemimde bir erkek arkadaşım benimle görüşmeyeceği zamanlarda internetten tanıştığı bir kızla işi pişirmiş. Ama ben tabi saf salak olduğum için hiç anlamamıştım. Meğer kız buna gelip gidiyormuş sürekli. Neyse görüştüğümüz bir hafta sonu evde kahvaltı için davet etti. Kahvaltıdan sonra sinemaya çıkacaktık. Ama bunun migreni vardı migreni tutmuş o gün de Allahın işine bak
İlaç içti ben uzanayım biraz düzelirsem çıkarız sen bilgisayarda oyalan film dizi falan aç istersen dedi gitti uyumaya. Ben de bilgisayarı açtım film klasörüne girdim anaaam ne göreyim bir sürü dosya. Msn konuşmaları ( bizim zamanımızda msn vardı hey gidini hey) Hepsini tek tek okudum , soğukkanlılığımı nasıl yitirmedim hala bilmiyorum. Benimle görüşeceği zamanlarda kıza "Bu hafta sonu dayım gelecek, dayımla bilmem nereye gitcez, dayım la işlerimiz var." vs vs diye bahaneler yazarak "Ararsan duymayabilirim balım, gülüm, hayatım" çekmiş. hepsini okumayı bitirince çantamı alıp çıktım. defalarca aramasına rağmen açmadım. Uyanınca ekranı görünce tabi beyfendi yusuf yusuf olmuştur.
Demem o ki bazen sevilen kul misali Allah karşına çıkartıyor. Hayır bir halt ediyorsun bu ne rahatlık, arkanı nasıl temizlemezsin. Hem "Dayı" ne ya! Dayı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?