• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınınızı nasıl anladınız?

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
:KK16:selam herkese öncelikle iyi günler dilerim
Aldatıldığınızı nasıl anladınız? Çok merak ediyorum. Hissettiniz mi? Şüphe duydunuz mu? Öğrendikten sonra ne yaptınız ? Eşiniz sevgiliniz nasıl bir tepki verdi neler yaptı? İşin özü aldatıldığınza Nasıl Emin oldunuz?

15 yaşındaydım o dönem çıktığım çocuk o dönemki en yakın arkadaşıma yazmış bizim kız da meyilliymiş demek ki...
bizimki beni eve bırakırdı sonra da arkadaşımı eve bırakırdı, beni bıraktıktan sonraki o 5 dk lık mesafede baya samimiyet ilerlemiş öpüş kokuş hallere girmişler, başka bi arkadaş görmüş bunları bana söyledi, bende bigün okul yolunda sordum itiraf ettiler hatta birbirlerine girdiler, arkadaşlar size doyum olmaz ama ben eve geldim hadi size uğurlar ola dedim ikisiyle de ilişkimi kestim, 17 yaşındada eşimle tanıştım zaten, 9 sene flört sonrası evlilik

Aldatıldığınızı nasıl anladınız? Çok merak ediyorum. Hissettiniz mi? Şüphe duydunuz mu? Öğrendikten sonra ne yaptınız ? Eşiniz sevgiliniz nasıl bir tepki verdi neler yaptı? İşin özü aldatıldığınza Nasıl Emin oldunuz?

neden sordunuz bu soruyu?
şüpheleriniz neler?

neden sordunuz bu soruyu?
şüpheleriniz neler?
Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadar

Evlenmeden önce bir erkek arkadaşım vardı içimden adını google a yazmak geldi yazdım ve bado muydu neydi öyle bir yere üyelik açmış daha yeni çektiği fotoyla ve 17-25 yaş arası kızları arıyorum yazmıştı pis sapık. Bi de bana diyor ki kendiliğinden olmuş ben yapmadım. Dedim zaten ben de salaktım ya yedim. Anında ayrıldım 1 sene peşimden koştu, nişanlandım hala peşimden koşuyordu ayrıl nişanlından benimle evlen diye. :) Tabiki öyle bir salaklık yapmadım. Şimdi evliyim mutluyum çok şükür.
Hataları affetmeyin. Mutlu olamazsınız yoksa.

Bikac kere (farkli sevgililer tarafindan :D) aldatildim. Hicbirinde de suphelenmemistim tesadüfen öğrendim veya birilerinden duydum. Hic telefon, sosyal medya bilmem ne didikleyen biri degildim.
Ne kadar az kurcalarsaniz karşinizdaki kişi o kadar fazla açık verir ve kendiliginden ögrenirsiniz. Ama kurcalayan biriyseniz karsinizdaki daha fazla onlem alip, gizleme yoluna gidecektir ogrenmeniz daha geç olabilir. Ögrendikten sonra intikam olaylarina girmedim. Ayrildim sadece.

Eski Bir iş arkadaşı sözlüme sürekli mesaj atmış sevgilimde bende korkup telefonunu gizliyor sürekli ara sıra veriyor son 2 aydır Beyza denilen şahsı Berkan diye kaydediyor ben tuvalete gidiyorum mesaj atılıyor müsait değilim diye sevgilim tarafından karşı taraf tavır olayına döndürüyor olayı sonra sevgilim cevap vermiyor neyse yakaladım mesajları sevgilim de dediki senden korktum sana söylemeye çekindim dedi biliyordum böyle yapacağını filan daha bisürrü şey oldu o kadının elimde sadece telefon numarası var birde adı o kadar
Resmen aldatıyor ayrıl, affetme.

hiç öğrenmedim. hiç yaşamadım demem. bilmiyorum ama hiç şüphelenmedim. olursa zaten bişekilde karşına çıkr :)

3 sevgilim oldu ucude aldatti. Ama anladiktan sonra kiyamet koptu tabi :) Baya boynuzlu gezdim anlayacagin :) Benim 6. Hissim kuvvetli en ufak hareket dgistikligini bile hissedebiliyorum.

Böyle bir şey varsa ayrılın sizin şüpheniz nedir

bence bu tavırlar bile ayrılma sebebi
tabi ki insan eski bir iş arkadaşıyla görüşebilir ama sizin sevgilinizin tavırları normal değil
ben olsam daha bunların üstüne kanıt falan aramazdım, emin olmaya çalışmazdım
yani bu davranışlar içinde fiili olarak aldatsa ne aldatmasa ne
hem gizliyor, hem suçu size atıyor vs vs oh ne ala

ben sözlüyüm diyipte karsi tarafi neden engelememiste Berkan diye kayit etmis. Aciklamasi nedir?

