- 21 Mart 2019
- 76
- 103
- 43
- Konu Sahibi Kusurluyuz
-
Neden merak ediyorsunuz ne kadar sürecegini?Mutlu olmaya bakın sizde2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar
2 yıl önce evi terk etti.10 ay öncede ayrıldık..aldatarak gitti zaten.Su an nikah hazırlığında eski kocam.iki çocuk bizde iki çocukta kadında var.benim küçük oğlum yanımda kalıyor büyük oğlum ve kadının iki çocuğuyla birlikte yasayacaklarmis.kadinin çocukları biri 17 erkek diğeri 8 yaşında kız çocuğu bide benim oğlum var yanlarında oda 16 yaşında. Öyle zengin biride değil yani.sizce bu evlilik sürermi ,ne kadar sürer.bu arada kadın ondan 8 yaş küçük kendisi 50 yasinda.Fikirlerinizi beyan edin hanimlar
Evet çünkü ben daha disiplinliyim babaya göre oda orada kalmak istediğini söyledi..ben ders diyorum PC den uzak tutmaya çalışıyorum .ama artık bende çok yoruldum.evlilik boyunca zaten ben hep kötü polis o ise hep iyi polis olmustur16 yaşındaki büyük oğlunuz babasıyla yaşamayı kendi mi istiyor ?
Umarım oğlunu çok başı boş bırakmaz. Düzgün babalık yapabilirEvet çünkü ben daha disiplinliyim babaya göre oda orada kalmak istediğini söyledi..ben ders diyorum PC den uzak tutmaya çalışıyorum .ama artık bende çok yoruldum.evlilik boyunca zaten ben hep kötü polis o ise hep iyi polis olmustur
Süreç nasıldi pekiAaaaa bu şey değilmi ya benim birebir yaşadıklarım
Ben oğluma söyledim zaten .istediğin zaman benim yanıma gel burası senin evin en güvenli alan burası dedimEvlilik sürer mi biz bilemeyiz tabi,
Çocuğunuz şu an diğer kadınla çocuklarla birlikte yaşamıyor sanırım.
Birlikte yaşamaya başladıklarınla belki aynı evde rahat edemeyebilir.
Malesef bunu çocuklara babaları yapıyor kendileri iyi anneleri kötü. Ben hadi ders çalışalım ödev yapalıyapalım dediğim için kötü anne oldum o tarafı seçtiler çocuklarım. Hiç kılını bile kıpırdatma çalış güçlü ol ayaklarını yere sapasağlam bas üzülme bırak beşi bir eve girsinlerde anlasınlar anyayı gonyayı ... Benimkilerde beşi bir eve girdi biz boşanır boşanmaz evlendiler . Benim ex eve hergün gelen günlük yemek temizlik işlerine bakan bayan tuttu yeni karısıma bir araba çekti ve kredi kartı koydu cebine bu koşullara rağmen altı ay evli kalabildiler defalarcada birbirlerine uzaklaştırma almış kollarını kanatlarımı cırmalamışlar kan alacak derecede. Sessizce güçlü kalarak çalışarak uzaktan sabreyle seyreyleEvet çünkü ben daha disiplinliyim babaya göre oda orada kalmak istediğini söyledi..ben ders diyorum PC den uzak tutmaya çalışıyorum .ama artık bende çok yoruldum.evlilik boyunca zaten ben hep kötü polis o ise hep iyi polis olmustur
Ben oğluma söyledim zaten .istediğin zaman benim yanıma gel burası senin evin en güvenli alan burası dedim
Deneyimini paylaştığın için teşekkür ederim.hayir oğlumla aram gayet iyi çok şükür.zaten ondan söz aldım canını sıktıklari zaman hemen geliyorsun diye..ayaklarımın üzerinde duruyorum çok güzel bir işim var.sadece yaşayan insanlardan sonuçlarına dair fikir almak istedim .Malesef bunu çocuklara babaları yapıyor kendileri iyi anneleri kötü. Ben hadi ders çalışalım ödev yapalıyapalım dediğim için kötü anne oldum o tarafı seçtiler çocuklarım. Hiç kılını bile kıpırdatma çalış güçlü ol ayaklarını yere sapasağlam bas üzülme bırak beşi bir eve girsinlerde anlasınlar anyayı gonyayı ... Benimkilerde beşi bir eve girdi biz boşanır boşanmaz evlendiler . Benim ex eve hergün gelen günlük yemek temizlik işlerine bakan bayan tuttu yeni karısıma bir araba çekti ve kredi kartı koydu cebine bu koşullara rağmen altı ay evli kalabildiler defalarcada birbirlerine uzaklaştırma almış kollarını kanatlarımı cırmalamışlar kan alacak derecede. Sessizce güçlü kalarak çalışarak uzaktan sabreyle seyreyle
Ben zaten oğlumu düşünüyorum.ortami nasıl olur diye.Oğlunuz ile kadının oğlu anlaşıyor mu?
Yani bu evrede kafaya taktığınız çocuğunuz olmalı. Onlarla yaşıyor çünkü.
Eski eşiniz sizi ilgilendirmez onu düşüneceğinize çocuğunuzu düşünseniz? Yanlış anlamayın ama o hayatını kurmuş düzenini kurmuş sizin zamanınıza yazık bakın hayatınıza siz de sevin sevilin yalnızlık iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?