• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım....bır akıl verin...!!!

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
Aldatıldım kızlar..esim evi terk etti.kız en basından evli olduğunu biliyordu esimin...dava açıldı..kız bekar.artık eşimde degılim inanınkı..ondan geçitim..sadece o kızın canını yakmak istıyorum gıdıp caliştıgı ışyerınde onu rezil edeyimmi sizce.annesıne babasına söyleyeyim mi?? Ondan ıntıkam almak istıyorum..onun huzurunu kaçırmak ısıtıyorum...yoksa hıç muattap olmamalımıyım ..kafam cok karışık ...akıl verın

Aldatıldım kızlar..esim evi terk etti.kız en basından evli olduğunu biliyordu esimin...dava açıldı..kız bekar.artık eşimde degılim inanınkı..ondan geçitim..sadece o kızın canını yakmak istıyorum gıdıp caliştıgı ışyerınde onu rezil edeyimmi sizce.annesıne babasına söyleyeyim mi?? Ondan ıntıkam almak istıyorum..onun huzurunu kaçırmak ısıtıyorum...yoksa hıç muattap olmamalımıyım ..kafam cok karışık ...akıl verın

gözlerinle gördün mü? bence kızı bırak eşine bak adam değilmiş, madem evlisin be adam kızla mızla ne işin var. suç kızda mı sence iyi düşün? seven aldatmaz inan bana, Allah bilir kıza ne vaatler vermiştir. eşim evi terk etti demişsin seni düşünse evi terk eder mi? yalvarır yakarır affet diye, Allahından bulmalı bence, intikam alıp ne yapcan daha fazla kendi canını mı yakacaksın?

Evet en büyük suc esımın..ama o kızıda huzursuz etmek ısıtıyorum ....

bak canım kardeşim acın çok derin, şuan yüreğin yanıyor ve aklına intikamdan başka bişey gelmiyor. inan bana yine üzülen sen olursun, sessiz kal, sabret, eden bulur ve rezil yerine vezir ol, olgunluğunu kaliteni göster. Sen hiç mi acı cekmiceklerını düşünüosun, rabbim buna kayıtsız kalır mı? sonuçta bır yuva yıkılmış, yuva yıkanın yuvası olmaz, o kızlada olmayacaak!

Eminim asla olmayacak zaten.ne benım ne esimin kalitesınde...daha dogrusu esımın kalıtesı buymuş demek ki...ınanılır gıbı değil ...kız benı bu iş başlamadan aylar oncesınden o kadar ıyı tanıyor ki...

Eminim asla olmayacak zaten.ne benım ne esimin kalitesınde...daha dogrusu esımın kalıtesı buymuş demek ki...ınanılır gıbı değil ...kız benı bu iş başlamadan aylar oncesınden o kadar ıyı tanıyor ki...

Ne diyimki canım, biz kızlar aldatıla aldatıla aptala döndük, ben evli değilim ama aldatıldım, nadirdir aldatılmayan ama ben hep erkekte ararım problemi, çünkü kolay kolay hiçbir kız sevgılısı ya da eşi olan bir adama yanaşmaz, yanaşmamalı ! ne kadardır evliydiniz, çocuk var mı? ve severek mi evlendiniz?

Kız suçluysa eşin ondan daha suçlu bence :ssz:
Kendi hallerine bırak, hiç uğraşma. İş yerine gidip onu rezil etmeye çalışırsan kendini rezil etme ihtimalin daha fazla. Düşme onuların seviyesine :31:

Son düzenleme:
muhatap olma. o adamdan kurtulduğuna sevın. nasıl olsa zamanı gelince o kızıda bir başkasıyla aldatacak, seni aldatan onu aldatmaz mı sanıyorsun? fazla sürmeyecek emın ol.
sen asla muhatap olma, bu allahın sana bir lütfu bence, kurtarmıs seni o insandan.

çocuğun var mı?

Eşiniz kaç yaşında... Kız kaç yaşında...

Korumak için söylemiyorum kesinlikle... Ama toysa eğer... Ki evlilik tecrübesi de yok... Kimbilir eşiniz nasıl anlattı evliliğini... Tipik erkek yalanları vardır "Çok mutsuzum, artık karı koca bile değiliz... vs." aklınıza gelemeyecek bir sürü şey...

Kızı rezil etmeye çalışmak yerine karşıma alıp konuşmaktır benim yapacağım. Eşimi elbette bundan sonra görecek değilimdir ama kızı da aldığı ikinci el konusunda uyarmak, kandırıldıysa eğer bu yoldan çevirmek de benim görevimdir... Yok eğer dişli bir bayansa zaten, o vakitten sonra ben durumu Allah'a havale ederim... Ama önce konuşmak lazım...

