Aldatildim 2 silinmiş mesajları bulma

Bosanmakla en iyisini yapiyosunuz. Bu erkeklerin hiç kafasi calismiyor gercekten. Hadi esiniz aradi diyelim ki kadin evli bi adamla neden konusur ki? Yalani bile cok basitçe. Ben aldatan insanlarin da aldatilmasi icin dua edenlerdenim. Yaşamalı ve görmeli

Ne hikmetse yakalandıkları an boşluktan çıkıp pişman oluyorlar. Siz görmeseydiniz adam hala boşluktaydı. Ne boşlukmuş anam. Yol verin gitsin. Gözünün yaşına bakmayın. Affetseniz bir daha aldatır, şaşmaz.

Kararından dönme canım.. ailen de arkandaymış zaten. 6 ay boşluk mu olur ne boşluğuymuş öyle?
Bitmedi boşluğa düşmeleri bu erkeklerin zaten! :sinirli:

Yakalanmasa da aynı gün pişman olup görüşmeyi bırakacak miydi acaba?

Saolun..
Size kesinlikle katiliyorum.çok doğru. Ve bende aynen sizin verdiğiniz tepkiyi verdim.
kadın için zaten o o....u dedi. Ben seninle onun adını aynı cümlede bile yan yana getirmem dediginde ;

Kadınla aylarca konuşmussun. Konusurken herşey yolunda yakalanınca mi arkasından bu kelimeyi kullanıyorsun dedim.

Bu davranışlar bana da ters. Fakat aldatan erkekte karakter ve doğruluk aramamak lazım. Bu zaten başlı başına bir karakter bozukluğu. Suçluluk psikolojisinin yaptirdigi / soylettigi seylerde eklenince ortaya beş para etmez bir adam çıkıyor.

Her konuda iyiydi ilişkimiz.ne cinsellikte bı değişim oldu ne hareketlerinde. Hatta daha iyiydi.
Sanırım vicdanını rahatlatmak icinmis o "iyilik" şimdi onu anlıyorum.
o kadar iyiyken neden gerek duyuyorlar acaba. Yanlış anlama inanmadığımdan değil. erkeklere inanamadığımdan. ya da aldatanlara diyeyim ayrım yapmadan.

Evli bir insanın boşluktaydım, eski sevgilimle konuştum demesi,düşünmesi,uygulaması ... Nasıl yapabilir ya evli bir insan aklım almıyor.Gerçekten moda oldu artık bu eski sevgiliyi arama,sadecce arkadas olarak konuştum deme mevzuları

Yuvarlayacaksın arkasından boşluğa görecek boşlukta olmayı! Neler demek istiyorum da neyse..
Siz boşlukta olup yazışsanız ne olurmuş acaba?
İnşallah bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olur..

Bu eski sevgililere bulusma isi moda oldu.Pislik herifler..

Bence yeni moda değil. Hem bdv faktörü ile okuyup görüyoruz, hem de teknoloji sayesinde artık bazı şeyler uzun süre gizlenemiyor. Yoksa yapacaksa eski yeni yapıyorlar işte..

Cok gecmis olsun rabbim hayirlisini nasip etsin hakkinizda,cok ktu bi durum ben okuyunca bile kotu oldum siz ne haldesiniz acaba dusunemiyorum :(

Orası muhakkak öyle.
Ama her bilinçli hatanın bir bedeli olmalı diye düşünüyorum.
Dişi kuşun yuvasını keyfi bozan bir insanın bu kadar çabuk bitişe koşmamış olması gerekiyor zannımca.
Bu noktada hakkınızı aramınızı yine de öneririm size.
Bu sizin hiç unutmayacağınız, hep aklınızda kalan büyük bir ''hayal kırıklığı'' olarak kalacak.
Tek temennim, hep böyle güçlü kalın. Ve dilerim ki, çok mutlu olun.

Çok düşündüm bugun. Ve sizin dediğiniz gibi yapmaya karar verdim.
Anlaşma falan yok.çekişme ,ifşa etme,butun pisliklerin ortaya çıkması var...
3. Şahısa da dava açmaya karar verdim. Dogru soyluyorsunuz. Bu kadar kolay olmamalı.ellerini kollarını sallaya sallaya şiddetli geçimsizlik adı altında bosanilmamali.
Benim içimi sadece bu soğutur. Bir bedel ödenecekse ikiside ödesin
Teşekkür ederim.. verdiğiniz tavsiye sayesinde bu kararı verdim.gercekten teşekkür ederim

Çok düşündüm bugun. Ve sizin dediğiniz gibi yapmaya karar verdim.
Anlaşma falan yok.çekişme ,ifşa etme,butun pisliklerin ortaya çıkması var...
3. Şahısa da dava açmaya karar verdim. Dogru soyluyorsunuz. Bu kadar kolay olmamalı.ellerini kollarını sallaya sallaya şiddetli geçimsizlik adı altında bosanilmamali.
Benim içimi sadece bu soğutur. Bir bedel ödenecekse ikiside ödesin
Teşekkür ederim.. verdiğiniz tavsiye sayesinde bu kararı verdim.gercekten teşekkür ederim

Yaşadığınız şeyin kolay değil, aksine çok zor olduğunu düşünüyorum.
Evet aldatılmadım, evet evliliğim bitme eşiğinde değil, ama bir kadın olarak kurulmuş olan yuvanın paramparça olmasının nasıl bir sancı yaratabileceğini tahmin edebiliyorum, keza yazdıklarınızda da bunu açıklamışsınız.

