aldatildim atlatamiyorummmm

Bela okumayı sevmiyorum aslında, eleştirmek de istemiyorum eleştirdiğin yadırgadığın şeyler senin de başına gelir diye ama bu kadının yaptığına bela okumakta az. Sen evli adamla birlikte ol, bir de onu karısından çalıp aşk yaşa onunla, birde nispet yapar gibi utanmadan paylaş bunu, utanması da yok evli adamı ayarttığı için, erkekler zaten saf mı salak mı ne bilmiyorum. Ama etme bulma dünyası, bugün seni aldatan yarın onu da aldatır, yuva yıkanın yuvası olmaz.
Sana çektirdiklerinin 10 katını çekerler inşallah, yazıklar olsun ikisine de!!!

Canim hic kafana takma..madem oyle sende birini bul kapak olsun ona.yada calis calismiosan kafan dagilir.Allaha havale et.

Geleceğe bakın, kızınıza siz sahip çıkın, baba yokluğunu hissettirmeyin ona.. Ama bunun için siz koca yokluğu duygusundan kurtarın kendinizi. Hayatta daha neler oluyor, ne kötülükler, ne acımasızlıklar vs vs.. Anladığım kadarıyla başınızın üzerinde çok şükür ki bir çatınız var, aç değilsiniz, açıkta değilsiniz.
Arkadaşlar garip gelebilir sizlere ama, hayatlarımızı neden bu kadar kocalarımızın üzerine kuruyoruz? Neden hep tam merkezimiz oluyor bu kocalar?
Hiç evlenmeden çocuk sahibi olan kadınlar var, çocuk benim çocuğum diyorlar, hayatlarını kapatmıyorlar, bende onlara hayranım.
Bu arada herkes beddua etmeye ne kadar da hazır.?
Bırakın ne halleri varsa onu yaşasınlar.! İyi yada kötü.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…