- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Peki cözüm anneye muhtaç çocuğu kendi çıkarları ve duyguları tatmin olsn die babaya ve o kadına mı bırakmak?Aldatan adamında çokta umrundaydı , karısına çocuklarına değer veren insan aldatmaz....
Ya bunların olabileceğini düşünmek bile yetiyor insana. Rabbim o çocuklara yardım etsinİki sevgili rahat gezmesinler diye 4 yaşındaki çocuğu bırakmak? İyi fikir aferin. Bırakın kızınızı, karnı aç mı tok mu, üşür mü ağlar mı, annesinden kopunca ne olur, elalemin kadını nasıl davranır, ckünün zevkine gözü çoluğunu çocuğunu görmeyen babanın elinde ne hale gelir, gece korkunca kime sarılır, altına kaçırınca kim gülümseyerek temizler, kim saçını okşar tarar düşünmeyin. Yollayın gitsin ya, babasının oynaklığının cezasını varsın 4 yaşındaki kızınız anne şefkatinden koparak çeksin.
Aldatan kocasına öfkesini, evlat sevgisinin önüne koyan bir anne. Bravo.
Ne yani kocani cezalandirmak icin canindan parcani o serfszemi brakicaksin. Yuhki ne yuh sana... ama bunu bile dusunuyorsan birak hatta bebeginide birak ona bakmasi daha zor hatta onlara cici anneleri bile bakabilirKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
Kızunı o adamla nasıl bırakacaksın bebegımı ben alacam dıyorsun ya dıger yavrucak.kendıne gel silkelenKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
babaya 1 ihtiyacı varsa anneye 10 kat ihtiyacı var.Ne kadar basit dimi ben bıraktım bitti iş oraya gelince ne olacak bilmiyorum ben tek başıma çocuk yapmadım anne kada babaya ihtiyacı olmiyacak mi peki ??
eğer kızını bırakırsan ömür boyu senden nefret edenilir ığlunu sevdiği için aldı beni sevmediği için buraktı psikolojisine girebilir baba tarafı da annen seni sevmedi istemedi buraktı diye doldurabilir kızınızıKesin ve net bir şekilde bırakıcam ama bu işi yanına kar bırakmak istemiyorum dilerim pişman olur 4 aylık bebeğim kucağımda emzirirken hiç utanmayan bir adam için savaşacak degikum. Iki çocuğumuz var 4 yaşında kızım 4 aylık bir oğlum zor zamanlar biliyorum ama sevgilisiyle rahat rahat gezsin istemiyorum kızımı onunla bırakıcam bu çok zor ama iki çocukla nasıl yaparım hiç fikrim yok birde rahat rahat takılmasını istemiyorum bebegimi ben alicam. Şimdi arkadaşlar bu ruhu geçmiş emziren anneye birşeyler söyleyin yüreği sogusun. Hala.saka gibi geliyor inanamıyorum. Mahkemede mesajları çıkar mı?? Akşamları anlaşıp mesaj atmıyorlarmış birde arama yapmıyorlar ki ben anlamıyım diye şuan beni tehtit ediyor seni 15 günde bırakmicam dediğim için gerekirse işi tazminata gotururum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?