aldatildim atlatamiyorummmm

Sıkma canını canm sen yuva yıkanın yuvası olmazmış senın kocanda şeref gurur haysite namus yokmuş İnşAllah bundan sonra sen kızınla mutlu olursun kaybeden sen değil o olmuş...
bu dünyada olmasa bile öteki dünyada bulurlar cezasını...
sen kızınla geleceğe dönük yaşa onunla ilgile sosyal akteviteler yapın kafanı dağıtacak şeylerle uğraş.
emin ol kızına kocandan daha iyi bir gelecek hazırlarsın

kadınla gezıp tozup paraları bıtırınce yine dönecek o gunde sen vur tekmeyı... asla afedılcek. bırsey dgl bu

Kadın pislik evet ve kendine uygun pislik bir erkek bulmuş beddualarında kocana da yer aç! Allah sana ve kızına huzurlu bir ömür versin böyle pisliklerden de uzak etsin, inan bu işlerin güzellikle hiç alakası yok

Eski eşinin kalbi kötüymüş kendi gibi kalbi kötü birine gitmiş.çirkinlkle falan filan hiç alakalı değil kendine haksızlık edip o yanındaki kızına ezik anne profili çizme. Dik dur yıkılma.

Onlarıda takip etmeyi bırak Allah müstehaklarını verir merak etme sadece o günü sabırla bekle. Yuva yıkıp mutlu olan kim olmuş ki?

Allah yardımcın olsun.

tencere kapak olmuşlar işte adiler

Desteginiz icin cok tskkurler takip etmek istemiyorum aslinda ama delil olarak face paylasimlarini begenilerini falan gosteriyoruz hakimi ikna etmek icin belkide bu yuzden bu kadar yiprandim tabiki de esas suclu kizimin babasi olucak o adi insan

akrabasımı aman allahım allah bılır ne zamndan berı suruyordur pekı kvdenız ne dıyor bu duruma

Canım Allah yardımcın olsun.
Psikologtan destek alabilirsin resmi olarak ispat edemezler bence. umarım en kısa zamanda her şey düzelir.

Böyle kadınların verirken böyle kocaların da versin belasını Allah. Kocanızda bütün kabahat maalesef. Çünkü evlilik yeminini eden o, evladına karşı size karşı sorumsuzca davranan o. Çirkin de değilsiniz işe yaramaz da. Adamın kumaşı buymuş o kadın olmasa başkası olurdu yolunuza devam etmeye çalışın kaldığınız yerden.

o ilişki sürmez canım dün seni aldatan yarın onu aldatır mutlu olamazlar pişmanlık duygusu kadar kötü bir duygu yok hayatta pişman olur işte o zamanda sen tekme atarsın bekle sakin ol
hoş ben olsam ikisinide parçalardım o kadını rezil rüsva ederdim off neler yapardım da tabi benım yaptıklarım doğru değil dediğimi yap yaptığımı yapma :)
sinirlerim bozuldu ha şimdi

canım aldatmalarda önce evdeki suçludur her zaman önce eşini aldatan sonra aldattığı kişi suçludur

Anne babasi vefat etmis biz evlenmeden yillarca herseyi oldum derdine derman oldum yaptigi bu iste. Akrabasi halasinin kizinin kizi yani oz halasinin torunu oda evliydi yeni bosandi ama hic gelip gitmemiz yok boyle birinin varligindan bile haberdar degldm baska sehirde yasiyo zaten kadin kadar kizimin babasida kac yil sonra gecen sene dugunde gormus boyle baslamis muhabbet abisi ve yegenleri onun tarafini tutuyo eltim beni desdekliyo asla almiyo evine onunda yuvasi yikilir diye korkuyo acikcasi

Kocaya endekslilik değil bu kızlar. Yapmayın. Aldatılan kadının ilk tepkisi kocaya ve o kadına gibi görünür ama önce kendine döner bakar. Ben eksiğim çirkinim beceriksizim ...demekki der, çünkü terkedilen o, başkasına tercih edilmek bütün bu duyguları yaşatan. Bir süre sonra zihin ayrıştıracak bazı şeyleri. Hayır bu benim eksikliklerimle değil onların ahlak ve sadakat anlayışlarıyla ilgili diyecek ve toparlanıp ayağa kalkacak. Tam da bu noktada koca geri döner:) işte o ayağa kalkmanın gücü tekrar eline almanın tadına doyulmaz:) eğer kocanınki kalıcı ve oturaklı mantıklı bir ilişki olsaydı uzun vadeli planlarda olurdu, kızını görmekten asla vazgeçmezdi. Ama kocanınki geçici bir duygu yoğunluğu. Çok yoğun yaşıyor, yakında bitecek.

Aldatılmış olmak sizin suçunuz değil bi kere bunu kendinize anlatmalısınız,Kendinizi çirkinim şöyleyim böyleyim vesaire diye suçlamak yerine daha çok hayata kızınıza sarılıp kendinize ve hayata daha güzel bakın gezin dolaşın yiyin eğlenin ohhh miss gibi,Bırakın onlar da Allahlarından bulsun.

Akrabada olur, kardeşin de olur. Valla kadının en büyük düşmanı kadındır. Haklısın ne desem için sogumaz. Ama merak etme bugun sen aglarsin, yarin ömür boyu onlar aglar. Ayrilacak onlar sen hic üzülme . Ya baska kadın ya baska erkek ya da ölüm.

başkalarının mutsuzluğu uzerine yuva kurulmaz sen merek etme oo senın kıymetını enınde sonunda anlayacak.şuan ona hoş gelıyo bu durum ama degısecek

Kolay degil yuvan duzenin bozuluyor aldatilsanda bi cirpida silip atamiyosun kadina da kizman normal bosver ne halleri varsa gorsun kizinla guzel bi hayata basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…