Aldatildim 2 silinmiş mesajları bulma

Mantığına tükürdüğüm cinsellik olmadığı için aldatma saymıyormuş demek , o zaman siz de önünüze gelenle konuşun boşluktaydım diyin tövbe tövbe.
Eğer kararınız kesinse uzatmadan bitirin iyi ki çocuk yokmuş.

Boşanmak bu kadar basit olmamalı. Her insan hayatının belli dönemlerinde bi boşluk yaşar, bu da ruhsal bi hastalık aslında. Bi psikiyatristle görüşülebilir. Kesinlikle yaptığı çok kötü bi şey ama demek istediğim kestirip atmak yerine daha derinine inmeye çalışın.

Boşanmak bu kadar basit olmamalı. Her insan hayatının belli dönemlerinde bi boşluk yaşar, bu da ruhsal bi hastalık aslında. Bi psikiyatristle görüşülebilir. Kesinlikle yaptığı çok kötü bi şey ama demek istediğim kestirip atmak yerine daha derinine inmeye çalışın.

Mesajın beni çok duygulandırdi.gozumden iki damla yaş aktı. Saol güzel dileklerin icin.
Bende öyle düşünüyorum asla yapamam biliyorum.affetmek demek bu olayın üzerine sünger çekmek bir daha açmamak üzere kapatıp yeni bir sayfa açmak demek. Ben bunu yapamam.daha çok paranoya yaparim biliyorum.
Boşanicam . Dediğin gibi kendim için kendi akıl sağlığım icin.
Sende kurtulup yeni bir hayat kurarsın kendine evladinla inşallah.
Amin insallah canim insallah iyi bak.kendine . Bu aciyi yasatanlar daaha beter olsun . Allaha havel et .

Evet yuva kolay kurulmuyor.
Emek var fedakarlık var. Ama sadakatta olmalı. Sadakat olmadıktan sonra geriye kalanların hiçbir önemi olmuyor ne yazık ki.
her tarafindan baktım olaya. Duygumu söküp atıp mantıkla baktım.empati yaparak baktım.
Ama hiçbir tarafından tutamadım, hiç bir aciklama mantigima uymadı.
Aldatmak ,ne evdeki huzursuzluğa ne ufak tefek tartışmalara ne de başka bir sorunla eş değer tutulup çözüm aranacak birşey değil bence.
Aldatmak tüm duyguları kökünden kazıyarak geride bomboş bir kadın bırakmak...

Mantığına tükürdüğüm cinsellik olmadığı için aldatma saymıyormuş demek , o zaman siz de önünüze gelenle konuşun boşluktaydım diyin tövbe tövbe.
Eğer kararınız kesinse uzatmadan bitirin iyi ki çocuk yokmuş.

En kısa sürede boşanicam

Ailem arkamda. Boşandığım zaman ailemin yaşadığı şehre gidicem. Şu an çalışmıyorum.
Duzenimi kurduğum gibi çalışmaya basliycam. Hem para hem terapi. Çalışmak toparliycak beni

Bence siz cok güçlü bir kadinsiniz. Takdir ediyorum ve giptayla bakıyorum. Sizin gibi guclu kadinlar her isin altindan kalkar.

Aldatılmak ne kötü bir his, bende yeni yaşadım. İlla bir bayanla değil. İyi niyetinin sömürülmesi de bir aldatma. Ama en kötüsü aldatan olmak. Yanına kalmayacak,onunda canı yanacak. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin hakkınızda hayırlısı olsun. Benim kimseye güvenim yok sadece Allah. O yüzden bu konuda barışın ayrılın diyemiyorum

Evet yuva kolay kurulmuyor.
Emek var fedakarlık var. Ama sadakatta olmalı. Sadakat olmadıktan sonra geriye kalanların hiçbir önemi olmuyor ne yazık ki.
her tarafindan baktım olaya. Duygumu söküp atıp mantıkla baktım.empati yaparak baktım.
Ama hiçbir tarafından tutamadım, hiç bir aciklama mantigima uymadı.
Aldatmak ,ne evdeki huzursuzluğa ne ufak tefek tartışmalara ne de başka bir sorunla eş değer tutulup çözüm aranacak birşey değil bence.
Aldatmak tüm duyguları kökünden kazıyarak geride bomboş bir kadın bırakmak...
Sizin gibi gururlu kadınları gördükçe içim ılık ılık oluyor.. İyi ki diyorum iyi ki böyle aklı başında, dimdik ayakta duran omurgalı hemcinslerim de var.. Yoksa dğnya çekilmez olurdu.. Aldatılmış hiçbir kadın kader zırvasının arkasına sığınıp boyun eğmemeli.. Tebrik ediyorum sizi yürekten..

