ya aslında bana davranışları biraz monoton ama 1 yıl oldu sonuçta ilk günkü gibi davranması mümkün değil ben monotonluğu ona bağladım ama beni ailesiyle tanıştırdı yakın zamanda bende onu ailemle tanıştırdım ne bileyim bunlar kafamı karıştıyor işte...arkadaş çevresinden kimseyi tanımıyorum maalesef sadece ev arkadaşını tanıyorum onu da uzaktan hepimiz aynı liseden mezunuz ordan tanıyorum ev arkadaşınıda kafam çok fazla karışık ya o beni devamlı kıskanıyor geçmişte yaptığım hatalarımı sürekli karşıma çıkarıyor ve paranoya yapıyor ama kendi geçmişi yığınla kızla dolu ve ben hiçbiri hakkında bişey bilmiyorum
canm kusura bakma ama bence onun demesiyle face kullanmamak falan ne oluyo ki, insanın eşi bile bu kadar müdahele etmemeli bence, kız olarak erkeklerin isteklerine boyun eğmek mi gerekiyor? o da kullanmasa belki tamam ama bu ne adaletsizlik? neden bu kadr karışabileceği bi ortam hazırladın
Eskiden sevgiliyken aldatma yoktu...sevgiliydin zaten niye aldatasın ki? Sıkıldıysan, sevmiyorsan ayrılırdın. Şimdi bu işler acayip karışık benim aklım almıyor, kenarda dursun işte diye gidiyor ilişkiler. Ben aldatmayı bitek evlilikte olur sanırdım, onuda uzuuun birlikteliğin vermiş olduğu rutinlik v.b sebeplerle oluyor mantığına bağlardım. Cidden iyiki yetişemedik biz bu zamana, saflığı, temiz aşk dönemini birazda olsa iyiki yakaladık. Face, msn, cep olmadan yaşanan aşklar öyle güzeldi ki :))
Eskiden sevgiliyken aldatma yoktu...sevgiliydin zaten niye aldatasın ki? Sıkıldıysan, sevmiyorsan ayrılırdın. Şimdi bu işler acayip karışık benim aklım almıyor, kenarda dursun işte diye gidiyor ilişkiler. Ben aldatmayı bitek evlilikte olur sanırdım, onuda uzuuun birlikteliğin vermiş olduğu rutinlik v.b sebeplerle oluyor mantığına bağlardım. Cidden iyiki yetişemedik biz bu zamana, saflığı, temiz aşk dönemini birazda olsa iyiki yakaladık. Face, msn, cep olmadan yaşanan aşklar öyle güzeldi ki :))
Erkekler neden sevgilsine, nisanlisina, esine msn ya da face yasaklar bilmiyorum, aslinda biliyorum da soylemek istemiyorum.
Yani bi kiz msni olsa, facesi olsa ne olacak ki ne olabilir ki? Bu kadar guvensiz mi bu erkekler?
Ben boyle bi duruma diyorum ki: "Kisi kendinden bilir"
Eger msni faceyi kotuleyerek yasakliyorsa demek ki biseyler yapti ve gordu.
Benim esim ne basinda ne simdi hiç biseyime karismadi çok sukur. Ne msnime (ki 3-4tane var) ne faceme, ne siteme ne suna ne buna. Niye karissin ki cunku kendi de bisye yapmiyor . O hic bi sifremi bilmez, istemedi bile. Ben bilirim takip ederim ama o etmez.
Yani bunlari sorun yapmak bile saçma. Kullandigini goruyorsaniz siz de kullanin niye kendinizi kisitliyorsunuz ki bu kadar. Ya da buna izin veriyorsunuz. Tamam msn face kavga sebebi olmamali ama bunu sorun da etmemeli. He anlasilirsa kullanmamak uzerine o zaman farkli ama iki taraf da kullanmayacak ve anlasmaya sadik kalacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?