Aldatildim ben de soktayim

Yeter artık bu konu kapatılsın istiyorum ben çocuğumu bırakmıyorum ilk şokla öyle komşumuz olabilirim annelerime kimse dil uzatamaz çocuklarıma bakarken ne yaşadığımı ben biliyorum anne şuram.agriyir dediğinde kalbimin ağrısını kimse bilemez düştüğünde hoplamalarimi eşim derki kafayı yedin çocuklar yuzunden yedim sağlıklı beslicem diye yedim hasta olmasın diye yedim o mutlu olsun diye yedim öperek koklayarak buyutuyorum ben yaveularimi siz neyden bahsediyrosunuz ya ben 8 senemi verdiğim adamdan darbe yemişim şimdi çocuklarıma ne olcak derdindeyim yaşamayın gene de ama kolay konuşmadı lütfen daha fazla cevap vermicem

anneliğini elbette sorgularız.
ilk şokla aklına çocuğunu terketmek geliyorsa, kusura bakma anlayış gösteremem.

dervişin fikri zikri meselesi.

inşallah mantığın galip gelir de ona göre davranırsın.

Mune ye yazarsan kapatır

2015 ve 2016 da açtığın konuların bir kısmı.
zaten sallantıda bir evlilik varmış. eşine güvenmediğini defalarca yazmışsın, takip etmişsin.

neyin şoku pardon?

kötü evliliğe 2. çocuğu doğur, sonra büyüğü terketme planları yap.

daha lohusayken güvenmediğin kocişine kadınlık yapamadığın için kahrolan sen vajinal estetik düşünürken, eşin aldatınca şokkkk, öyle mi?

ve kocişine ceza vermek için bir masumu tek kalemde harcayacak kadar dengesizsin.

sana neden üzüleyim?

olan çocuklara oluyor.

Kızını asla bırakma . Ona en iyi annesi bakar . Tazminat davası açın . Allah yardımcınız olsun inşallah.

siz şaka mısınız?
şakaysa hiç komik değil
ciddiyse çok komik

Sen konu ac...sayfalarca bisey yazma
Son yazi olarak da cemkir...ustelik senin laflarin uzerinde 'konusuldu'...
Birde tipik muhabbet...ben cocuguma soyle yaptim boyle yaptim...bu kliseyi butun kadinlarda goruyorum....tabi ki yapacaksin! Gelip burda sayiklaman o kadar anlamsiz ki !

Tarihi bilgi, açın okuyun
tarihi bilgiye bir şey demiyorum ki, kadının statüsü yokmuş artık olmuş ne yani öyle mi devam etseymiş, kadınlara yapılan pozitif ayrımcılığa neden karşı çıkıyorsunuz onu anlamadım. tarihte belirli bir yerde kız çocukları diri diri gömülmüş o zaman sizin mantığınızla düşünürsek şimdi yaşatılması mı anormal? o zaman kız çocuğunu gömen biri için de zaten tarihte önceden böyleymiş diyecek mantıkla aynısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…