Aldatildim 2 silinmiş mesajları bulma

Bu nasıl oluyor ya..icime kuşku düşmüyor değil.nasil öğrendiniz dokumanlara nasıl ulaştınız? Tedbiri elden bırakmamak laizm

Kullandığı hattın uygulamasini kendi telefonunuza indirin. Giriş yerine eşinizin numarasını yazın .şifre isteyecek. Eşinizin telefonuda yanınızda olmalı çünkü şifreyi onun telefonundan alicaksiniz. Şifreyi girip giriş yapıyorsunuz.

Adres verin gelelim; bi güzel dövelim şunu. Sonra ifademde "Boşluktaydım, dövdüm" derim.
Cidden sinirimi filan atarım, sizin de içiniz soğur; şöyle ağzına ağzına uçan tekme ile girerim, cezamı da çekerim. Siz de "Yazık, kız boşluktan seni dövmüş, affet" dersiniz.

Kendini böylece savunabiliyor ya bir de...
Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel kapılar açılsın inşallah önünüzde.
Bir bitiş, ancak aynı zamanda bir başlangıç gibi düşünün, zor; ama geçmez değil.
Umarım güzel günler görürsünüz.

Bir insanın nasıl ''boşlukta'' olduğunu ve boşlukta nasıl bir ''el kadınında eski dost muhabbeti'' bulduğunu anlamıyorum.
Boşluktaysan arkadaşlarıyla görüşür, evden uzaklaşır, ailesine gider.
El kadınına değil, önce bunda bir anlaşalım.
Bunu söylemeyi sevmem, söylememek için yuvarlarım ama, siz aldığınız kararla en doğrusunu yapmışsınız.
Hoş, bu boşluk ne demek, onu da anlamıyorum ya...
Hatta bu konuda ipleri anlaşarak değil, çekişerek koparın.

Adres verin gelelim; bi güzel dövelim şunu. Sonra ifademde "Boşluktaydım, dövdüm" derim.
Cidden sinirimi filan atarım, sizin de içiniz soğur; şöyle ağzına ağzına uçan tekme ile girerim, cezamı da çekerim. Siz de "Yazık, kız boşluktan seni dövmüş, affet" dersiniz.

Kendini böylece savunabiliyor ya bir de...
Hakkınızda hayırlısı olsun, güzel kapılar açılsın inşallah önünüzde.
Bir bitiş, ancak aynı zamanda bir başlangıç gibi düşünün, zor; ama geçmez değil.
Umarım güzel günler görürsünüz.

İnşallah.cok sağolun.
Öyle hissizim ki. ne nefret ne sevgi ne öfke. Bomboşum . Şoktan Beki de

Canim ben de boyle bi durum yasadim . Çocuğum var . Baska nedemelrim var bosanamadim bosanmak istiyorum . Aailem destek degil. Sana soylediklerinin aynisini benimkide soyledi degisen hic bisi yok ilk ay gzolerinin icine baksa 2.ay eski haline donuyolar . Ben okadar kotuyumki aklimdan cikmiyor surekli aklimda ve bosanmak cok istiyorum . Olmuyor bidaha düzelmeniyor bir kere ihanet girdinmi unutulmuyor siniye cekilmiyor . Benddn sana yasadigim icin tavsiyemi bilmiyorum ama tanimasamda gormesemde seni lutfen ama kendi akil sagligin mutlulugun omrunun geri kalani icin . Devam etme barisma delilerle bosan arkadasim . Insallah bende birgun mutluluga ulasicam bosanip yapicam . Insallah allah kalbine gore verir insallah.

Acaba ben mesajlara ulastim okudum hani sadece arkadas olarakti her seyi ogrendim sevgili oldugunuzu falan diye zarf atsaniz itiraf etmez mi? Eder bence zaten hemen etmis

Bir insanın nasıl ''boşlukta'' olduğunu ve boşlukta nasıl bir ''el kadınında eski dost muhabbeti'' bulduğunu anlamıyorum.
Boşluktaysan arkadaşlarıyla görüşür, evden uzaklaşır, ailesine gider.
El kadınına değil, önce bunda bir anlaşalım.
Bunu söylemeyi sevmem, söylememek için yuvarlarım ama, siz aldığınız kararla en doğrusunu yapmışsınız.
Hoş, bu boşluk ne demek, onu da anlamıyorum ya...
Hatta bu konuda ipleri anlaşarak değil, çekişerek koparın.

Başta ben de öyle düşündüm.aldatildim diyerek acicam davayı ne varsa çıksın dedim gerekirse çekişmeli uzasin dedim.
Ama çok yorgun hissediyorum sanki bütün dünya uzerimde. Güçlü durmaya çalışmak ta yoruyor. Bir kerede bitsin gitsin diyorum
Tek celsede Elimi yüzümü yikayip pislikten arınmak ve gitmek

Başta ben de öyle düşündüm.aldatildim diyerek acicam davayı ne varsa çıksın dedim gerekirse çekişmeli uzasin dedim.
Ama çok yorgun hissediyorum sanki bütün dünya uzerimde. Güçlü durmaya çalışmak ta yoruyor. Bir kerede bitsin gitsin diyorum
Tek celsede Elimi yüzümü yikayip pislikten arınmak ve gitmek

Orası muhakkak öyle.
Ama her bilinçli hatanın bir bedeli olmalı diye düşünüyorum.
Dişi kuşun yuvasını keyfi bozan bir insanın bu kadar çabuk bitişe koşmamış olması gerekiyor zannımca.
Bu noktada hakkınızı aramınızı yine de öneririm size.
Bu sizin hiç unutmayacağınız, hep aklınızda kalan büyük bir ''hayal kırıklığı'' olarak kalacak.
Tek temennim, hep böyle güçlü kalın. Ve dilerim ki, çok mutlu olun.

