İlişkimiz hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var

İstediğini alamayınca oflayıp puflayıp agresif hareketler sergileyen adamlara aşırı sinir oluyorum. Bence böyle bir saygısızla devam etmeyin.

Tabi canım daha önce oralara gitmeyen adam öyle direkt iceri girip kamera bakayim bilmem ne ayagi cekemez.
Muhtemelen yasida buyuk yani kizdan ben oyle tahmin ediyorum.
Birde evlilik falan konuşuluyormuş aaah aahhh.
Valla yüzyıllar geçti ama şu evlilik yeminin yutulması geçmedi

Kapıyı kilitledi hatta ya işte cinsellik muhabbeti canımı sıktı daha dün akiam tartıştık ayrılma düşüncesi uzak bana dedim ama düşündükçe çıkamıyorum
Yukarda arkadaşlarında belirtiği gibi bu kişi belli ki sizden önce de bu tarz şeyler yaşamış. Kapıyı kilitlemesi kamera var mı diye bakması normal gelmedi. Yaşın küçük istemediğin hiç bir şeyi o istiyor diye yapma. Bana kalırsa amacı sadece cinselik siz ayrılmasanız bile bu kişi istediği olmadığı için ayrılacak.

Sevişmeye karşı değilim, evlilik öncesi ilişkiye de karşı değilim. Ama saçma sapan yerlerde sevişmeye karşıyım. (Fantazi vs farklı bir durum) Ama erkek arkadaşın için şunu söyleyebilirim. Seni düşünen biri değil. Türkiye'de yaşıyoruz yakalansaniz o "delikanlı malı götürüyor" olur, sen "k.sara bak" olursun. Seven kız arkadaşına böyle bakilmasini istemediği için sadece yapmaz yapmamalı...

Sevişmeye karşı değilim, evlilik öncesi ilişkiye de karşı değilim. Ama saçma sapan yerlerde sevişmeye karşıyım. (Fantazi vs farklı bir durum) Ama erkek arkadaşın için şunu söyleyebilirim. Seni düşünen biri değil. Türkiye'de yaşıyoruz yakalansaniz o "delikanlı malı götürüyor" olur, sen "k.sara bak" olursun. Seven kız arkadaşına böyle bakilmasini istemediği için sadece yapmaz yapmamalı...
Haklısınız

Yukarda arkadaşlarında belirtiği gibi bu kişi belli ki sizden önce de bu tarz şeyler yaşamış. Kapıyı kilitlemesi kamera var mı diye bakması normal gelmedi. Yaşın küçük istemediğin hiç bir şeyi o istiyor diye yapma. Bana kalırsa amacı sadece cinselik siz ayrılmasanız bile bu kişi istediği olmadığı için ayrılacak.
Doğru

Merhabalar öncelikle 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hep sanal üzerinden oldu son 1.5 aydır erkek arkadaşım var sanal değil erkek arkadaşımın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bazı şeyler hakkında endişelerim var biz 6. Buluşmamızda sinemaya gidelim dedi ben ilk istemedim sonradan istedim neyse sinemaya gittik ama sinema odalı sinemalardan yani anlayacağınız yalnız kalabileceğimiz bir oda, odaya girdiğimizde önce kamera var mı diye baktı normal bakabilir neyse daha sonra film izlerken yakınlaştık biraz fazla ileri gittik ilişkiye girmedik tabiki de ama fazla yakınlaştık anladınız siz bende saat ilerlediği için dur aşkım tamam dedim sonra oradan çıktığımızda bana sürekli duruyum demi ben falan dedi saçama sapan bir trip attı neyse ben kendimi kötü hissettim garip geldi çünkü ilişkiye girmesek de öhle bir ortamda yakınlaşmak kötü hissettirdi ona da söyledim o da ben duracağım yeri bilirim kb vb şeyler dedi neyse birkaç gün geçti kötü hissetmem geçti ya tabiki arzu istek olabilir ama anlıyorsunuz değil mi kötü hissettim ilk defa bu kadar yakınlaştım bir insanla
bir amacı mı var ya konuşmaları çok olfun düşünceli ve sevgisini hissettiren bir insan ama kameraya falan bakması bir amaç için mi geldik acaba diye hissettirdi düşüncelerimizi paylaşır mısınız…
1,5 ay da nasıl tanıdınız da kötü biri olduğunu düşünmüyorsunuz.

Erkekler bu yaşlarda cinseliğe çok düşkün oluyorlar. Seni kulanmasına,sonradan pişmana olmana sebep olacak hiç bir şeye izin verme .
Çok teşekkür ederim işte bazı şeyler ilk beniö içinde tabi ki her insanda arzu var ama bi sınır olmadı

Çok teşekkür ederim işte bazı şeyler ilk beniö içinde tabi ki her insanda arzu var ama bi sınır olmadı
Çok fazla bu tarz erkek var. Hata yapıp erkenden evlenme.Sen daha çok küçüksün ben 22 yaşındayım 25 önce evlenmem.

Back
X