Cevap yazmasa, i e yazışıyor olmasalar kadın niye sürekli kendi kendine mesaj atsın? Epey manyak olsa gerek.

Yok sıradan bir arkadaşsa niye adını farklı kaydediyor, sizin yanınızda konuşmaya çekiniyor? Havadan nem kapan, daha önce yersiz olay çıkarmış arıza bir tip değilseniz, adam bişeyler çeviriyor bence de.

Bende 18 yaşındayken şans eseri telefonunda gördüm bir kızla öpüşmeli kokuşmalı mesajlar. Numarayı da kaydetmemis ve kız tanıdığım biri çıktı. Hiç bir şey demedim bıraktım geldim. Çok yalvarmalar falan oldu da dönmedim tabi salak değilim :)

Hayatimda hic aldatilmadim, oyuzden bisey diyemem. Ama hisslerim cok gucludur, aninda anlarim ...

Gençlik dönemimde bir erkek arkadaşım benimle görüşmeyeceği zamanlarda internetten tanıştığı bir kızla işi pişirmiş. Ama ben tabi saf salak olduğum için hiç anlamamıştım. Meğer kız buna gelip gidiyormuş sürekli. Neyse görüştüğümüz bir hafta sonu evde kahvaltı için davet etti. Kahvaltıdan sonra sinemaya çıkacaktık. Ama bunun migreni vardı migreni tutmuş o gün de Allahın işine bak:KK49::KK49:

İlaç içti ben uzanayım biraz düzelirsem çıkarız sen bilgisayarda oyalan film dizi falan aç istersen dedi gitti uyumaya. Ben de bilgisayarı açtım film klasörüne girdim anaaam ne göreyim bir sürü dosya. Msn konuşmaları ( bizim zamanımızda msn vardı hey gidini hey :rapci::rapci:) Hepsini tek tek okudum , soğukkanlılığımı nasıl yitirmedim hala bilmiyorum. Benimle görüşeceği zamanlarda kıza "Bu hafta sonu dayım gelecek, dayımla bilmem nereye gitcez, dayım la işlerimiz var." vs vs diye bahaneler yazarak "Ararsan duymayabilirim balım, gülüm, hayatım" çekmiş. hepsini okumayı bitirince çantamı alıp çıktım. defalarca aramasına rağmen açmadım. Uyanınca ekranı görünce tabi beyfendi yusuf yusuf olmuştur.

Demem o ki bazen sevilen kul misali Allah karşına çıkartıyor. Hayır bir halt ediyorsun bu ne rahatlık, arkanı nasıl temizlemezsin. Hem "Dayı" ne ya! Dayı?? :p:p

Gençlik dönemimde bir erkek arkadaşım benimle görüşmeyeceği zamanlarda internetten tanıştığı bir kızla işi pişirmiş. Ama ben tabi saf salak olduğum için hiç anlamamıştım. Meğer kız buna gelip gidiyormuş sürekli. Neyse görüştüğümüz bir hafta sonu evde kahvaltı için davet etti. Kahvaltıdan sonra sinemaya çıkacaktık. Ama bunun migreni vardı migreni tutmuş o gün de Allahın işine bak:KK49::KK49:

İlaç içti ben uzanayım biraz düzelirsem çıkarız sen bilgisayarda oyalan film dizi falan aç istersen dedi gitti uyumaya. Ben de bilgisayarı açtım film klasörüne girdim anaaam ne göreyim bir sürü dosya. Msn konuşmaları ( bizim zamanımızda msn vardı hey gidini hey :rapci::rapci:) Hepsini tek tek okudum , soğukkanlılığımı nasıl yitirmedim hala bilmiyorum. Benimle görüşeceği zamanlarda kıza "Bu hafta sonu dayım gelecek, dayımla bilmem nereye gitcez, dayım la işlerimiz var." vs vs diye bahaneler yazarak "Ararsan duymayabilirim balım, gülüm, hayatım" çekmiş. hepsini okumayı bitirince çantamı alıp çıktım. defalarca aramasına rağmen açmadım. Uyanınca ekranı görünce tabi beyfendi yusuf yusuf olmuştur.

Demem o ki bazen sevilen kul misali Allah karşına çıkartıyor. Hayır bir halt ediyorsun bu ne rahatlık, arkanı nasıl temizlemezsin. Hem "Dayı" ne ya! Dayı?? :p:p

:KK70:

Back
X