Çok üzüldüm, bundan sonra sizin için ne hayırlı neyse o olsun. Siz buraya içinizi dökmek için yazmışsınız ben de naçizane kendi görüşümü yazmak istiyorum. Biraz farklı bir görüş olacak. İnsanlar sadakat sözü verir, tutamaz. İnsanlar boşluğa düşer, yanlış yapar. Ama şu gözlerinin içine baka baka yalan söyleme durumunu anlayamıyorum. Yakalanan neredeyse her erkek hemen hemen aynı şeyleri söylüyor. Kim doğru söylüyor , kim yalan belli değil. Suçluluk duygusu sanırım bu. Düşünün, aylarca eski sevgilisiyle konuşmuş ama onu bir saniyede kenara attı sanırım, doğru mu anladım? Belki söylediğim saçma gelecek, tabii ki silecek onu vs diyeceksiniz ama bir insanın yalnızca size olan davranışları değil etrafındaki herkese olan davranışları kişiliğini ele verir. Bir de bu geçen ayları anımsamaya çalışın, o kadın ile konuşurken size hiçbir şey olmamış gibi yaklaşıyor muydu? Eşinizi tanımıyorum ama yüzü kızarmadan yalan söyleyebildiğine ikna olduysanız tekrar sizi kandırmasına izin vermeyin.

Çok üzüldüm, bundan sonra sizin için ne hayırlı neyse o olsun. Siz buraya içinizi dökmek için yazmışsınız ben de naçizane kendi görüşümü yazmak istiyorum. Biraz farklı bir görüş olacak. İnsanlar sadakat sözü verir, tutamaz. İnsanlar boşluğa düşer, yanlış yapar. Ama şu gözlerinin içine baka baka yalan söyleme durumunu anlayamıyorum. Yakalanan neredeyse her erkek hemen hemen aynı şeyleri söylüyor. Kim doğru söylüyor , kim yalan belli değil. Suçluluk duygusu sanırım bu. Düşünün, aylarca eski sevgilisiyle konuşmuş ama onu bir saniyede kenara attı sanırım, doğru mu anladım? Belki söylediğim saçma gelecek, tabii ki silecek onu vs diyeceksiniz ama bir insanın yalnızca size olan davranışları değil etrafındaki herkese olan davranışları kişiliğini ele verir. Bir de bu geçen ayları anımsamaya çalışın, o kadın ile konuşurken size hiçbir şey olmamış gibi yaklaşıyor muydu? Eşinizi tanımıyorum ama yüzü kızarmadan yalan söyleyebildiğine ikna olduysanız tekrar sizi kandırmasına izin vermeyin.

Saolun..
Size kesinlikle katiliyorum.çok doğru. Ve bende aynen sizin verdiğiniz tepkiyi verdim.
kadın için zaten o o....u dedi. Ben seninle onun adını aynı cümlede bile yan yana getirmem dediginde ;

Kadınla aylarca konuşmussun. Konusurken herşey yolunda yakalanınca mi arkasından bu kelimeyi kullanıyorsun dedim.

Bu davranışlar bana da ters. Fakat aldatan erkekte karakter ve doğruluk aramamak lazım. Bu zaten başlı başına bir karakter bozukluğu. Suçluluk psikolojisinin yaptirdigi / soylettigi seylerde eklenince ortaya beş para etmez bir adam çıkıyor.

Her konuda iyiydi ilişkimiz.ne cinsellikte bı değişim oldu ne hareketlerinde. Hatta daha iyiydi.
Sanırım vicdanını rahatlatmak icinmis o "iyilik" şimdi onu anlıyorum.

Sizin gibi gururlu kadınları gördükçe içim ılık ılık oluyor.. İyi ki diyorum iyi ki böyle aklı başında, dimdik ayakta duran omurgalı hemcinslerim de var.. Yoksa dğnya çekilmez olurdu.. Aldatılmış hiçbir kadın kader zırvasının arkasına sığınıp boyun eğmemeli.. Tebrik ediyorum sizi yürekten..

Çok teşekkurler[/QUOTE]

Gerçekten çok üzüldüm. Hadi ben artık erkeklerden herşeyi bekliyorum da o kadın evli olduğunu bildiği biriyle nasıl konuşur bu nasıl bir iğrençlik. Tencere kapak birbirlerini bulmuşlar siz de en kısa zamanda bu pisliklerden temizlersiniz hayatınızı inşallah.

ya niye evlendik o zaman erkeklere given yoksa. Ben bekarken bu siteyi bulsaydm evlenmezdim asla guvenmezdim. malesef evlendiktwn sonra gordum bu siteyi ve hayati evlilikleri. bipmiyorum ya o zaman kimse evlenmesin bekarlar size sesleniyorum EVLENMEYINNNN

ya niye evlendik o zaman erkeklere given yoksa. Ben bekarken bu siteyi bulsaydm evlenmezdim asla guvenmezdim. malesef evlendiktwn sonra gordum bu siteyi ve hayati evlilikleri. bipmiyorum ya o zaman kimse evlenmesin bekarlar size sesleniyorum EVLENMEYINNNN
Ama öyle demek te biraz yanlış olmaz mı. Her insan bir değil :KK64:

Ama öyle demek te biraz yanlış olmaz mı. Her insan bir değil :KK64:
ne bilim iste el adami n.a. iyilik olmaz el adami erkek iste hersey yapar diye cok lad geciyo burda . o zaman niye evleniriz annelerimiz niye evlendi . vs svs vs

Back
X