- 19 Ocak 2016
- 87
- 113
- 8
Merhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin
Kadın pislik evet ve kendine uygun pislik bir erkek bulmuş beddualarında kocana da yer aç! Allah sana ve kızına huzurlu bir ömür versin böyle pisliklerden de uzak etsin, inan bu işlerin güzellikle hiç alakası yokMerhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin
tencere kapak olmuşlar işte adilerMerhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin
Merhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin
başkalarının mutsuzluğu uzerine yuva kurulmaz sen merek etme oo senın kıymetını enınde sonunda anlayacak.şuan ona hoş gelıyo bu durum ama degısecekMerhaba kizlar 12yillik evliydim beni gecen sene akrabasi kendinden buyuk bi kadinla aldatti kizimi ve beni terk etti ogrenince dava actim hemen orda asla kabul etmiyo ben ne yaparsam yapayim aklimdan hic cikmiyo kendimi yetersiz cirkin ise yaramaz hissediyorum bu psikolojiden kurtulamiyorum kadin koluna takmis kocam diye gezdiriyo orda burda facede aska dair paylasimlar yapiyo habire babasi kizimi 6aydr gormuyo allah belasini versin boyle kadinlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?