Ben o yorumu yazarken, o eve verdiğiniz emekleri düşündüm hep. O evin mutluluğu için verdiğiniz fedakarlığı... Bu kişi size kötü davranan, size eşi gibi yaklaşmayan biri olsaydı bir nebze bırakın, tez vakitte kurtulun derdim.
Ama sizin dişinizden artırarak kurduğunuz yuvaya bir kadın sızdırılıyorsa, bu insan neden bu pisliğin bedelini ödemeden kurtulsun?
Neden siz ağlayın ki sadece, neden sizin canınız sıkılsın bir tek?
Evlilikte bir boşluk olursa bu iki tarafı da aynı şekilde etkiler. Siz neden gidip bir başka erkekte ''boşluk doldurmadınız o zaman?''
Bir başka kadına bugün günde bir kaç sefer telefon edecek vakti bulan adamın, yarın neler yapacağını kestirmek zor değil. Bitirmenizi tam olarak bu sebeple önerdim.

Ve bu işin karşılıksız kalmasını tercih etmedim, o adamın neler yaşadığı umrumda değil, ama sizin kırılmış kalbiniz, ve acımış canınız önemli benim için.

Umarım anlatabilmişimdir, bir yuvanın kolay kurulmadığını bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum bunu. Ve yıkılması işte bu kadar basit ve acı...
Ve bu bir haksızlıksa, herkese hak eşit dağıtılacak.

Yaşadığınız şeyin kolay değil, aksine çok zor olduğunu düşünüyorum.
Evet aldatılmadım, evet evliliğim bitme eşiğinde değil, ama bir kadın olarak kurulmuş olan yuvanın paramparça olmasının nasıl bir sancı yaratabileceğini tahmin edebiliyorum, keza yazdıklarınızda da bunu açıklamışsınız.

Ben o yorumu yazarken, o eve verdiğiniz emekleri düşündüm hep. O evin mutluluğu için verdiğiniz fedakarlığı... Bu kişi size kötü davranan, size eşi gibi yaklaşmayan biri olsaydı bir nebze bırakın, tez vakitte kurtulun derdim.
Ama sizin dişinizden artırarak kurduğunuz yuvaya bir kadın sızdırılıyorsa, bu insan neden bu pisliğin bedelini ödemeden kurtulsun?
Neden siz ağlayın ki sadece, neden sizin canınız sıkılsın bir tek?
Evlilikte bir boşluk olursa bu iki tarafı da aynı şekilde etkiler. Siz neden gidip bir başka erkekte ''boşluk doldurmadınız o zaman?''
Bir başka kadına bugün günde bir kaç sefer telefon edecek vakti bulan adamın, yarın neler yapacağını kestirmek zor değil. Bitirmenizi tam olarak bu sebeple önerdim.

Ve bu işin karşılıksız kalmasını tercih etmedim, o adamın neler yaşadığı umrumda değil, ama sizin kırılmış kalbiniz, ve acımış canınız önemli benim için.

Umarım anlatabilmişimdir, bir yuvanın kolay kurulmadığını bizzat yaşamış birisi olarak söylüyorum bunu. Ve yıkılması işte bu kadar basit ve acı...
Ve bu bir haksızlıksa, herkese hak eşit dağıtılacak.
Ne kadar guzel, ne kadar dogal yazmissin emegine saglik.. bende ayni fikirdeyim! Anne evinden cikarken koca evine alismakda gucluk cekmiyorsun ama, koca evinden tekrar ana evine alismak zor oluyor!

o kadar iyiyken neden gerek duyuyorlar acaba. Yanlış anlama inanmadığımdan değil. erkeklere inanamadığımdan. ya da aldatanlara diyeyim ayrım yapmadan.

O iyi olma durumunun kendi vicdanını rahatlatmak icin olduğunu yeni anlıyorum. Vicdan rahatlatma

Ne hikmetse yakalandıkları an boşluktan çıkıp pişman oluyorlar. Siz görmeseydiniz adam hala boşluktaydı. Ne boşlukmuş anam. Yol verin gitsin. Gözünün yaşına bakmayın. Affetseniz bir daha aldatır, şaşmaz.

Aynen öyle ..Yakalanınca pişmanim.
Yakalanmasa tam gaz devam

Back
X