Cocuk var canım..uzun yıllardır evliyız...
Asıl suçlu eşim tabıkı....ama bız kadınların yuvasını yıne kadınlar yıkıyor ıste

Eğer elinde kanıt varsa kardeşim boşanma davanda aldattığını ispat et, sonra da eski eşini de sevgilisini de işinden et derim.

Böyle ahlaksız insanların elindeki nimeti alacaksın ki aklı başına gelsin.

(Ramazan ramazan aklımdan nasıl da hinlikler geçti böyle ben bile şaşırdım:)

Asıl suçlu eşim tabıkı....ama bız kadınların yuvasını yıne kadınlar yıkıyor ıste

evet aldatıldığını ıspat et ve çocuğunu al.
bence uğraşma değmez, gerçekten... ama eşinide sülalesıne rezil etmeyı ıhmal etme. kızı boşver. senın muhatabın eşin

Son düzenleme:

Hay Allahım gelde sövme ya, bir bayan olarak ana avrat sövesim geldi, harbiden edep ar kalmamış bu millette dünya kadar bekar varken, seninde e be gerizekalı gül gibi karın varken ne işin olur bi kızla, Allah ıslah etsin, en çok yawruna üzüldüm, öyle bi adama baba demek zorunda kalacak yawrucak :(

Eşiniz kaç yaşında... Kız kaç yaşında...

Korumak için söylemiyorum kesinlikle... Ama toysa eğer... Ki evlilik tecrübesi de yok... Kimbilir eşiniz nasıl anlattı evliliğini... Tipik erkek yalanları vardır "Çok mutsuzum, artık karı koca bile değiliz... vs." aklınıza gelemeyecek bir sürü şey...

Kızı rezil etmeye çalışmak yerine karşıma alıp konuşmaktır benim yapacağım. Eşimi elbette bundan sonra görecek değilimdir ama kızı da aldığı ikinci el konusunda uyarmak, kandırıldıysa eğer bu yoldan çevirmek de benim görevimdir... Yok eğer dişli bir bayansa zaten, o vakitten sonra ben durumu Allah'a havale ederim... Ama önce konuşmak lazım...

Eşimden 10 yas küçük canım...konuşursam esımın hala pesınde gıbı olurum...bırak falan demek ıstemiyorum...sadece herkes yuva yıktığını ..evli bır adamla bırlikte olduğunu bilmesinı ıstıyorum...eşimde paylaşılmayan erkek olduğunu düşünmersini hiç mi hıç istemıyorum...

sevgılı arkadasım ben size tek bi cümle diyim siz ordan herseyı anlayin " KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR HESAP DÖNER.." ALLAH yardımcın olsun hayırlısıyla atlatırsınız bu olayları inşallah

Eşimden 10 yas küçük canım...konuşursam esımın hala pesınde gıbı olurum...bırak falan demek ıstemiyorum...sadece herkes yuva yıktığını ..evli bır adamla bırlikte olduğunu bilmesinı ıstıyorum...eşimde paylaşılmayan erkek olduğunu düşünmersini hiç mi hıç istemıyorum...
öfkelisin üzgünsün iş yerine gitme daha çok üzülürsün telefonunu bulabilirsen ara bi nebze rahatlarsın belki. eden bulur hiç üzülme

...
Haklısınız, ne diyeyim..

Bence eşiniz hatalı... Ama elbette kız da daha objektif bakabilirdi olaylara.. O da hatalı...

Allah'ın adaleti suçlu olanı bulacaktır er ya da geç...

Kızı rezil etmeye çalışmak sizi daha çok küçük düşürecek, üstelik eşinizi daha haklı duruma çıkartacak..

Yine de siz bilirsiniz,

Selamlar

Arkadasların da dedıgı gıbı kızı rezıl etmeye calısmayın kendınızı kucuk dusurursunuz ...

Esınızde suc var sızı sevseydı aldatmazdı !!

Kızın da sucu evlı oldugunu bıle bıle devam etmesı ...

Ne zamandır bırlıktelermıs ? Nasıl anladınız ?

Esınız neden evı terk ettı ?

Ayrıntıları acıklar mısınız ?

Arkadaşım aldatıldığını mutlaka ispat et çoçuklarının velayetini üzerine al.
Maddi olarak durumun varsa o kıza manevi tazminat davası açabilirsin.
Yada ailesine mutlaka duyurmalısın.Bunları eşin için savaşıyormuş gibi değil herkes yaptığı şeyin bedelini ödemeli.
Kızın aileside tıpkı senin öğrendiğin gibi herşeyi bilmeli.
Zaten eşin evi terk etmiş dava açolmış yani adamda kızda olabildiğince cüretkar sen neden herşeyi sineye çekiyosun.

Back
X