Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar manipülatif hareketler yani göstermelik şeyler. Annesi sinemadaki durumu biliyor mu mesela bilse eminim kendi oğlunda değil yanındaki kızda hata bulur böyle şeylere inanma lütfenAnnesine falan da bahsetti kek yapmıştım annesine attı bak bana yapmış diye amacaının asadece cincellik olduğunu düşünmüyorum ama isteği de var gibi devame tyirecek mi onu merak ediyorum
HaklısınızBunlar manipülatif hareketler yani göstermelik şeyler. Annesi sinemadaki durumu biliyor mu mesela bilse eminim oğlunda değil sende hata bulur böyle şeylere inanma lütfen
25 de erken, 28 29 yasinda oturuyor tam olarak ne aradigin fikriÇok fazla bu tarz erkek var. Hata yapıp erkenden evlenme.Sen daha çok küçüksün ben 22 yaşındayım 25 önce evlenmem.
Baştan anlaşalım ablacım sevgilin kötü bir insan. Hatta ahlaksız sapık, ay beni sinir bastı abazaya bak yaMerhabalar öncelikle 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hep sanal üzerinden oldu son 1.5 aydır erkek arkadaşım var sanal değil erkek arkadaşımın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bazı şeyler hakkında endişelerim var biz 6. Buluşmamızda sinemaya gidelim dedi ben ilk istemedim sonradan istedim neyse sinemaya gittik ama sinema odalı sinemalardan yani anlayacağınız yalnız kalabileceğimiz bir oda, odaya girdiğimizde önce kamera var mı diye baktı normal bakabilir neyse daha sonra film izlerken yakınlaştık biraz fazla ileri gittik ilişkiye girmedik tabiki de ama fazla yakınlaştık anladınız siz bende saat ilerlediği için dur aşkım tamam dedim sonra oradan çıktığımızda bana sürekli duruyum demi ben falan dedi saçama sapan bir trip attı neyse ben kendimi kötü hissettim garip geldi çünkü ilişkiye girmesek de öhle bir ortamda yakınlaşmak kötü hissettirdi ona da söyledim o da ben duracağım yeri bilirim kb vb şeyler dedi neyse birkaç gün geçti kötü hissetmem geçti ya tabiki arzu istek olabilir ama anlıyorsunuz değil mi kötü hissettim ilk defa bu kadar yakınlaştım bir insanla
bir amacı mı var ya konuşmaları çok olfun düşünceli ve sevgisini hissettiren bir insan ama kameraya falan bakması bir amaç için mi geldik acaba diye hissettirdi düşüncelerimizi paylaşır mısınız…
Benim bi erkek arkadasim vardi adam beni babasiyla konusturdu.Annesine falan da bahsetti kek yapmıştım annesine attı bak bana yapmış diye amacaının asadece cincellik olduğunu düşünmüyorum ama isteği de var gibi devame tyirecek mi onu merak ediyorum
Ayy Allah hepimizi öyle insanlardan uzak tutsun çok Kötğ şeyler bunlar karşısındaki insanın duygularını her şeyini alt üst edip psikolojik olarak öahvederBenim bi erkek arkadasim vardi adam beni babasiyla konusturdu.
Telefondaki adam bana insallah gelinimiz olarak goruruz bir gun tanismaya gelmek isteriz dedi.
Pezevenk evliymiş, babam diye konusturduğuda yaninda calistirdigi ustaymış.
Burdan yola cık onlarin uçkurlari icin neler neler yapacagini.
Bak bir tane daha vardi babam vefat etmisti benim kafam karisik o dönem neyse ayrildim bundan.
bana mesaj atiyodu babanin mezarina gittim bugun benimle konustu, chamallows sana emanet evladim dedi bana diyordu allan şizosu yatövbe tövbe
üzücü doğruBaştan anlaşalım ablacım sevgilin kötü bir insan. Hatta ahlaksız sapık, ay beni sinir bastı abazaya bak ya![]()
Beni mahvetmedi pek ama su babasiyla konuşturan çok pis kekledi heAyy Allah hepimizi öyle insanlardan uzak tutsun çok Kötğ şeyler bunlar karşısındaki insanın duygularını her şeyini alt üst edip psikolojik olarak öahveder
İkinci bahsettiğiniz başka bir çeşit manyakmışBenim bi erkek arkadasim vardi adam beni babasiyla konusturdu.
