Aldatildim 2 silinmiş mesajları bulma

seskaljin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
152
118
103
Bugün konuştuk onunla. Eşim demek yerine "o"demek istiyorum .

Yaşadığımı detaylı anlatmadım dün bugün yazmak rahatlamak istiyorum.

Dün sabah kalktım ve içimde korkunç bir his.ortada hiçbirşey yok aslında herşey yolunda hatta çok çok iyi.
Ama o his. Tarif edemem. Telefonu al ve bak dedi. Telefonu alıp banyoya girip kapıyı kitledim.
Bundan bir kaç ay önce konu açmıştım fatura detayina nasıl bakarım diye arkadaşım için. O geldi aklıma ve yaptım
Ne kadar konuşma ne varsa 6 aylık kısmı çıktı karşıma.
Numarayı aradım kadın açtı aklıma eski sevgilisi geldi hemen (his) ismini söyledim sizmisiniz dedim . Evet dedi. Ben karısiyim dedim. Sustu. olay çıkarmak için aramadım fatura detayinda konuşmalarınızi gördüm dedim.başta inkar tabi.sonra evet dedi.
Buz gibi. Ben , evim ,duygularım hersey buz gibi.
Onun yanına gittim uyandırdım.sordum.o da inkar etmedi edemedi elimde kayıtlar olduğu için. 6 ay yada 1 senedir konusuyorlarmiş.

Kendini savunmasi;
"Kadın farkli şehirde asla bir araya gelmedik cinsel anlamda hiçbirşey yaşamadık sadece telefonla konuştuk.boşluktaydim. çok pişmanım. Asla sevgili gibi konuşmadık.eski iki arkadaş gibi.bu aldatmak degil.ben seni aldatmadım. Ben sadece seni seviyorum.beni bırakma nolur" gibi cümleler.
Hiçbir inandırıcılığı olmayan .neresinden tutsam elimde kalan boş cumleler.

6 ay boşluktan çıkamadın mi dedim. Konuşmak istemedim hep o beni aradı zorladi dedi.
Zorladığı için mi 5dk 10 dk uzunlukta konuştun dedim. Cevap yok.
hattini değiştirseydin dedim.cevap yok.

Konuşmalar 5dk bazen 10 dk. Nerdeyse hergun.bazen günde bir kaç kere.

Şu an yalvarma sürecinde. Kesinlikle aldatmadigini hiçbir duygu olmadığını ısrarla BOşluktan yaptığını söyleyip duruyor.
Ben kararımı verdim boşanicam.
Her aşk bir gün biter mi? sorusuna cevabimi aldım.
Tek başıma uçmaya hazırlıyorum kendimi. Umarım herşey iyi olacak.

Her boşluğa düşen eski sevgilisiyle konuşsaydı işimiz vardı tee Allahım

Allah yardımcınız olsun inşallah ömrünüzün geri kalanında yüzünüz hep güler :KK200:

Ailem arkamda. Boşandığım zaman ailemin yaşadığı şehre gidicem. Şu an çalışmıyorum.
Duzenimi kurduğum gibi çalışmaya basliycam. Hem para hem terapi. Çalışmak toparliycak beni
Ailenin arkanda olmasi cok guzel .Allah yardimcin olsun arkadasim gercekten cok zorbir durum:KK43:

Bu nasıl oluyor ya..icime kuşku düşmüyor değil.nasil öğrendiniz dokumanlara nasıl ulaştınız? Tedbiri elden bırakmamak laizm

Ailem arkamda. Boşandığım zaman ailemin yaşadığı şehre gidicem. Şu an çalışmıyorum.
Duzenimi kurduğum gibi çalışmaya basliycam. Hem para hem terapi. Çalışmak toparliycak beni
Ailenin arkanda olması cok guzel.onlara sıgın sana en güzel kucak acacak olan onlardır

Benim aklım almıyor, seneler geçse de almayacak. Neden başkası aklında iken bir başkasını da sığdırmak istiyorsun, aynı anda kaç kişiyi sevebiliyorlar... Vallahi anlamıyorum

Back
X