Canim ben de boyle bi durum yasadim . Çocuğum var . Baska nedemelrim var bosanamadim bosanmak istiyorum . Aailem destek degil. Sana soylediklerinin aynisini benimkide soyledi degisen hic bisi yok ilk ay gzolerinin icine baksa 2.ay eski haline donuyolar . Ben okadar kotuyumki aklimdan cikmiyor surekli aklimda ve bosanmak cok istiyorum . Olmuyor bidaha düzelmeniyor bir kere ihanet girdinmi unutulmuyor siniye cekilmiyor . Benddn sana yasadigim icin tavsiyemi bilmiyorum ama tanimasamda gormesemde seni lutfen ama kendi akil sagligin mutlulugun omrunun geri kalani icin . Devam etme barisma delilerle bosan arkadasim . Insallah bende birgun mutluluga ulasicam bosanip yapicam . Insallah allah kalbine gore verir insallah.

Mesajın beni çok duygulandırdi.gozumden iki damla yaş aktı. Saol güzel dileklerin icin.
Bende öyle düşünüyorum asla yapamam biliyorum.affetmek demek bu olayın üzerine sünger çekmek bir daha açmamak üzere kapatıp yeni bir sayfa açmak demek. Ben bunu yapamam.daha çok paranoya yaparim biliyorum.
Boşanicam . Dediğin gibi kendim için kendi akıl sağlığım icin.
Sende kurtulup yeni bir hayat kurarsın kendine evladinla inşallah.

Orası muhakkak öyle.
Ama her bilinçli hatanın bir bedeli olmalı diye düşünüyorum.
Dişi kuşun yuvasını keyfi bozan bir insanın bu kadar çabuk bitişe koşmamış olması gerekiyor zannımca.
Bu noktada hakkınızı aramınızı yine de öneririm size.
Bu sizin hiç unutmayacağınız, hep aklınızda kalan büyük bir ''hayal kırıklığı'' olarak kalacak.
Tek temennim, hep böyle güçlü kalın. Ve dilerim ki, çok mutlu olun.

Çok teşekkür ederim. Söylediklerinizi onerinizi kesinlikle düşünücem

Uzuntunuzu derinden uasadim allah sabir versin .Muhakkak birseylerden suphelenmissinizdir. Diye dusunuyorum telefonu ondan isteyip bakmaniz. Hemen al bak demesi bunun oncesin de hic supheleriniz hakkin da konusma yapmadinizmi?

Pislik bu herifler en yapmam ben diyen adama dahi güvenmiyorum.
Cinsellik yasamayinca da aklaniyorlar sanki :işsiz:

En doğru kararı vermişsin konu sahibi.Senin için hayal kırıklığı evet ama umarım sil baştan güzelce baslarsin

Benim aklım almıyor, seneler geçse de almayacak. Neden başkası aklında iken bir başkasını da sığdırmak istiyorsun, aynı anda kaç kişiyi sevebiliyorlar... Vallahi anlamıyorum

Doyumsuz bazı insanlar kadın erkek farketmeksiniz bu böyle.Elindekini kaybedince ah vah ediyorlar sadece .vicdan yoksunlari

Uzuntunuzu derinden uasadim allah sabir versin .Muhakkak birseylerden suphelenmissinizdir. Diye dusunuyorum telefonu ondan isteyip bakmaniz. Hemen al bak demesi bunun oncesin de hic supheleriniz hakkin da konusma yapmadinizmi?
Çok sağolun.
Telefonu ondan istemedim. O uyurken gizlice aldım ve öğrendim. Hiç şüphelenmedim ne yazık ki

Pislik bu herifler en yapmam ben diyen adama dahi güvenmiyorum.
Cinsellik yasamayinca da aklaniyorlar sanki :işsiz:

En doğru kararı vermişsin konu sahibi.Senin için hayal kırıklığı evet ama umarım sil baştan güzelce baslarsin

İnsallah teşekkür ederim.
Cinsellik olmayınca onlar için aldatmak olmuyor. Mantık böyle işliyor onlarda ama aynısını yapsan cinayet sebebi. Kadın olmak bu yüzden zor.

Çok sağolun.
Telefonu ondan istemedim. O uyurken gizlice aldım ve öğrendim. Hiç şüphelenmedim ne yazık ki
Ozur dilerim .al bak diyince bnde o bak dedi anlamisim turkcem biraz zayif cok uzuldum. Gercekten hisleriniz sizi yaniltmadi. Buda sizin ne kadar guclu bir kadin oldugunuzu gosterir. Bosverin yeni bir sayfa acin. Ilk actiginiz konuda yazmistim zaten hic yazismalarin pesine dusmeyin. Siz kaliteli ve ozel bir insansiniz...

Back
X