aldatildim atlatamiyorummmm

CeylinNaz

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
122
42
298
Kütahya
Merhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin

Neyi kabul etmyor boşanmayı mı?
Kadınla evlenmediler yani daha.
Biran önce boşan bir adam neyse odur,ona da yar olmaz .
İçinde kendi öz evladına sevgisi olmayanın insanlığı hiç olmaz.Sen kurtul şu pislikten hayatını yaşa bacım

niye sadece kadına beddua ediyorsun?
... ve Allah belasını versin böyle adamların.

o kadın olmasa başka kadın olurdu..
kocanızın mayası bozukmuş.
kızına , eşine yani evladının ANNESİNE bunu yapan adam anlık mutluluktan başka birşey yaşayamaz.
diğer kadının da sonu iyi olmaz muhtemelen. zira yuva yıkanın yuvası olmaz..
siz bir annesiniz toparlanıp evladınızla hayatınıza bakmalısınız. bırakın pisliklerinde boğulsunlar.. insanlar da biliyordur neyin ne olduğunu zaten..

Şu koca bağımlılığından vazgeçmeyi öğrenseniz daha kolay olacak hayat sizin için. Boşanmışsınız, bitmiş gitmiş işte. Önünüze bakın.
boşanmış mı? kabul etmiyor diye anladım ben.

arkadaşım kabul etmesi gerekmiyor ki, çekişmeli de açabilirsin davanı. zaten şahitlerin de vardır durum anlattığın gibiyse tazminat falan ne istersen alırsın. tek derdin aklından atamamak mı? garip..

her şeyi gık çıkarmadan kabul edip sonra adam niye bana saygı duymuyor diyorsunuz..

Niye sadece 'böyle kadınların'? Adam sütten çıkmış ak kaşık mı? Yolu doğru adamı kim yoldan çıkarabilir?

Allah yardımcın olsun. Eden bulur merak etme.
Bence böyle ikiyüzlü pislikten kurtulduğuna dua et. 'Yıllarca koynumda yılan besledim' demezsin en azından. O adam kızını haketmiyor zaten.

Hep aynı şeyler...

Neden bir erkeğe bu denli endekslisiniz ki çirkinliği bile buna bağlamışsınız.

Diyelim ki onun gözünde öylesin. 3,5 milyar erkek var bu dünyada emin ol ki kimilerinin gözünde güzelsindir.

Herkes her an aldatılabilir. Dünyanın sonu değil bu; bu yüzden bunalıma giren kadınlara, hele ki annelere kızıyorum . Lütfen evladınız için dik durun. Biten bitmiş, artık önünüze bakın.

Bosanmadik daha mlsf cekismeli de dava akrabasi oldugu icin ispatlamak zor isbatlayip butun haklarimi almak istiyorum asil suclu kizimin babasi tabiki kimle olsa yapardi bugun karne gunu alisik oldugu icin bi burukluk var tabiki mahkemeden de talep etmemis gormeyi istemiyo demekki

Aslinda kizima karsi sosyal ortamlarda bunalim takilmiyorum hele kizima karsi cok hassasim ama tek basima kalinca dusunceler sariyo beni psikolojik desdek almam lazim dava surecince kizimin velayeti icin dr ada gidemiyrm bi sene oldu ya kiziyorum aslinda kendime

Merak etme gun gelicek o koca denilen de o oynak kadindan tekmeyi yiyecek ve koca denilen surunecek. Eden bulur allahin adaleti cok buyuk unutma sen cok degerlisin cunku annesin

boşanmak için elinden geleni ardına koyma..hatta tazminat davası bile aç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…