Telefondaki adam bana insallah gelinimiz olarak goruruz bir gun tanismaya gelmek isteriz dedi.
Pezevenk evliymiş, babam diye konusturduğuda yaninda calistirdigi ustaymış.
Burdan yola cık onlarin uçkurlari icin neler neler yapacagini.
Bak bir tane daha vardi babam vefat etmisti benim kafam karisik o dönem neyse ayrildim bundan.
bana mesaj atiyodu babanin mezarina gittim bugun benimle konustu, chamallows sana emanet evladim dedi bana diyordu allan şizosu yatövbe tövbe
Pislik işte bu zamanda gerçketen çok zor güvenilir eş bulmakBeni mahvetmedi pek ama su babasiyla konuşturan çok pis kekledi he
Karısı aradı bir gün beni ne karisi be babasiyla bile konustum demistimde o babasi degil yaninda calistirdigi usta başıdır demısti.
Kadin beni karisi olduguna ikna etti baya öyle diyim
o zaten nirvana ona şey demistim 20 senelik babam daha bana bir kere evlat dememiş sana dedi hemi.İkinci bahsettiğiniz başka bir çelir manyakmış![]()
Yeni insanlar tanımak aşık olmak ve sevmek normal ama değecek insanlarla vakit geçirmelisin. Bu tür birine defalarca fırsat vermemelisin. Evlilik öncesi ilişki yaşamak ya da güvenmediğim biriyle hızlıca bir şeyler paylaşmak niyetin yoksa bu tip erkeklerle görüşmemen gerekiyorPislik işte bu zamanda gerçketen çok zor güvenilir eş bulmak
Öyle tabi ki bildiğim kadarıyla her şeyin tam oturduğu yaş 25 yaştı. Bu yüzden 25 yaşından önce evlenmem dedim. Evlilik nasip işi ne zaman olacağı belli değil tabi :)25 de erken, 28 29 yasinda oturuyor tam olarak ne aradigin fikri
25 Şoyle hormonlar artik tam oturmuş oluyor o uçarılık gözü karalik saflık gidiyor.Öyle tabi ki bildiğim kadarıyla her şeyin tam oturduğu yaş 25 yaştı. Bu yüzden 25 yaşından önce evlenmem dedim. Evlilik nasip işi ne zaman olacağı belli değil tabi :)
Kötü hissettiysen sıkıntı vardır.Merhabalar öncelikle 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı hep sanal üzerinden oldu son 1.5 aydır erkek arkadaşım var sanal değil erkek arkadaşımın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum ama bazı şeyler hakkında endişelerim var biz 6. Buluşmamızda sinemaya gidelim dedi ben ilk istemedim sonradan istedim neyse sinemaya gittik ama sinema odalı sinemalardan yani anlayacağınız yalnız kalabileceğimiz bir oda, odaya girdiğimizde önce kamera var mı diye baktı normal bakabilir neyse daha sonra film izlerken yakınlaştık biraz fazla ileri gittik ilişkiye girmedik tabiki de ama fazla yakınlaştık anladınız siz bende saat ilerlediği için dur aşkım tamam dedim sonra oradan çıktığımızda bana sürekli duruyum demi ben falan dedi saçama sapan bir trip attı neyse ben kendimi kötü hissettim garip geldi çünkü ilişkiye girmesek de öhle bir ortamda yakınlaşmak kötü hissettirdi ona da söyledim o da ben duracağım yeri bilirim kb vb şeyler dedi neyse birkaç gün geçti kötü hissetmem geçti ya tabiki arzu istek olabilir ama anlıyorsunuz değil mi kötü hissettim ilk defa bu kadar yakınlaştım bir insanla
bir amacı mı var ya konuşmaları çok olfun düşünceli ve sevgisini hissettiren bir insan ama kameraya falan bakması bir amaç için mi geldik acaba diye hissettirdi düşüncelerimizi paylaşır mısınız…
Her şeyin yerine oturması için belirli bir yaş aralığı var tabi ki yorumunuz için teşekkür ederim :))25 Şoyle hormonlar artik tam oturmuş oluyor o uçarılık gözü karalik saflık gidiyor.
Evet işteKötü hissettiysen sıkıntı vardır.
AyrılEvet işte